گلنارجونم سلام خوشکلم. چطوری؟
راستش من جواب سوالتو دقیق نمی دونم عزیزم ولی برای من این تجربه شده که هروقت چیزی رو با شادمانی و البته با آرامش خواستم و گفتم تا فلان وقت و بعد کلا از فکرشم دراومدم (رهاش کردم) در همون وقتش اتفاق افتاده. ولی باید بتونی که رها کنی.
مثلا یه بار سالها پیش مدیرمون به یکی از بچه ها گفت آخرشم عکس پسرتو نیاوردی ما ببینیم. من مجرد بودم اون موقع. یه دفعه از دلم گذشت که یه روزی یکی به منم این حرفو می زنه. تو خانواده ما نوه هامون همه دختر بودن. پسر من بعد از 7 تا نوه دختر به دنیا اومد که اینم از شگفتی ها بود و هیشکی هیچ رقم باورش نمیشد. اما واقعیتش اینه که من این قضیه مدیر و همکارو کلا فراموش کرده بودم و وقتی جواب سونوگرافی اومد و دیدم پسره یه دفعه یادش افتاده و دیدم برآورده شده. خوب منم می تونستم از این رژیمای سخت بارداری برای تعیین جنسیت بگیرم و خودم و شوهرمو ماه ها اذیت کنم که بچه، پسر بشه ولی این کارو نکردم و بی هیچ دغدغه ای در کمال آرامش به این آرزوم رسیدم.
یا مثلا یه دفعه از دلم گذشته تا فلان تاریخ فلان قدر پول به دستم میاد که برام از محالات بوده و یه دفعه سر همون تاریخ دیدم که همونقدر پول دستمه و تازه یادم از آرزوم افتاده. کلا من هر آرزویی که یهو به دلم میفته برام برآورده میشه چون آرزوییه که در زمان نیاز خواسته نشده که روش فشار و استرس و عجله باشه. امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم.