2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر منظورم اونایی بود ک ازدواج تنها هدف زندگیشونه 😊

خب اونو که منم مخالفشم، و خیلیم ازدواجی نیستم، از بین این دوتا یکیو انتخاب کردم که استارتر  دست خالی نمونه 😂😂بعدم اینکه علایق آدما باهم فرق داره ، خیلیا اصلا اهل درس نیستن خب اون ترجیح میده ازدواج کنه، چه ایرادی داره،همه که قرار نیس دکتر بشن😊

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
نه بین دوتاشون بایدویکیو انتخاب کنم  یا اینجا بمونم و ازدواج کنم یا برم‌درس بخونم

من احساس میکنم ته دلتون از ریسک تنها رفتن به یه کشور دیگه کمی واهمه دارید و کمی متمایل به ازدواج و ماندن در ایران هستید. بهرحال انشاالله موفق باشید. بیشتر فکر و مشورت کنید.

حالا این موقع سال پزشکی کجا قبول شدی اخه قبولیا خیلی وقت پیش اعلام شدن 

نه این موقع سال قبول نشدم بله از بهار تا اواخر تابستون اعلام شد اما خیلی دانشگا تا یکسال مرخصی بدون ثبت نام میدن 

گلم میدونی خارجه پزشکی بخونی باید دلارشو از ایران ببری؟ خانوادت توانشو دارن با این شرایط سالها دلار بفرستن؟ هم دانشگاه هم اقامت؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

[QUOTE=79501611]مهاجرت سختمه از لحاظ روحی تحت فشارم با این تحریما چون مشخص نیست اخرش چی میشه دودلم  و این که ا ...[/QUOTE

للبوار قديم گفتن هر كه را طاووس خواهد جور هندوستان كشد

اگه ازدواج كني شوهره ي مالي نباشه ي عمر ارامش و موفقيت رو از دست دادي يني شدي زير صفر

اگه دكترا تو بگيري برگردي ازدواج كني

شوهرت خوب بود فَبِه المراد!!! اگه نبود فداي سرت! تو كارت رو داري موفقيت شاغليت  رو 

و حتي چون دكتري ي عالم خواستگار 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بستگی به ازدواجش داره مثلا ازدواج با یه ادم حسابیو  ( مثلا ترامپ )😝😝😝به پزشک شدن ترجیح میدم   ولی اگه قراره ازین پسر پیزوریا باشه  همون پزشکی بهتره

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄