2777
2789
یه بار یه خانومه بهم گفت ادمای بد مثل تورو از بین میبره چون حجابم مشکل داشت  :/

میگفتی اتفاقا کسایی که زبونشون تنده رو هم شنیدم زبونشونو از حلقومشون میکشه بیرون😊

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من شنیدم حاکم های ظالم را مجازات میکنن 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم.اونایی که ب بدی اصرار دارن و مانع گسترش عدالت و خدا پرستی میشن

بازم میشه 80 درصد ایران😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من شنیدم یه جنگ مثل جنگ امام حسین توراهه البته به فرمانروایی آقاامام زمان(ع)

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

امام زمان با کسانی که در برابر امامت و حکومت ایشون می ایستن و به هیچ صراطی هم مستقیم‌نمی شن میجنگند

جنگهای زیادی هم علیهشون برپا میشه

از غرب و شرق

ان شاء الله بیان در زمان ما و به مدد و یمن و برکت ظهورشون همه ما گناهانی رو هم که بهش آلوده هستیم ترک کنیم و عبد واقعی بشیم

البته باید از حالا تلاش خودمون رو بکنیم 

نه دست روی دست بنشینیم‌تا بیان

هرکی یه عیب و ایرادی داره. حالا بدحجاب عیبش عیان و آشکاره. با حجاب ممکنه بداخلاق باشه یا یه عیب پنهانی دیگه داشته باشه .اینا دلیل نمیشه که بگی امام زمان میاد از بین میبره اون ادمها رو...  .اصلا امام زمان میخواد ظهورکنه تا دنیا رو گلستان کنه ؛همه رو هدایت کنه..    نه که ویران کنه. 

اینطوری که نصف جمعیت زمین برداشته میشه

مشکل اینجاس که به جای اینکه از ارحم راحمین بودن خداوند بگن بیشتر از مجازات هاش میگن به جای اینکه از رئوف بودن و نجات دهنده بودن امان زمان بگن میگن میاد گردن میزنه

مگه نعوذبالله جلاده

وای نه تورو خدا به این خزعبلات گوش نکنین آخه مگه میشه  میزان سنجش خوبی و بدی آدما فقط دست خداست ...

اونکه اره ولی امام زمانم نماینده خداست دیگه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
امام زمان با کسانی که در برابر امات و حکومت ایشون می ایستن و به هیچ صراطی هم مستقیم‌نمی شن میجنگند ...

یعنی با کسایی که برعلیهش یا کسایی که صرفا ایمان ندارن