2777
2789

دوستان کریسمس برا مسیحی ها هست و در اصل همون جشن میلاد مسیح هست یه کم تحقیق کنید 

اگه مسیحی هستید کریسمس بگیرید  

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بیخیال میخوان خارجی باشن

😁🤣🤣بله 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میلاد مسیح فک کنم چند روز قبل و بعده 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

کریسمس روز زادروز عیسی مسیحه ولی تو بعضی کشورای غیرمسیحی هم جشن گرفته میشه

خب عیسی مسیح هم پیامبرمونه دیگه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اگه مسیحی  باشه به خودش مربوطه 

اگه مسیحی نباشه به من مربوط نیست

اگه ولخرجی بی خود می کنه و شب عاشورا یا موسم حج و غیره دخالت تو خرجکرد موسلمونا می کنه دهنشو ببنده 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

((سال نو میلادی، پایان یک سال تقویمی و آغاز سال جدید در شب ۳۱ دسامبر (۱۰ دی‌ماه) است در حالی که کریسمس در واقع نوعی جشن مذهبی است که در ۲۵ دسامبر (۵ دی‌ماه) هر سال برای بزرگداشت تولد عیسی مسیح برگزار می‌شود و مردم مسیحی، این روز را به مناسبت تولد پیامبر خود جشن می‌گیرند.))

حتی مسیحی های ایران هم صرفا ولادت حضرت مسیح رو جشن میگیرن، نه سال نو رو

بیخیال میخوان خارجی باشن

همینا واسه نوروز میگن چه عیدی حال نداریم امسال عید بگیریم فلان. جیزز بزنه کمرت😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

همینا واسه نوروز میگن چه عیدی حال نداریم امسال عید بگیریم فلان. جیزز بزنه کمرت😂

کسی حق نداره واسه اعتقاد و علاقه ی آدما تعیین تکلیف کنه

هرکس جوری که دلش میخواد زندگی میکنه

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بسته ب شرایط رنگ عوض میکنن ی بار میگن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیمبعد هالوین و کریسمس میگیرن😂

البته که این رنگ عوض کردن اصلا پسندیده نیس. ولی خب اینی که شما میگید دلیل داره. نمیشه گفت توی سایت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

البته که این رنگ عوض کردن اصلا پسندیده نیس. ولی خب اینی که شما میگید دلیل داره. نمیشه گفت توی سایت

دلیلی نداره جز اینکه با اسلام مخالفن وگرنه اگه ادعای آریایی بودن میکنن نباید جشن های غربی رو بگیرن ولی خب الان بحثم بکنیم فایده نداره چون نمیخوان قبول کنن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325805