2777
2789

چهره جاریم از نظر دیگران معمولیه ولی بنظر من خوشگله.برادرشوهرمم معمولیه.یه پسر و یه دختر دارن ماشالا خیلی خوشگلن.مخصوصا دخترشون.دخترشون نسبت به سنش قدبلند هم هست،تقریبا۱۲سالشه،یه دختر  چادریه باورتون میشه از الان خواستگار داره؟قدش بلنده هیچکی باورش نمیشه۱۲سالش باشه،چهرشم خیلی خوشگله😍چشاش درشته،دماغ دهنش کوچیکه و پوستش سفید مهتابیه.پسرشونم ماشالا خیلی خوشگله.ینی ممکنه منم بچه هام خوشگل شن؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردن گلابی قبل انعقاد نطفه توسط پدر 

خوردن سیب سرخ و به 

خربزه و پنیر 

اینها بچه رو خوشگل میکنه 

جاری منم خوشگل بود یه جوری شبیه کردها بود گند زد به زیباییش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عوق واقعا حالم بهم خورد🤢🤢🤮🤮 خاک تو سر اون نر خری که میره خواستگاری بچه ۱۲ ساله

حتما بخاطر قدش اینا هست 

دختر خواهر های شوهرم همشون قد بلند بالای ۱۷۰ سنی هم ندارنا ولی قدشون بلند و هیکلی هستند

..
ماشاالله....خداحفظشون کنه.خوندن سوره یوسف در زمان بارداری به زیبا شدن جنین کمک میکنه

زنده باشین.آخه مامانم باردار بود سوره یوسف رو زیاد خوند،حالا برادرم چهرش معمولیه،ولی خب خیلی بانمکه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه های خواهرم همینن چشم رنگی چشم ها درشت پوستشون سفید و ماشاالله به شدت خوشکلن اینکه خواهرم خودش خو ...

آره ژنتیک بیشترین تاثیرو داره

عوق واقعا حالم بهم خورد🤢🤢🤮🤮 خاک تو سر اون نر خری که میره خواستگاری بچه ۱۲ ساله

خب بعضیا نمیدونن فکر میکنن موقع ازدواجشه

خوردن گلابی قبل انعقاد نطفه توسط پدر خوردن سیب سرخ و به خربزه و پنیر اینها بچه رو خوشگل میکنه جاری م ...

عه چرا؟جراحی زیبایی انجام داد؟

چه زن عموی ماهی✨️🫠چرا نشههمن خودم تماما با ویژگی های ظاهری که پدرم میخواست دنیا اومدم خواهر کوچیکم ...

زنده باشین💚

چه خوب،حالا من میترسم میگم بچم دقیقا چهرش برخلاف اونی میشه که من میخوام😂

عه چرا؟جراحی زیبایی انجام داد؟

بوتاکس پیشانی که ابروها رفت هوا

ژل گونه و لب 

عمل بینی 

واقعا افتضاح شده خودش خیلی ناز و خوشگل بود

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اووو چقد تعریف کردی ازشون . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**