2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست
بچه ها من چون یک کم شکموام خیلی به فرشته خوردنی های خوشمزه نامه مینویسم    و معمولا خیلی ...

قديمي ها ميگفتن حاجت شكم زود براورده ميشه😁

ميدوني چرا

چون وقتي هوس خوراكي ميكنيم، معمولا طعم و رنگ و بوش رو تو ذهنمون مياريم و بعد بدون هيچ نگراني رهاش ميكنيم، همين ميشه كه خيلي زود هم بهش ميرسيم

من خودم عاشق خوراكي هاي خوشمزه ام و جذبم تو اين مورد عين ساعت كار ميكنه😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کانال؟؟؟

آره الهه ی کانال زده تو تل گرام واسه گذاشتن مطالب..آدرسش چندتا پست بالاتر هس

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
راستش من یکی اینکه میگم به طبیعت آسیب نزنم با نوشتن روی کاغذ و بعدشم باید دورشون بندازم. طبیعتو اینج ...

آره حتما همون قضیه ی ارتعاش اس،حتما کامپیوتر هم تاثیر داره شک نکن مهم حس خودته....باز من کلا دوتا دفتر دارم که همه یادداشت هام و شکرگذاری هامو تو اون دوتا انجام میدم و فک نمیکنم هیچ موقع بندازمشون دور یا بسوزونمشون چون خیلی دوسشون دارم و نوشتن تو اونا بهم آرامش میده همیشه...

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
دوست جونا این لینک کانال ک الان زدم @beautifullifeooo .  برای گروه توی تل گرام باز منتظر نتیج ...

سلام عزیزای دلم ،عالی ترین ها و بهترینها در انتظار هممون در این سال جدید پیش رو 😉😉

امیدوارم حال دلتون خوب خوب باشه 😘😘

الهه جونم چطوری خوشگل خانم ،خداروشکر که نمایشگاهت با خوبی و خوشی تمام شد انشاالله موفقیت های بیشتر و  بهترت عزیزم 😊😊

منم عضو کانال شدم الهه جونم 💃💃💃💃

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
بچه هاااا اگه نظر سنجی همینطوری پیش رفت،،  شنبه صب گروه میزنم تل گرام.. فقط گروه باید سکرت باش ...

کاملا موافقم ،چون من همسرم حساس هستش الهه جون ،فقط وقتی از کسی مطمعن شدی بیارش توی گروه فداتشم  که یوقت خدایی نکرده برای کسی مشکل پیش نیاد گلم 😘😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
بچه هاااا اگه نظر سنجی همینطوری پیش رفت،،  شنبه صب گروه میزنم تل گرام.. فقط گروه باید سکرت باش ...

آره عزیزم یه دلیلش اینه که خودت گفتی .یه دلیلم افرادی هستن که مطلقا اعتقاد ندارن و انرژی منفی میدن در نهایت آدمو دلسرد میکنن

سلام دوستای گلم و مهربونم و خوشگلم

من که اسم شما رو گذاشتم هدیه از طرف خدا

ان شاالله هر روز بیایید از جذبای خوشگلتون بگید

منم تل گرام طلایی دارم که وارد کانال و گروه نمیشه

اومدم تل گرام اصلی رو نصب کردم یه فيلتر شكن هم نصب كردم

با تل گرام اصلیه عضو میشم با تل گرام طلایی کار میکنم

البته خیلی وقت بود میخواستم اینکارو بکنم اما پشت گوش مینداختم

دیگه به خاطر روی گلتون برای اینکه با شما باشم اصلی رو هم نصب کردم😚😚😊😊

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
عزیزم اسم اون سایتو گفتم ولی خودشون حذف کردن. حالا دوباره امتحان می کنم www.  wayfair . com شا ...

ممنون عزیزدلم خیلی خیلی لطف کردی سپاسگزارم   

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

سلام.منم دوروزه که باتاپیکتون آشنا شدم.دوروزه که فقط دارم پست های این تاپیک رومیخونم وتازه الان به آخرین صفحه رسیدم😅تشکرمیکنم ازالهه خانم که این تاپیک عالی ومفیدرو راه انداخت.راستش منم آدم منفی نگری هستم وامیدوارم باانجام این تمرینها مثبت نگربشم وزندگیم اونطورکه دوست دارم پیش بره.عضوکانالتون هم شدم.امیدوارم من روتوی جمعتون بپذیرید😊

دوستاي خوبم

من مدتي بود از خدا ميخواستم كه با ادم هايي دوست بشم كه  تو اين زمينه با هم همفكر باشيم و بتونم باهاشون صحبت كنم، چون همونطور كه ميدونيد جو جامعه يه جوري شده تو هر جمعي ميري همش بحثا و حرفاي منفي زده ميشه

خلاصه كه شماها و الهه جون رو خدا گذاشت سر راه من،

واينكه قراره بريم تل گرام و يه تو يه جمع نزديك تر و خصوصي تر باشيم واقعا واسه من خوشايند و هيجان انگيزه❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دوست جونیا یه جذب باحال دیگه 

چندروز که دارم مثبت فکر میکنم و شادم غیراز اینکه همه رو دوس دارم و انرژی دارم 😂

یکی از همسایه هامون یه انگشتر داشت که گفت خوشش نمیاد ازش و مدتهاست میخواد بفروشه الانم پول لازمه گفت هرچقدر طلا فروشی برداشت تو بردار .راستش بهش گفتم اگر پول لازم داره بهش قرض بدم گفت اول تا آخر میخوام انگشترو بفروشم‌ چون دوسش ندارم و چه بهتر الان بفروشم.گفتم چرا نمیدی طلا فروشی گفت زورم میاد آخه خیلی سرم کلاه گذاشتن (با احترام به طلا فروشای گل)ظاهرا منظورش کم برداشتن نرخ طلاست و سود و اجرت گرفتن بهرحال اونام شغلشونه و باید بگیرن.ولی گفت دوست ندارم بدم طلا فروش فاکتورشم هست و گفت بریم طلافروشی که خیالت راحت باشه .

خلاصه من ازش خریدم به همون قیمتی که طلا فروش میخره 

بنظرم جذب خوبی بود 

امیدوارم واسه دوستای گل و خوشگلم که شما باشین هم جذبهای پرسود وارد زندگیتون بشه 

یک باغ سلام

یک جهان زیبایی

یک عمر سرافرازی

یک تبسم ناز

یک تن سالم

یک دل خوش

یک صبح دلنشین و

دنیا دنیا ارزوهای زیبا

هدیه من برای شما...

آخرین جمعه سالتون بی‌غم🌸🍃