خدا لعنتشون کنه. از رو زمین محوشون کنه. ای خداا.. کی آقامون میاد پس؟😢
من به دلم افتاده ظهورش نزدیکه خیلی نزدیک و خیلی یهووویی این اتفاق ميفته. آنقدر دلم میخواد چادر بپوشم یه کمی با دوتا بچه برام سخته و تنبلی میکنم. یکی دیگه ام سر نماز صبح بیدار شدن مشکل دارم چون دیر میخوابم و هی بیدار میشم بچه شیر میدم نماز صبح بيدار نمیشه. و دیروز یه حدیث خوندم که امام زمان ملعون خونده کسانیکه نماز صبح رو میگیرن میخوابن. مثل من. ای خدااا
اخه وقتی یه نفر رو بکشی تو هم قاتل میشی بعد یه نفر دیگه باید تورو بکشه و یه نفر دیگه اون یکیرو
عزیزم ....هر کشتنی که قتل و قاتلی حساب نمیشه. ایه قران میگه:و لکم فی القصاص حیاه:در قصاص زندگی هست... کشتنی که قصاص خون مظلومان باشه که اسمش رو قتل نمیگذارن.. فقط دعا کنین آقامون بیاد بساط این ظالمهای جهان و برچینه. همین الان دعای فرج و بخونین...
سوال بود چون شما اطلاعات دارین پرسیدم عصبانی نشو☹☹
عصبانی نشدم عزیزم. منظورم اینه که انقدر خودتو نپیچون. و اگر دوست داری امام زمان رو بشناسی بهت پیشنهاد میکنم سخنرانی آقای علی اکبر رائفی پور رو حتمآ از سایت موسسه مصاف دانلود کنی گوش کنی انقدر قشنگ جالب و واضح صحبت کرده که بچه ی دو ساله هم متوجه میشه و خیلی هم جذاب و شنيدنیه اصلا هم کسل کننده نیست. من به جای موسیقی گوش کردن و یا موقع انجام کارهای خونه گوش میکنم و کلی مطلب جدید یاد میگیرم. ان شاء الله خدا سلامت و موفق نگهشون داره
عزیزم الهی قربون امام زمان عج بشم اقا ی پدرمهربونه .پدر همه ی ما .اینقدر متاسفانه دراین مورد گفتن گردن میزنه میکشه همه تود لشون ی ترس و حشت افتاده .ولی امام زمان ی پدرمهربونه که دست همه رو میگیرن و۳۱۳نفریارای اصلیشونه.ویاردیگه هم میخان فقط کافیه دستتو بزاری تو دستشو ن و لبیک بگی.ترم اول تو کلاس عاشقی ولبخند رضایت امام زمان که بایدپاس کنیم محبت است وازایت الله بهجت پرسیدن چه کنیم محب امام زمان باشیم فرمودندنمازاول وقت وترک گناه .بااین دوتابال قطعا به خیمه سبز امام زمان می رسیم و ندای هل من ناصرینصرنی امام زمان می شنویم و مهم اینکه به موقع جواب بدین.باورکنید الان امام زمان از امام حسین ع غریب تره .مضطرتره وغمگین تر.انشاالله هرفردی ی رابطه دونفره با آقاجون برقرار کنه.التماس دعای فرج.
من وقتی بچه کوچیک داشتم چادر لبنانی میپوشیدم که خیلی راحت بودم باهاش. میشه هم مانتوی بلند پوشید و با ...
آره حجاب که صرفاً چادر نیست. ولی چادر حجاب برتر است. ولی خوب من از آرایش شروع کردم هر دفعه دارم یه چیزی رو حذف میکنم و خیلی کمرنگ میکنم. الان دیگه خیلی ساده کرم و اینا میزنم.