2777
2789

البته ازقبل هم بههانه میگرف و به شدت فوبیای پس آوردن داره جوریکه بعد از خوردن هرچی میگه پس نمیارم؟

ازروزیکه اون بچه هم اینجوری کرده میگه نمیرم دایم گریه میکنه شبا تاصبح کابوس میبینه وخوابش نمیبره قلبش رو هزار میزد دیشی چیکاکنم؟؟؟

دخترباس تودل بروباشه😜                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه

۵ ونیم دیشب نصف شب ازخواب پرید دیدم تب داره و وداره میلرزه وقلبش رو صد میزنه و میگه مامان من صبح نمیرم گفتم باشه دیدم ححالش خیلی خرابه شده براش کابوس

دخترباس تودل بروباشه😜                             
۵ ونیم دیشب نصف شب ازخواب پرید دیدم تب داره و وداره میلرزه وقلبش رو صد میزنه و میگه مامان من صبح نمی ...

یمدت نبرش بذار کنار بیاد تو این فاصله حتما مشاور ببر 

لایک نفرمایید با تشکر

منم بچه بودم همین ترسو داشتم.یادمه یکی از همکلاسیام بالا آورد تو کلاس منم بعد اون میترسیدم بالا بیارم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ربطی به اون بچه نداری.دختر خودت دچار اضطراب و ترس جدایی داره..دختر منم همینطور بود ومهد نرفتم.پیش دب ...

اونکه آره ولی داشت کمکم عادت میکرد تاااینکه اون بچه اینکارو کرد آخه به شدت فوبیایه پس آوردن داره جوریکه وقتی اومد خونه لباش مثه گچ بود وتاآخرشب هیچی نخورد میگف بالا میارم اصلا خیلی ترسویه

دخترباس تودل بروباشه😜                             
یکی دو هفته بهش فرصت بده

چهارشنبه هفته پیش نرف شنبه هم نرف دیروز رفت خانومشون ساعت۱۰ زنگ زد بیاین ببرینش بهانه میگیره امروزم نمیخواد بره

دخترباس تودل بروباشه😜