2777
2789
عنوان

بیماری لنف ادم پا

| مشاهده متن کامل بحث + 20429 بازدید | 103 پست
سلام.نامانتون الان بهترن؟ چندساله درگیر لنف ادم هستن؟

سلام. عزیزم مشکل مامانم از کبدش بود عزیزم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میشه از این بیماری و راه درمانش بگی من نوزادم مبتلا به لنف ادم دست شده و خیلی نگرانم

عزیزم میشه بیایی صحبت کنیم راجبه لنف ادم نوزاد منم دچار لنف ادم هس

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
سلام عزیزم بیا بگو چیکار کردین و کجا رفتین واسه پاهای اون بچه؟ پسر منم لنف ادم داره

عزیزم ممنون میشم اگه بیایی باهم صحبت کنیم نوزاد منم لتف ادم داره 

همش ورم داره؟ دکتر پیدا نکردی؟ خواهرم ۹ ساله پای چپش بر اثر صربه  ؛ لنف ساق پا مسدود شد  ا ...

عزیزم ورم پای خواهرتون بیشتر یا کمتر میشه یا همونجور ثابته .؟؟؟؟بعد یه سوال دیگه اینکه تو راه رفتنش تاثیری میزاره یا نه .پسر منم نه ماهه یکی از پاهاش از زانو به پایین ورم داره ...براثر گزیدگی اینجوری شد .ممنون میشم جوابمو بدی

همش ورم داره؟ دکتر پیدا نکردی؟ خواهرم ۹ ساله پای چپش بر اثر صربه  ؛ لنف ساق پا مسدود شد  ا ...

عزیزم اگه آنلاین شدی توروخدا جوابمو بده ...خواهرتون ورمش بیشتز میشه یا ثابت مونده ...پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم

شمارتو بزار تا تماس بگیرم گلم پسر منم لنف داره 

سلام خانمای گل، پسرم لنفادم مادرزادی داره، الان دوسال و نیمه شده، به منم دکتر فقط ماساژ و بانداژ رو توصیه کرد که پسرم اصلا نمیذاره، ولی خداروشکر به راه که افتاد یه کوچولو بهتر شده....

بقیه دوستان بیاین بگین با بچه هاتون چیکار کردین

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه
سلام خانمای گل، پسرم لنفادم مادرزادی داره، الان دوسال و نیمه شده، به منم دکتر فقط ماساژ و بانداژ رو ...

سلام عزیزم چه خوب که پیامتو دیدم .لنف ادمش مادرزادیه یا براثر ضربه شده ؟؟؟تو کفش پوشوندن اذیت نمیشی؟؟؟؟چن مدت بعد از اینکه راه افتاد بهتر شد؟؟

سلام عزیزم .چطوری باهم درارتباط باشیم ....منم پسرم لنف داره ....مال پسر شما دوتا پاهاش هست ؟؟؟؟ پیج ...

عزیزم من اینستا ندارم اگه میشه همینجا صحبت کنیم ...پسرت چن سالشه ؟درگیریش زیاده یا نه ؟؟؟تو کفش پوشیدن اذیت میشه یا نه 

من خودم از سال ۸۶ لنفادم پای راست دارم . ن درمانی هیچییی نیس موندم کنار میام باهاش ولی سختمه  پیش فامیلای شوهر و عروسی ها و کفش و شلوار و ... . هیچی هم چاره نداده هر دکتری رفتم . سالی ی بار چک میکنم ک کسی درمان جدید پیدا نکرده. قرص فشار خون میخوردم کم میکرد تخلیه میکرد تو دو روز ولی قط ک میکنی شدیددددترش برمیگرده . بانداژ بدتر میکرد . هیچی خلاصه اثر نمیکنه .انگار و۳تی تخلیه میشه شدید برمیگرده . شکسته بند و حجامت و زالو و ... همه جا رفتم ی عالمه خرج فیزیو و جوراب واریث کردم هیچی ب هیچی . فقط قرص فشار کم میکنه و روغن زرد کرمانشاهی و دارچین یا زنجببل قاطی کنین بمالین شب تا صبح بمونه اون کم میکنه ک نت نمیشه انجامش داد بوش و روغنی شدنو و ... .فعلا بی چاره ایم

عضو گروه رز قرمزم🌹وزن اولیه ۸۴.۵🌹وزن الان۸۴.۵🌹وزن هدفم۷۰🌹تاریخ اولیه وزن کشی ۱۴۰۰/۳/۱۴ 🌹خدااایا کمکم کم لاغر بشم و حفظ کنم وزنمو🙏