2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147905 بازدید | 5189 پست
[QUOTE=84218032]سلااااام مامان فاطمه خانمممم چطوری ؟؟؟ خوبی خوش میگذره نی نی چطوره؟😉 بارداری مارو د ...

منم خوبم عالی ام😍😍😍

دوستت دارممم😘😘😘😘خوشت باشه الهی هم تو و هم بقبه دوستان گلممممم

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
بچه ها من چند سال پیش که تازه با قانون جدب آشنا شده بودم و بهش عمل می کردم موقع سال نو تصمیم گرفتم ا ...

چقد جالب چقد خوب من هر روز ک میام اینجا بیشتر یاد میگیرم   معلوم چند سال با این قانون اشنایی عزیزم  راستش بخوای تاحالا اینجوری فکر نکرده بودم تاحالا ازین تکنیک ک برای سال جدیدی ک میاد اسم نزاشته بودم روش خوب و عالی ب نظر میاد منم همینکارو میکنم

شادی جون میدونی نمیدونم چرا بعضی روزا حس و حال ندارم چیزیو جذب کنم یا چیزی بخوام یا مثلا عشق چیزی داشته باشم نمیدونم چرا اینقد ریلکس و عادیم

مثلا از خدا یه چیزایی رو میخاما ولی مطمئنم ک کم کم تو زندگیم بهشون میرسم و پیشرفت میکنم ولی دیگ عادی میشم و بهشون فک نمیکنم نمیدونم دارم درس پیش میرم یا نه ولی خداروشکر تا الان تو زندگیم خدا همیشه کنارم بود و همه چی رو از جایی ک فکروشو نمیکردم اکی کرده میدونی مثلا من یه چیز بزرگی اگ بخام نمیگم خدایا همین ما برام اکی کن میگم ب زودی و هر وقت ک خیره همون موقع زمان تعیین نمیکنم ب نظرت اشتباه میکنم؟زمان تعیین نمیکنم ولی باور دارم ک بهش میرسم ب نظرت باید باورمو تغییر بدم ک هرچه زودتر بدستش میارم؟

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلام ب دوستای گلمممممم 😍😍😍خوبین خوشین .چخبراااا .ان شالله تو این روزای باقیمونده از سال بهتر ...

سلام عزیزدلم قربونت تو خوبی عزیزم دلم برات تنگ شده بود ممنون بابت دعاهای قشنگت همچنین منم برای تو و همتون بهترینارو میخام الهی ک تو سال جدید شاد و سلامت باشی  و تو ومریم و جون و سحر جون خبر عروسیتونو بدین اینجا و خوشبخت ترین باشید  

سلام دوستای خوشگل و نازم سلام زیباترین مخلوقات خدا حالتون خوبه ؟ صبح زیباتون بخیر باشه الهی حال دلتون عالیه عالی باشه وهمش لبخند رو لباتون باشه

دوستون دارم امروز از اسمون برامون طلا میباره امروز بهترین روز خداست  

الهه جون خوبی عزیزم خسته نباشی خانومی خدا قوت تبریک میگم بهت بابت این موفقیتت دوست گلم تبریک میگم بابت پیشنهاد کاری عالی ک بت شد و تبریک میگم بهت که دیگ تموم شد و یکم استراحت میکنی دلمون برات خیلی تنگ شده این مدت جات خیلی خالی بود   

راه افتاد شادی جان چه جورم راه افتاد ب عالی ترین روش😍😍😍😍 دست خداجونم واقعاااا درد نکنه ک تو بعتر ...

خداروشکر عزیییییززززم زودی بیا برامون تعریف کن جیگر

راه افتاد شادی جان چه جورم راه افتاد ب عالی ترین روش😍😍😍😍 دست خداجونم واقعاااا درد نکنه ک تو بعتر ...

مریم جون چقد عالی. خیلی خوشحال شدم خیلی. حتما بیا مو به مو برامون بگو. منتظریم ها

چقد جالب چقد خوب من هر روز ک میام اینجا بیشتر یاد میگیرم   معلوم چند سال با این قانون اشنایی ...

گلنارجونم سلام خوشکلم. چطوری؟

راستش من جواب سوالتو دقیق نمی دونم عزیزم ولی برای من این تجربه شده که هروقت چیزی رو با شادمانی و البته با آرامش خواستم و گفتم تا فلان وقت و بعد کلا از فکرشم دراومدم (رهاش کردم) در همون وقتش اتفاق افتاده. ولی باید بتونی که رها کنی.

مثلا یه بار سالها پیش مدیرمون به یکی از بچه ها گفت آخرشم عکس پسرتو نیاوردی ما ببینیم. من مجرد بودم اون موقع. یه دفعه از دلم گذشت که یه روزی یکی به منم این حرفو می زنه. تو خانواده ما نوه هامون همه دختر بودن. پسر من بعد از 7 تا نوه دختر به دنیا اومد که اینم از شگفتی ها بود و هیشکی هیچ رقم باورش نمیشد. اما واقعیتش اینه که من این قضیه مدیر و همکارو کلا فراموش کرده بودم و وقتی جواب سونوگرافی اومد و دیدم پسره یه دفعه یادش افتاده و دیدم برآورده شده. خوب منم می تونستم از این رژیمای سخت بارداری برای تعیین جنسیت بگیرم و خودم و شوهرمو ماه ها اذیت کنم که بچه، پسر بشه ولی این کارو نکردم و بی هیچ دغدغه ای در کمال آرامش به این آرزوم رسیدم.

یا مثلا یه دفعه از دلم گذشته تا فلان تاریخ فلان قدر پول به دستم میاد که برام از محالات بوده و یه دفعه سر همون تاریخ دیدم که همونقدر پول دستمه و تازه یادم از آرزوم افتاده. کلا من هر آرزویی که یهو به دلم میفته برام برآورده میشه چون آرزوییه که در زمان نیاز خواسته نشده که روش فشار و استرس و عجله باشه. امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم.

راستی گلنارجون برای اینکه حس و حالت خوب بشه یه پیشنهاد دارم که خودم انجامش میدم:

من چند تا جمله دارم از کتاب شفای زندگی لوییز هی؛ مثل همونایی که چند صفحه پیش نوشتم درباره محبت. جمله هایی که دارم بیشتر جنبه های زندگی رو شامل میشه. اینا رو توی یه فایل ورد برای خودم نوشتم بعد از باورهای درستم. هر وقت حس و حالم کم باشه این فایلو باز می کنم و از همه جمله ها رونویسی می کنم و خیلی توی تغییر حالم موثره. خیلی زیاد.

گلنارجونم سلام خوشکلم. چطوری؟ راستش من جواب سوالتو دقیق نمی دونم عزیزم ولی برای من این تجربه شده که ...

سلام جیگره من خوبم عزیزم تو خوبی

متوجه شدم عزیزم منم همینجوریم واس خواستم اصرار نمیکنم فقط از خدا میخام و میبینم که تو زمان مشخصی ک خیر و صلاحم هست از جایی ک فکرشو نمیکنم اکی شده من ب این نتیجه رسیدم ک شاید یه زمانی یه چیزی بخوایم ولی اون زمان ب نفعمون نباشه خدا تو بهترین موقعیت اونو برامون جور میکنه   ممنون بابت دو تکنیک مفیدی ک گفتی عزیزم یکی رها کردن و دومی اسم گذاشتن واس سال خیلی قشنگ بود   

راستی گلنارجون برای اینکه حس و حالت خوب بشه یه پیشنهاد دارم که خودم انجامش میدم: من چند تا جمله دار ...

چقد خوب من کتاب شفای زندگی رو باید بخرم پی دی افشو دانلود کردما ولی وقت نشد بخونم ممنون دوست مهربونم الهی همیشه حس و حالت عالی باشه خداتورو خیلی دوست داره ممنونم ازت منم پی دی اف همین کتابو سعی میکنم بخونم و هر جمله ای ک ب دلم نشست و حس میکنم حالمو خوب میکنه یادداشتش میکنم و تو اینجور مواقع میخونمش  

بچه ها من چند سال پیش که تازه با قانون جدب آشنا شده بودم و بهش عمل می کردم موقع سال نو تصمیم گرفتم ا ...

سلام دوستای گلم, حال من که خیلی عالیه  امیدوارم شما هم عالی باشین تو روزای اخر سال 

ارس جونم ایدت واقعا عالیه من که خیلییییی خوشم اومد شما واسه خودت یه پا استادی  

سلام دوستای گلم, حال من که خیلی عالیه  امیدوارم شما هم عالی باشین تو روزای اخر سال  ارس ج ...

فدات شم صباجونم

امتحان کن ببین نتیجه چی میشه. نکته ش فقط همین رها کردن و گیر ندادنه

فدات شم صباجونم امتحان کن ببین نتیجه چی میشه. نکته ش فقط همین رها کردن و گیر ندادنه

سلام دوستان من خیلی مطالبتونو میخوندم ولی کمتر حرف میزنم ولی حرفا و امیدواریای شما خیلی به دل میچسبه حالا منم از جذبام بگم راسش من اصلا به ارتقای شغلی همسرم فک نمیکردم و یعنی آرزوشو نداشتم بعد تو این تاپیک با خودم گفتم به این موضوع فک کنم که بلافاصله یه موقعیتی پیش اومد که همسرم کسیو ببینه که تو این موضوع کمکش کنه

منظورم اینه که من بعضی وقتا خودمو  (حتی) لایق اون ارزو نمیبینم، اول بهتره رو خودم کار کنم و خودمو بیشتر دوس داشته باشو لایق بدونم