باخندهقشنگتری مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 78 عنوان درد مثل پریود یه هفته بعد از سرکلاژ طبیعی هست 87 بازدید | 8 پست سلام یه هفته هس سرکلاژ کردم دو روز درد پریود دارم و تو واژنم احساس نبض دارم طبیعی هست؟ و سوال بعدی ۱۹ هفته سرکلاژ شدم با طول سرویکس ۲۶ الان ۲۰ هفته هستن موقع سرکلاژ دکتر گفت دهانه رحمت باز بود بنظرتون با این اوضاع چند هفته میرسونم 1404/08/19 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aooooo عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4442 استراحت مطلق کن دیگه ان شاالله تا آخر میرسونی خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 6763 انشالله تا آخر میرسونی استراحت کن فقط حمام دو هفته یبار برو
باخندهقشنگتری مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 78 انشالله تا آخر میرسونی استراحت کن فقط حمام دو هفته یبار برو شما سرکلاژ کردی؟ درد پریود دارم نمیدونم طبیعی یا نه
باخندهقشنگتری مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 78 استراحت مطلق کن دیگه ان شاالله تا آخر میرسونی شما سرکلاژ کردی ؟ درد پریود نداشتین
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19758 من ۲۷ بودم توی هفته ۱۹چه روزایی بود هعینترس استراحت کن حداقل دوهفته کاملا مطلق باش ینی فقط دسشویی حموم . بدون استثنا هر بار بلند میشی کمربند بارداریتو ببندمن به ۴۰ رسیدم اونم شهر غریب. نترس توام میتونی تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
باخندهقشنگتری مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 78 من ۲۷ بودم توی هفته ۱۹چه روزایی بود هعینترس استراحت کن حداقل دوهفته کاملا مطلق باش ینی فقط دسشویی حم ... منم دهانه رحمم باز کرده حالم بد ..شما سرکلاژ بودین؟ بعد سرکلاژ درد پریود نداشتین
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 6763 شما سرکلاژ کردی؟ درد پریود دارم نمیدونم طبیعی یا نه من پساری داشتم درد پریود نمیدونم تا چن روز طبیعی ولی بهرحال حالت انقباض نباید داشته باشی شیاف بزن و خیلی استراحت کن
aooooo عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4442 شما سرکلاژ کردی ؟ درد پریود نداشتین من پساری گذاشت دکتر برام تا یه هفته ماهیچه های واژنم وحشتناک درد میکرد بطوری ک تا دوسه روز اول گریه میکردم. ولی درد پریود نداشتم. با دکتر حرف بزن خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات