2777
2789
عنوان

بدبختی امروز من...سوتفاهم شوهرم...و مردی که امروز زندگیمون رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 23626 بازدید | 314 پست
شوهرم با داد گفت گمشو تو ماشین،هرچی خواستم واسش توضیح بدم نمی داشت.....میگفت فقط لال شو

چه بي ادب

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یجایی کار میکردم که فقط من کارمند خانم بودم بقیه مهندس ساختمان بودن.مجردم بودم تا یکماه فقط حرف کاری میزدم بعد یکماه پیشنهاد دوستی از طرف یکی از مهندسا بهم شد.نه اینکه روز اول.

خب دیگه مگه نمیگی یکی هس,همونو میگم

اون که اصن قربونش برم یه دور خواستگاری همه رفته جز من🤣😂

نمیدونه بیاد من باسر قبول میکنم🤣

خیلی سختگیرن خیلی

هرجا میرن پسندنمیکنن

میترسم یه رووووزی که محاله اتفاق بیفته بیاد خواستگاریم ازمنم ایراد بگیرن 

خیلی دقیقه

به نظرم فردا از صبح شروع کنم اول به یکی فحش بدم بعدم با یکی کتک کاری رو لباس بعدیم نوشیدنی بریزم بعد ...

بیا دوتایی رمان بنویسیم من صحنه مثبت ۱۸هم زیاد بلدم تو فانتزیام

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
چه بي ادب

عصبانی بود...

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
اره گلم میدونم...ولی من فقط قصد درددل داشتم...همه میگن حرفای من داستانِ،رمانِ...اما متاسفانه یک چیز ...

کاملا حق با شماس عزیزدل

شوهرت ک اومد اگه اروم شده بود باهاش حرف بزن اگر نه بذار اروم شه بعد باهاش حرف بزن عزیزم

انشالله به خیر و خوشی حل میشه نگران نباش

کاملا حق با شماس عزیزدل شوهرت ک اومد اگه اروم شده بود باهاش حرف بزن اگر نه بذار اروم شه بعد باهاش ح ...

ممنونم گلم...فقط دعا کن زودتر برگرده،دلم مثل سیر و سرکه می جوشه

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

اخه خانما چی بهتون میرسه که اینقد زود قضاوت میکنین😒😒😒فقط یه درصد فکر کنین این اتفاق واسه خودتون میفتادو بعد یه عده با حرفاشون وتهمتای بیجا دلتون رو میشکستن.اونوقت چه حالی میشدین؟؟؟؟من دیگه حرفی ندارم😒😒😒

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
اون که اصن قربونش برم یه دور خواستگاری همه رفته جز من🤣😂 نمیدونه بیاد من باسر قبول میکنم🤣 خیلی س ...

از خداشونم باشه دختر ب این بره ای اونم از نوع ناقلاش 

خو یجوری یه اشاره بزن بهش 

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
ما 4 سال باهم دوست و هم خونه بودیم...2ساله ازدواج کردیم....یعنی کلا 6 سال باهم زندگی کردیم....هم خدا ...

سلام.قطعن به خاطر محبتی که همسرتون نسبت به شما داره و ارزشی که شما براش دارین ایشون انقدر عصبانی شدن،برای خیلی از مردا دیدن همسرشون تو موقعیتی که توسط یکی دیگه بهشون ابراز علاقه بشه خب سخته،اینو درک کنین!بهشون فرصت بدین تا آروم بشن و عصبانیتشون کمتر بشه،سعی نکنین زود تند سریع به مسئله خاتمه بدین،شما باید مسئله رو حل کنین!به نظرم صبوری به خرج بدین و تو فرصت مناسب بهشون بگین نسبت به اون آقا شناخت زیادی نداشتین و اون آقا تازه صحبت هاشون رو شروع کرده بودن و شما خیلی متعجب شدین از اون رفتار،تا اومدین که واکنش نشون بدین و محل رو ترک کنین همسرتون خودش رسیده!

اخه خانما چی بهتون میرسه که اینقد زود قضاوت میکنین😒😒😒فقط یه درصد فکر کنین این اتفاق واسه خودتون م ...