2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست
استارتر اینجوری گفتی عذاب وجدان گرفتم بخدااا,حلال کن نگرانم نباش منم شوهرم اتفاقی بیفته اصلا ب روم ن ...

عذاب وجدان نگیر دوستم،من کی باشم که بخوام تورو حلال کنم عزیزم؟

خجالت میکشم به داداشم بگم....

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان نگیر دوستم،من کی باشم که بخوام تورو حلال کنم عزیزم؟ خجالت میکشم به داداشم بگم....

چرا تو ک کار زشتی نکردی!اون مهندسه و شوهرت بخاطر قضاوت زود باید خجالت بکشن

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
والا مال من ضایع کرد ولی دوسال بعدش ک رف سربازی اومد خواستگارم منم گفتم نه اسکول شد 

میدونی کاش آدم به بعدش فکرنمیکرد

کاش میدونستی تهش چی میشه

اگه ترس از آینده وغرور وآبروی پدرم نبود

تاحالا هزار بار بهش گفته بودم

تاحالا کلی پیام وآهنگ عاشقانه واسش فرستاده بودم

ولی حیف

حیف که میترسم

میترسم جنبه نداشته باشه

که فکرهم میکنم نداره

چرا تو ک کار زشتی نکردی!اون مهندسه و شوهرت بخاطر قضاوت زود باید خجالت بکشن

از واکنش برادرم خجالت میکشم و میترسم....از واکنش شوهرم که نزدیک 7 ساعت ازش خبر ندارم میترسم..

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

من امشب بدون اون تو این خونه چیکار کنم؟؟دلم واسش تنگ شده....نگرانشم

من علت عصبانیتش رو درک میکنم...ولی انتظار داشتم بذاره همه چیو واسش توضیح بدم ممنونم بخاطر اینکه شما ...

خاهش میکنم!خب کافیه صبر کنید بهش فرصت بدین،مطمئن باشین شرایط برای صحبت های شما هم فراهم میشه!انشالله مشکلتون حل بشه!

خاهش میکنم!خب کافیه صبر کنید بهش فرصت بدین،مطمئن باشین شرایط برای صحبت های شما هم فراهم میشه!انشالله ...

امیدوارم....

با اجازت استارتر

چون داری می ری تو پر بازدید،سوالم رو اینجا می‌پرسم

شاید یکوقت کسی می دونست و جواب داد

خانما کسی تا حالا بوتاکس برای پای بچه انجام داده 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
با اجازت استارتر چون داری می ری تو پر بازدید،سوالم رو اینجا می‌پرسم شاید یکوقت کسی می دونست و جواب ...

گلم به نظرم ی جای دیگه بپرس چون نمیره تو پر بازدید

و اینکه متأسفم که اطلاعی ندارم و نمیتونم کمکت کنم

استارتر جان به نظر من ، شما اصلا نباید با لحن خواهش با همسرت صحبت کنی ، چون تقصری نداشتی ، بهتره به همسرت یه پیام بدی و مسایل رو توصیح بدی با لحن کاملا سرد و در آخر هم کاملا از حق خودت دفاع کنی و بگی دوستش داری بهش وفاداری و واقعا متاسف شدی که همسرت به خودش اجازه داده با لحن بد باهات صحبت کنه و درموردت فکر بد کنه

یعنی در این مورد اصلا کوتاه نیا و بگو منو چطوری شناختی ، و مدعی باش دیگه هم بهش زنگ نزن اصلا 

الان اون کسی که باید ناراحت باشه شما هستی ، باهاش سرسنگین باش تا میتونی تا به اشتباهت پی ببره

استارتر جان به نظر من ، شما اصلا نباید با لحن خواهش با همسرت صحبت کنی ، چون تقصری نداشتی ، بهتره به ...

عزیزم...دیگه گذشت،تاپیک جدیدمو ببین...البته بعدا به روشی که شما گفتید باهاش صحبت میکنم

عزیزم...دیگه گذشت،تاپیک جدیدمو ببین...البته بعدا به روشی که شما گفتید باهاش صحبت میکنم

استارتر ی دنیا برات خوشحالم ک بخیر گذشت

خداروشکر

اسکرینات چ حس خوبی داشتن

عشقتون پایدار عزیزم