2777
2789
عنوان

ترسناک ترین اتفاقی که براتون افتاده ویادتون نمیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5161 بازدید | 159 پست
یکـیاز دوستام تعریف میکرد یک خانومه باردار بوده دردش میگیره تو خیابون شوهرشم بوده سوار تاکسی میکنه م ...

اره منم شنیدم طرفایه بهارستان تهران اتفاق افتاده یعنی همونه که شماشنیدین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این تو بجنورد بوده گلم 

آخه یه همچین اتفاقی توتهران افتاد زنه شوهرش خونه نبود دردش میگیره زنگ میرنه آژانس صاحب ماشین میبردش بیابون تا زایمانشو تماشا کنه بچه که داشت میومد گرفته بیارتش بیرون سربچه قط شده زنه هم مرده الان یارو رواعدام کردن،،،

آخه یه همچین اتفاقی توتهران افتاد زنه شوهرش خونه نبود دردش میگیره زنگ میرنه آژانس صاحب ماشین میبردش ...

این جور اتفاقه زیاد افتاده فقط دعاکنیم امام زمان ظهور کنه

تصادف‌های خیلی بدی چند بار کردم

تو ماشین الان میشنم خیلی خس بدی دارم و سعی میکنم رفلکس ندم

یبارم جلوی یه رستوران وایستاده بودم منتظر داداشم بودم بیاد بیرون یه پسره اومد یه حرف خیلی بدی زد و همینجور ادامه میداد ک داداشم اومد بیرون  شنید دعوا کرد هی اون یارو رو زد یارو خون بالا اورذ این ولش نمیکرد

پلیس اومد جالبیش‌این بود ک مزاحمت یه پرونده ساختن دعوا یه پرونده دیگه گفتن نمیشه معلوم کرد سر حرف یارو دعوا بوده داداشم با سند اومد بیرون تا دادگاه

خیلی ترسیدم یارو وسط دعوا بمیره

یبار هم بچه خواهرم از پله

ها پرت شد پایین فک کنم ۱ سالش بود

سرش خون میومد بیهوش شد من از ترس غش کردم

یادم تورو فراموش..

آخرینش دیروز بود از در (در ضد سرقت)هال اومدم بیرون چیزی بردارم برای ناهار

اصلا حواسم پرت شد و در و زدم بهم .دختر یک سالمم تو بووود.هر چی سعی کردم با کاردی که دستمه تو شیار در کشیدم درو باز کنم نشد.فقط دخترمو صدا میکردم و اشک میریختم میگفتم نترس مامان جون. 

با تاپ شلوارکم بود نمیشد برم تو کوچه .هرچی منتظر شدم خانومی رد بشه.پشه پر نمیزد .ی خانووم رد شد.از لای در حیاط هر چی صداش کردم نشنید.اومدم بیام بیرون بهش بگم  که یه مرد اومد مجبور شدم بپرم تو.فقط خدا رو صدا کردم .که یهو همسایمونم اومد بیرون.از پشت در بهش گفتم به همسرم زنگ بزنه .و بعد همسر اومد و درو باز کرد.مردم و زنده شدم .

تهران ، شهر من ، نفس بکش🌬
اتفاق های زیادی تو زندگیم افتاده خیلی زجر کشیدم دوست گلم اما این بار با ی پسری دوست بودم ی روز گفت ب ...

ایرادی نیست عزیزم گذشته ها گذشته دیگه بهش اصلا فکر نکن زندگیتو کن  

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
این مورد. جزو چیزایی هست تا دچار. نشی درک نمیکنی انشاالله برا هیچکس پیش نیاد. ولی ناراحت روان و. خا ...

اره عزيزم اميدوارم اينقدر روزهاي خوشي داشته باشي كه ديگه خاطرت ازرده نشه دوست خوبم 🌸

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕