2777
2789
عنوان

بیماری لنف ادم پا

| مشاهده متن کامل بحث + 20429 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانما میخواستم بهتون بگم برا لنف ادم برید پیش دکتر طب سنتی اگه اصفهانید بگید آدرس یک دکتر خوب بدم بهتون.

مادر من کشاله رانش کش آمد بعد از اون دچار این بیماری شد رفتیم دکتر طب سنتی گفتن لنف هات بسته شده کشاله ران و پاهات رو ماساژ بده و هر شب بزار داخل آب و واجبی(چند قاشق واجبی سنتی همان نوره رو داخل یه تشت آب حل کنن و پا بزارن داخلش تا ۴۰ روز)بعد از این هول گیری و باز کردن لنف ها و بعد حجامت زیر قوزک پا.ما فعلا تازه درمان رو می‌خوایم شروع کنیم گفتم به شما هم بگم انشالله براتون مفید باشه.روش درمان برا هر کسی شاید فرق داشته باشه.زالو درمانی هم مفیده برا این بیماری.

یه توصیه هم بهتون بکنم خیلی از بیماری هارو علم مدرن میگه یا درمانی ندارد یا جراحی توصیه می‌کنه یا داروهای بی فایده که غیر از ضرر هیچی ندارن اما طب سنتی و طب اسلامی تقریبا برا همه بیماری ها درمان دارن اونم درمان های کم هزینه تر و بسیار کارآمد تر بدون هیچ عوارضی.

من خودم از سال ۸۶ لنفادم پای راست دارم . ن درمانی هیچییی نیس موندم کنار میام باهاش ولی سختمه پیش فا ...

سلام خوبی من الان دو هفته اس درگیر لنف ادم دستم دکتر جراحم میگه لنف ادم نیست دکتر عروق گفت هست شبا دردش بیشتر میشه و بانداژ واقعا کابوسم شده

من مبتلا به لیپوادم هستم. خیلی تحقیق کردم و دکتر رفتم. متاسفانه درمان قطعی نداره اما من یک دوره فیزیوتراپی رفتم و تغذیه مناسب داشتم و کنترل وزن کردم نتیجه گرفتم البته کامل برطرف نشد. فیزیوتراپی دستگاه های مخصوص لیپوادم داشت. الان اسم دستگاه ها را یادم نیست. اگر سوال دیگری داشتید در خدمتم

متاسفانه منم ۲۰سالم هست و از مادر زادی دچار لنف هستم و بهترین دکترا رفتم تنها راه درمانش بانداژ و استراحت و اینکه مراقبت لازم باید انجام بشه پا نباید زخم بشه یا ضربه ببینه و عفونت کنه چون به شدت خطرناکه 

من مبتلا به لیپوادم هستم. خیلی تحقیق کردم و دکتر رفتم. متاسفانه درمان قطعی نداره اما من یک دوره فیزی ...

سلام توروخدا بیا به من کمک کن ....تیپ چن بودی چند سالته درجه چند بود الان خوبی