2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست
از خداشونم باشه دختر ب این بره ای اونم از نوع ناقلاش  خو یجوری یه اشاره بزن بهش

ببین ظاهرا همه چیزززش خوبه همه چیزش ولی نمیدونم میفهمی یانه ولی حس میکنم شاید درکنارش خوشبخت نباشم

من حتی نمیتونم تصورکنم دستمو بگیره

منی که قوه تخیل وتصورم بالاست نمیتونم اینارو تصورکنم

اره خوبه هر چند وقت  یه بارم یه ترتیبی میدیم دختره کاملا غیر عمد پرت بشه تو بغل پسره  بعدم ...

پرت شدنو ک هستم,اصلا من خودم چن بار تو فانتزیام پرت شدم,ولی مورد دوم برنامه ریزی میخواد یهویی ک نمیشه خواااهرم 

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.قطعن به خاطر محبتی که همسرتون نسبت به شما داره و ارزشی که شما براش دارین ایشون انقدر عصبانی شدن ...

من علت عصبانیتش رو درک میکنم...ولی انتظار داشتم بذاره همه چیو واسش توضیح بدم

ممنونم بخاطر اینکه شما مثل بقیه قضاوت نکردید

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

ای بابا 

اصلا داستان و رمان ،به این عنوان بخوانید،دوسم ندارید برید ده صفحه نوشتید رمان ،رمان، دروغ ،دروغ

استارتر وقتی شوهرت اومد بهش بگو بیا با هم حرف بزنیم ده دقیقه ساکت باش حرف اون یارو رو شنیدی حرف های منو هم بشنو 

کامل همه رو هم براش بگو 

انشاالله عصبانیتش فرو کش کرده میاد با هم صحبت میکنید حل میشه 

بهش بگو یعنی به من مطمئن نیستی پس برای چی گذاشتی تو به همچین محیط کاری ،کار کنم اونم با این همه مرد

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
بچه ها حواستون هس الکی الکی صفحه رو بردیم جلو,

و تو تاپیکی که استارترش از بغض داره خفه میشه،حرفای نامربوط زدید

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
ای بابا  اصلا داستان و رمان ،به این عنوان بخوانید،دوسم ندارید برید ده صفحه نوشتید رمان ،رمان، ...

خواهش میکنم دعا کن زودتر برگرده

ببین ظاهرا همه چیزززش خوبه همه چیزش ولی نمیدونم میفهمی یانه ولی حس میکنم شاید درکنارش خوشبخت نباشم ...

به حس نمیشه ک اعتماد کرد پنجاه پنجاهه,ولی اگه مورد خوبی باشه بنظرم اشاره بزنی البته با حفظ غرور اشکال نداره من خودم یبار چن سال پیش قبل ازدواجم ب یکی اشاره زدم بد ضایعم کرد بدااا,

اون که اصن قربونش برم یه دور خواستگاری همه رفته جز من🤣😂 نمیدونه بیاد من باسر قبول میکنم🤣 خیلی س ...

اخرش شوهر میکنی بعد همین میاد با گریه تو مراسم عقدت و دوستاش باید بیان زیربغلش و بگیرن و هی هندزفری بزاره تو گوشش اهنگ گوش بده فانتزیات داره واقعی میشه اینا همه نشونست

وا خوب ما داریم راجب فانتزیای خودمون حرف میزنیم راستش من اصلا دقیق نخوندم شما چی نوشته بودی قضاوتی هم راجبت نمیکنم انشاالله هر مشکلی داری هم به زودی حل بشه خوب تاپیک عمومیه هر حرفی ممکنه توش پیش بیاد میتونستی همون اول بهمون بگی پراکنده بشین یا تاپیکتو قفل کنی

عزیزم امیدورام مشکلت به زودی زود حل شه 😊امیدت به خدا باشه.از قدیم گفتن سر بی گناه پای دار میره اما ...

مرسی...درست میگی

استارتر اینجوری گفتی عذاب وجدان گرفتم بخدااا,حلال کن نگرانم نباش منم شوهرم اتفاقی بیفته اصلا ب روم نمیاره از خونه هم نمیره ولی باهام حرف نمیزنه بعدش ک دلتنگم میشه خودش پیش قدم میشه برا آشتی ایشالا مال توام همینطور میشه,سو تفاهم بوده دیگه!ب برادرت بزنگ بگو موضوع رو اون حل کنه

منم ازهمینش میترسم اینکه ضایع شم نمیتونم به درک اصن

والا مال من ضایع کرد ولی دوسال بعدش ک رف سربازی اومد خواستگارم منم گفتم نه اسکول شد