2777
2789
نه این موقع سال قبول نشدم بله از بهار تا اواخر تابستون اعلام شد اما خیلی دانشگا تا یکسال مرخصی بدون ...

حقیقتش خیلی وقته درسم تموم شده از قوانین بی اطلاعم اما مرخصی بدون ثبت نام نشنیده بودم معمولا ثبتنام میکردن مرخصی میگرفتن اونم رشته ای مثل پزشکی معمولا متقاضی زیاده کار حتی به اعلام سری بعد نمیکشه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش خیلی وقته درسم تموم شده از قوانین بی اطلاعم اما مرخصی بدون ثبت نام نشنیده بودم معمولا ثبتنام ...

من خودمم تازه شنیدم انگار فقط اونجا اینجوریه اینجا دانشجو بودم نمیشد از قبولی سال بعد استفاده کرد 

به نظرت تو 22سالگی دیر نشده بخوام شروع کنم؟ 

٢٢؟! ديره😑😭😭😭😭

شما ٢٩ دكترا تو ميگيري....

چرا دير باشه

اكثر پزشكا همين سن ازدواج ميكنن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
آره واقعا خیلی روزا من مینشستم تو پانسیون از ته دل گریه میکردم و پشیمون میشدم با وجود اینکه خیلی علا ...

خب حرف منم همینه!! اینجا وقتی میگن دکتر همه یه آقا یا خانومِ روپوش پوشیده و گوشی به گردن و پشت میز نشینو تصور میکنن که نشسته تو مطب و داره میلیونی پول درمیاره ولی کسی نمیگه این آدم ۱۲ سال درس خونده اونم چه درسایی😥😥، چه شبایی تا صبح شیفت وایساده، چه مریضایی ویزیت کرده!!

ولی تا اسمش میاد همه میگن پزشک شدن خوبه!! کلا شعار دادن قشنگه ولی بهتره شرایط و سختیای مسیرم در نظر بگیریم😆😆

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
استارتر جان بدون ثبت نام و پیش پرداخت هیچ دانشگاهی جاتو نگه نمیداره ها گفته باشم

نه معمولا رد میکنن حتی اگه ویزات نرسه به موقع نرسی  حتی اگه ثبت نامم  کرده باشی ردت میکنن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خب حرف منم همینه!! اینجا وقتی میگن دکتر همه یه آقا یا خانومِ روپوش پوشیده و گوشی به گردن و پشت میز ن ...

ارههه دقیقااا یادمه اولای اینترنی همه میگفتن او چقد حقوقاتون بالاست حتما ولی یادمه بهمون ۴۰۰ تومن میدادن یخدااا ۴۰۰ تومن 

از یه کارگر معمولی کمتر میگرفتیم اصلا وقت خوابیدنم نمیدادن بهمون،آرزوم شده بود یه ساعت بخوابم با خیال راحت

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️
یکی از کشورای اسیایی 😂اینجا اشناها هستن نمیشه بگم 

ضمنا تو كشورهاي آسيايي ي عالم مثل خودت ايراني واسه تحصيل ميبيني

با يكي شون دوست شو

ازدواج كن

اونجا كه راحت ترم ميتوني بشناسيش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻