2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147905 بازدید | 5189 پست
سلام دوستان من خیلی مطالبتونو میخوندم ولی کمتر حرف میزنم ولی حرفا و امیدواریای شما خیلی به دل میچسبه ...

آفرین این جدبت که خیلی عالی بود با این سابقه کوتاه آشنایی با قانون جذب.

همه ما لایق بهترین های آفرینشیم.

اینم تمرین خوبیه که هر روز دستاتو از هم بازکنی و بگی: «آغوش من برای پذیرفتن همه خیر و خوشی و فراوانی کائنات گشوده است.» این کارو من خیلی دوس دارم.

سلام دوستان من خیلی مطالبتونو میخوندم ولی کمتر حرف میزنم ولی حرفا و امیدواریای شما خیلی به دل میچسبه ...

شما حتما کتاب شفای زندگی لوییز هی رو بخون و تا جایی که برات ممکنه تمریناشو انجام بده. به نتایج شگفت انگیزی می رسی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حتما کتاب شفای زندگی لوییز هی رو بخون و تا جایی که برات ممکنه تمریناشو انجام بده. به نتایج ...

ممنونم 

البته اینو بگم که فعلا این ملاقات نتیجه نداده و به نوعی شاید دلسرد کننده بوده ولی با خودم میگم این طبیعیه

سلام بچه ها من برای کلاس کنکورم 750هزار تومن پول لازم داشتم.امروز خالم زنگ زد 200تومن فرستاد.داره جور میشه خداروشکر

لطفا هر کی امضا من و خوند برای رسیدن من به عشقم  یه صلوات بفرسته ممنون. و اگه کاری چیزی میدانید برای عاشق کردن بگید
ممنونم  البته اینو بگم که فعلا این ملاقات نتیجه نداده و به نوعی شاید دلسرد کننده بوده ولی با خ ...

البته که طبیعیه. یه جمله ای سال ها پیش یه جا خوندم که میگه:

اگر در همان مرتبه اول به موفقیت رسیدید سعی کنید شگفتی خود را پنهان کنید.

سلام دوست خوشگلای خودم خوبین؟حالتون چطوره؟

من هر روز میام میخونمتون و ازتون کلییی انرژی میگیرم💪

راستی چرا چند وقته از فاطی و سارا خبری نیست؟🤔

البته فک کنم همه درگیر خرید و کارای عیدن انقدر کم میان سایت انشالله هرجا ک هستین همتون خوب و خوش و خرم باشین✌

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

بچه ها منم ی جذب عالی داشتم برای خودم؛؛؛من هرسال یه ماه قبل از عید میرم شهرستان یعنی شوهرم منو میبره باز خودش برمیگرده تهران...خلاصه امسال یه ماه ب عید نشد برم همشم میگفتم کاش جور بشه یه نفر باشه ک من باهاش برم هرچند ک دوست داشتم مثل هرسال شوهرم ببرتم اما چون کار داشت نشد،خلاصه اینکه گفتم خدایا برام ردیف کن تو همین چند روزه برم و دیگه رها کردم خواستمو؛تا امروز صبح شوهرم گفت چمدونتو بستی گفتم ن از الان ببندم بعد گفت خب چمدونتو ببند ظهر ببرمت شهرستان؛؛؛وای باورتون نمیشه اصلا فک نمیکردم شوهرم حوصلش بیاد واسه همین چند روز منو ببره باز برگرده😀خلاصه بچها باورم نمیشه ک خدا خواستمو برآورده کرد ب این زودی و دارم با شوهرم میرم شهرستان😄

واسه همتون جذب های فوق العاااااادههههه آرزو میکنم😍

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

وای شادی جون این ایده ی نام گذاری سال چقدر باحال بود دختر😄😄😄منم امسال حتما اسم میذارم برا خودم✌دمت گرم ک گفتی👌👌👌

بچه ها منم ی جذب عالی داشتم برای خودم؛؛؛من هرسال یه ماه قبل از عید میرم شهرستان یعنی شوهرم منو میبره ...

افریییییین فروزان جون, جذبت عالی بوده بهت خوش بگذره عزیزم, جذبات دنباله داررررررر باشه و دلچسب

عزیزم برای شروووووع عالللللللی بود به جذبات ادامه بده تو موفق میشی  

سلام چه تاپیکی خوبی 

میشه لطفا بگید چه صفحاتی کلیدی است چون خوندن 230 صفحه کمی سخته

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
سلام عزیزم تونستی کاری برازندگیت بکنی باقانون جذب؟؟؟؟؟؟؟لطفا بگوتامنم بتونم پیش،برم وامیدواربشم

سلام عزیزم فعلا که نه همه چیز همونجوریه و تغییری اتفاق نیافتاده البته بگم که ی مدته خودم دلسرد شدم و محکم نچسبیدم بهش ولی دلم میخواد سعی کنم 

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana