2777
2789

واسه یه تصادف ساده ک میشه باهمون نگاه اول فهمید کی مقصره چرا دارن ایقد کشش میدن

هیئت کارشناس سه نفره تصادف اومد نگاه محل تصادف نگاه کرد دو طرف حرف زدیم رای ب نفع ما تموم شد چون موتوری از پشت ب ما زده بود

اینجا نباید قاضی رای رو قبول میکرد مگه نه ی گفته ی خودشون این کارشناسا قسم خورده هستن وحرفشون برای ما سنده پس چرا گذاشت ادامه پیدا کنه ومقصر رفت اعتراض گذاشت هیئت پنج نفره اومدن

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسر پلیسی ک اومد موقعه تصادف صحنه دید گزارش شون چی بوده؟ 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
افسر پلیسی ک اومد موقعه تصادف صحنه دید گزارش شون چی بوده؟

شوهرم سر صحنه نبوده وقتی موتوری از پشت میزنه شوهرم پیاده میشه میبینه چیزیش نیست عجله داشته میاد خونه اون اقا بعد شوهرم زنگ میزنه افسر میاد ب نفع خودش حرف میزنه ولی خودش قبول داره از پشت زده میگه نه تقصیر شوهر شما بوده

شوهرم سر صحنه نبوده وقتی موتوری از پشت میزنه شوهرم پیاده میشه میبینه چیزیش نیست عجله داشته میاد خونه ...

من فکر کنم قبلا یکبار چندماه پیش برای شما گفتم ،شوهرتون دروغ گفته به شما مقصر بوده

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
من فکر کنم قبلا یکبار چندماه پیش برای شما گفتم ،شوهرتون دروغ گفته به شما مقصر بوده

نه بابا حالا شوهر من دروغگو خود اقاهه میگه از پشت زدم جاشم رو سپر هست اصلا جایی ک تصادف شده سر پیچه توضیحات یکیه اون اقا قصد اخاذی داره هر دفعه داره یه حرفی میزنه 

نه بابا حالا شوهر من دروغگو خود اقاهه میگه از پشت زدم جاشم رو سپر هست اصلا جایی ک تصادف شده سر پیچه ...

کاری به گفته اون اقا نداره اصلا فقط حرف افسر و کارشناس ها مدنظر هست ،ماشین تون بیمه نداشت فکر کنم؟

بله اون زمان بیمه نداشت ک ربطی هم ب بیمه نداره

پرداخت خسارت ربط داره به بیمه !! این حرف نزنید که به بیمه ربط نداره 

کاری به گفته اون اقا نداره اصلا فقط حرف افسر و کارشناس ها مدنظر هست ،ماشین تون بیمه نداشت فکر کنم؟

خوب کارشناسا رای ب نفع ما دادن اون اقا اعتراض گذاشت هیئت پنج نفره اومدن حالا منتظر جوابیم

بنظرتون کارشناس پنج نفره میاد  رای کارشناسان سه نفره  رو رد کنه؟؟؟