2777
2789
یه بار یه خانومه بهم گفت ادمای بد مثل تورو از بین میبره چون حجابم مشکل داشت  :/

وا🙄🙄🙄

نه عزیزم امام زمان ظهورکنن دنیاگلستان میشه وبه بهترین شکل ممکن میشه جهان

ادمای بدمنظورازظالم هاهستن ومنافقان بله مجازات میکنه

نه شماوماهاکه محب اهل بیتیم با بدحجابی که ملاک قصاص نمیشه اونم اهل بیت ماکه معرف عشق ومحبتن وبدترین افرادرودرهرشرایط میبخشن

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
بازم میشه 80 درصد ایران😂

امام زمان که بیاد حقیقت دین و خداپرستی رو ب مردم عرضه میکنه. اونها که فطرتشون پاکه ایمان میارن اونها هم تخم شیطان هستن جلوی حضرت میایستن .امام با اونها میجنگه.جنگ امام با معاندین هست نه عامه مردم که ناچارا دنباله روی حاکمان ظالم هستن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار یه خانومه بهم گفت ادمای بد مثل تورو از بین میبره چون حجابم مشکل داشت  :/

ولی به هر حال گناهان ما --حالا هر گناهی-- دل امام زمان رو به درد میاره از دستمون

و باعث میشه تبعیتمون از ولایت ایشون دچار مشکل بشه

کسانی که خیلی ظلم میکنن و هيچ جوره به راه راست هدایت نمیشن رو میکشه، و زمین رو پر از عدالت میکنه.نوزاد ها و کودک های سرزمین یمن رو ندیدید چه جوری دارن زجرشون میدن؟ یه بچه دوساله رو لخت کرده بودن با دستگاه شوکر آزارش میدادن و اون بچه هم فقط نگاهش به دستگاه بود و داد میزد بمیرم براش هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه، خب همچین ظالم های سنگدلی نباید کشته بشن؟ 

کسانی که خیلی ظلم میکنن و هيچ جوره به راه راست هدایت نمیشن رو میکشه، و زمین رو پر از عدالت میکنه.نوز ...

اخه وقتی یه نفر رو بکشی تو هم قاتل میشی بعد یه نفر دیگه باید تورو بکشه و یه نفر دیگه اون یکیرو

اونکه اره ولی امام زمانم نماینده خداست دیگه

ولی خب راه نمیوفته کسایی که حجاب بدی دارن گردن بزنه باید این ترس از امام زمان از بین بره 

من یه رنگ توی پالت نقاشیم کم دارم اونم خوندشمنامه 👿
کسانی که خیلی ظلم میکنن و هيچ جوره به راه راست هدایت نمیشن رو میکشه، و زمین رو پر از عدالت میکنه.نوز ...

وای یمن بیچارن واقعا 

این سازمان ملل چه غلطی میکرد این چندسال که یمن رو نجات نداد 

به عقیده من یمنی ها هم مثل ایرانیا دل شیر دارن تو جنگ

امام زمان میان عدل رو برپا میکنن با ظلم و فساد میجنگن .میدونستین خوندن دعای فرج حاجت میده امام زمان خیلی مظلومن این همه ظلم میبینه هر روز گریه میکنن برای امتش به دعای امتش نیاز داره برای ظهورش این همه برای مشکلاتمون دعا میکنیم یه بار برای ظهور اونی که مشکل گشاست دعا نمیکنیم در ضمن دعای ظهور( الهی عظم البلا)هستش

والا اینجوری گفتن بهمون😐😐😐

گفتن شمارفتی سراغش ببینی درسته یانه؟

ماهایادگرفتیم یکی یچی میگه همون میشه خوب بلدیم ازکشورهای غربی الگوبرداری کنیم ولی ازین کاراشون که تاکسی چیزی میگه میرن سراغش وتمام اطلاعات درست وپیدامیکنند وتجزیه وتحلیل

کجاماهااینکارارومیکنیم

اصلاشناختی داریم ازامام عصرخودمون؟

خیلی بده که اکتفاکنیم به یک شنیدن

انقدردوره ی ظهوردلنشینه که بایدازغم دوری بمیریم

این افکاربچگانه وعوامه که امام ماهمه رومیکشه نه والله گفتم منظورازبدان ظالمانه نه بدحجاب ومردم عام 

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
امام زمان که بیاد حقیقت دین و خداپرستی رو ب مردم عرضه میکنه. اونها که فطرتشون پاکه ایمان میارن اونها ...

اصلا خیییلی از کسانی که پیرو دین مسیحی و ادیان دیگه اند هدایت میشن و اسلام میارن اون موقع.    

دوستان اینم بگم که آزمون الهی قبل از ظهور امام زمان هستش یعنی همه ی مردم بعد از ظهور ایمان میارن و اون دیگه فایده ایی نداره. قبل از ظهور اگر ایمان بیاری و کاری برای امام زمانت انجام بدی گل کاشتی وگرنه بعد از ظهور خب که دیگه آزمونی نیست 

گفتن شمارفتی سراغش ببینی درسته یانه؟ ماهایادگرفتیم یکی یچی میگه همون میشه خوب بلدیم ازکشورهای غربی ...

اونقدر که هالیوود درباره آخرالزمان فیلمای عجیب غریب ساخته و موعود رو بد کرده و شیطان رو خوب جلوه داده و جبرئیل رو دشمن انسان ها قلمداد کرده ماها دنبال این نیستیم که بفهمیم تو اون عصر قراره چه اتفاقای خوبی بیفته حتی آمریکا هم میدونه منجی تو راهه یه خبرایی هست