2777
2789
عنوان

ترسناک ترین اتفاقی که براتون افتاده ویادتون نمیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5161 بازدید | 159 پست
پس منو خبر كني بيام تاپيكت بخونم 

منم همینطور خبرم کن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
آخرینش دیروز بود از در (در ضد سرقت)هال اومدم بیرون چیزی بردارم برای ناهار اصلا حواسم پرت شد و در و ...

دقیقا همین اتفاق واسه جاریم افتاده بود ولی دراونا ضدسرق نبود تو حیاط بوده دخترش یکسالش بوده در روش میبنده اینم میگه لباس نداشتم یک خانوم رد شده چادرش وگرفتم همسایه مونو صدا زدم اومد شیشه شو شکست در وبازکردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک اتفاق ترسناک دیگه  که واسم افتاد این بود تو حموم بودم پسرمم یکسالش بود خواب بود شوهرم اومد گفت من میرم باشگاه کاری نداری گفتم نه خداحافظ بعد که حمومم تموم شد دیدم در باز نمیشه  هواسش نبوده گیره درو زده بود هر چی صدا زدم هرکار کردم در باز نشد پسرم بیدارشد گریه میکرد شوهرمم یکساعت دوساعت دیگه میومد انقد ترسیده بودم که بچم از گریه چیزیش بشه با لگد انقد زدم به در دستگیره شکست پرت شدم بیرون دست وپام  پرازخون شده بود .انقد تو حموم زدم به صورتم گریه کردم خیلی بد بود خیلی ترسیدم 😔😔😥

دقیقا همین اتفاق واسه جاریم افتاده بود ولی دراونا ضدسرق نبود تو حیاط بوده دخترش یکسالش بوده در روش م ...

وای خیلی بده.ما هیچ راهی جز اون در برای ورود به هال نداریم.همیشه کلیدو برمیداشتم جز این بار.

حالا امروز صبح همسر میگه کلید یدک رو یه جا برای خودت قایم کن.باید شال و مانتو هم بزارم   

تهران ، شهر من ، نفس بکش🌬
ایرادی نیست عزیزم گذشته ها گذشته دیگه بهش اصلا فکر نکن زندگیتو کن  

مرسی دوست گلم

کاش فردا صبح که بلند میشم از خواب هیچی یادم نیاد کاش میشد برگردم به عقب و ی جاهایی از گذشته پاک میکردم .

ترسناک ترین اتفاقای زندگیم اینه ک یبار دزدیده شدم خودم فرار کردم یه بارم تو خونه بودم دزد اومد دهنمو بسته بود و با چاقو تهدید به مرگم کرد این بار خودم فرار نکردم دزده رو فراری دادم

هر موقع یادم میان سعی می کنم ذهنمو منحرف کنم از یادم بره.خیلی زجر کشیدم رو این دوتا موضوع هنوز که هنوزه روانم سالم نشده

N چرا باید دزدیده بشی دشمن داری؟

نه سوار تاکسی شدم برم خوابگاه راننده بود یه مردم کنار راننده نشسته بود دیدم اسپری فلفل رو کمک راننده از تو داشبورد دراورد و زیر لباسش قایم کرد.شروع کردم جیغ زدن و در ماشنو باز کردم خودمو انداختم پایین