2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147904 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستای عزیز و دوست داشتنی من حالتون خوبه صبح اخرین جمعه سال 97 رو بهتون تبریک میگم الهی دلتون همیشه شادوخوش باشه الهی همیشه سلامت باشین و وجود خدا رو کنارتون هرلحظه کنید دوستتون دارم بهترین دوستای من😘😘

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
دوست جونیا یه جذب باحال دیگه  چندروز که دارم مثبت فکر میکنم و شادم غیراز اینکه همه رو دوس دارم ...

خیلیم عالی عزیزدلم😍مبارکت باشه دوست گلم به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی پوپک جون تبریک میگم بهت بابت حذب عالیت عزیزم الهی همیشه بهترینارو خدا بهت بده😘

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
بچه ها من از دومین جذب امروزمون میخوام براتون بگم: ما تا هفته پیش قصد اینو داشتیم که بریم شیراز و ا ...

سلااام شادی جون واقعاااا خیلیییی عالی بود.ایوللللا😍

چقدررررر خوووب😃😃😃تبریک میگم و مطمعنمممم ک بهتون خوش میگذره

آفریننننننن تو لیاقت بهترینا رو داری👏👏👏👏👏

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
خیلیم عالی عزیزدلم😍مبارکت باشه دوست گلم به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی پوپک جون تبریک میگم بهت با ...

چقدر تو گلی گلنارجونم خیلی عشقی ....از خدا میخوام‌بهترینهارو سر راهت قرار بده بخاطر این اخلاق خوبت.الهی آمین 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

سلام الهه جون بابت موفقیتت خیلیی خوشحال شدم😘😘😘😍😍😍

سلااام سحر جون خوبی ؟ تبریک میگم بابت پروفایل قشنگتتتت😄😄 دوست ندارم پروفایل خالی باشه😁

سلام سلام ب دوستای گلمممممم 😍😍😍خوبین خوشین .چخبراااا .ان شالله تو این روزای باقیمونده از سال بهتر ...

سلاااام گلی جااان خوبی عزیزم امروز اومدم صدات کنماااا... جذبت کردم خودت اومدی😁

چند وقت نبودی. گرچه خودمم چند روز نبودم سرم شلوغه دم عیدی

چه خبرا؟؟ 

ممنون از این همه دعای قشنگ ک حتما در حق خودت زودتر مستجاب میشه😉

بچه ها من چند سال پیش که تازه با قانون جدب آشنا شده بودم و بهش عمل می کردم موقع سال نو تصمیم گرفتم ا ...

چه پیشنهاد خوبی دادی کیییف کردم😄

حتما سال زندگی لوکس و پرثروتی هست برات چون تو تغییر خوبی کردی😊

منم میزارم سال پراز شادی و خبرهای عالی😄😄😄😄 

سلااااااام به همممممممه ی دوستای گل و مهربوووووووووون خودم، امیدوارم حال همتون عاااااااااااااالی باشه، ببخشید که یه مدت نبودم ولی همیشه به یادتون بودم و با خوندن پیامای قشنگتون کلی انرژی مثبت میگرفتم، عااااااااشقتونم و امیدوارم هممون خییییییلی زود به خواسته هامون برسیم، از خدای مهربوووووووووووون  برای همتون بهترینهااااااارو میخوام و خییییییییلی از خدا ممنونم که منو لایق دونست تا با الهه جونم و شما دوستای گلم همراه بشم تا با کمک هم به خواسته های زیبامون برسیم، دوستون دارم زیااااااااد😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤

سلام عزیزدلم قربونت تو خوبی عزیزم دلم برات تنگ شده بود ممنون بابت دعاهای قشنگت همچنین منم برای تو و ...

سلاااام شیما جون  خوبی؟ممنون حتماااااااا به زودی خبر عروس شدنمون رو میدیم😄😄

خیلییییی زووود.... و مطمعنمممم ک توام میای و از بزرگترین جذبت برامون میگی😄

سلام جیگره من خوبم عزیزم تو خوبی متوجه شدم عزیزم منم همینجوریم واس خواستم اصرار نمیکنم فقط از خدا م ...

آفرین شیما جون از این حرفت واقعا خوشم اومد ک ممکنه چیزیو تو زمانی خاص بخاییم ک اون موقع صلاحمون نباشه و این بارهاااا تو زندگی ب من ثابت شده

منم دیگه ب خدا نمیگم فلان وقت بده.میگم هروقتی ک خودت صلاح میدونی فقططط زووودددد باشه وقتش😁

سلام دوستان من خیلی مطالبتونو میخوندم ولی کمتر حرف میزنم ولی حرفا و امیدواریای شما خیلی به دل میچسبه ...

سلام گلم خوشحالم از آشناییت

عزیزم اگه خودت رو لایق بهترین زندگی بدونی و بهترین شغلی ک دوست داری همسرت داشته باشه و احساس خوب داشته باشی نسبت ب خودت و همسرت و زندگیتون مطمعن باش همسرتم همون شغلی ک تو دوست داری رو بدست میاره چون تو خواستی😊 موفق باشی و سالی پربار و پربرکت داشته باشی

البته که طبیعیه. یه جمله ای سال ها پیش یه جا خوندم که میگه: اگر در همان مرتبه اول به موفقیت رسیدید ...

یعنی چی ک شگفتی خود راپنهان کنید؟ نفهمیدم🤔 یعنی نگه جذبش رو یا خوشحالیش رو نگه؟

بچه ها منم ی جذب عالی داشتم برای خودم؛؛؛من هرسال یه ماه قبل از عید میرم شهرستان یعنی شوهرم منو میبره ...

سلااااام😍واقعااااا عالی بود عاطفه جان تبریک میگم و خوششش بگذره👏👏👏👏 خیلی باحال بود😃