الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
کریسمس روز زادروز عیسی مسیحه ولی تو بعضی کشورای غیرمسیحی هم جشن گرفته میشه
خب عیسی مسیح هم پیامبرمونه دیگه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اگه ولخرجی بی خود می کنه و شب عاشورا یا موسم حج و غیره دخالت تو خرجکرد موسلمونا می کنه دهنشو ببنده
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474
((سال نو میلادی، پایان یک سال تقویمی و آغاز سال جدید در شب ۳۱ دسامبر (۱۰ دیماه) است در حالی که کریسمس در واقع نوعی جشن مذهبی است که در ۲۵ دسامبر (۵ دیماه) هر سال برای بزرگداشت تولد عیسی مسیح برگزار میشود و مردم مسیحی، این روز را به مناسبت تولد پیامبر خود جشن میگیرند.))
حتی مسیحی های ایران هم صرفا ولادت حضرت مسیح رو جشن میگیرن، نه سال نو رو
البته که این رنگ عوض کردن اصلا پسندیده نیس. ولی خب اینی که شما میگید دلیل داره. نمیشه گفت توی سایت
دلیلی نداره جز اینکه با اسلام مخالفن وگرنه اگه ادعای آریایی بودن میکنن نباید جشن های غربی رو بگیرن ولی خب الان بحثم بکنیم فایده نداره چون نمیخوان قبول کنن