2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147905 بازدید | 5189 پست
هرچه بیشتر زندگی می کنم بیشتر به این نتیجه می رسم که هیچ چیزی اتفاقی رخ نمی دهد، حتی وجود این دشمن ه ...

چه حرفای جالبی. من کم کم یه چیزایی داره دستم میاد از قوانین این دنیا. امیدوارم همش بتونیم به خودمون یادآوری کنیم. اولش آدم هی فراموش می کنه و با مث قبل میشه. اما بعد یه مدت دیگه ملکه ذهن میشن و دیگه هیچی رو آدم تاثیر بد نمیذاره. همه چی باعث خوشحالی آدم میشه.

بچه ها من از دومین جذب امروزمون میخوام براتون بگم:

ما تا هفته پیش قصد اینو داشتیم که بریم شیراز و اونجا خونه یکی از آشناهای دور بمونیم. اما فهمیدیم که اون بنده خدا آدم خیلی وسواسی ایه و ما بچه رو اگه بخوایم خونه ش بشوریم (ما یه بچه دو ساله خیلی ناز داریم) هر بار کلی خودشو با شستن و سابیدن هزار باره اذیت می کنه. این بود که منصرف شدیم. اما من اصلا ناراحت نبودم. فقط برای اینکه یه سفر خوب برامون جور بشه، توی بازی فراوانی دو بار تور مسافرتی خرید کردم و اشتیاق زیادی داشتم به اینکه مسافرت برم تو عید یا حالا حتی هر وقت دیگه ای بعد عید. امروز همسرم زنگ زد و گفت گروه طبیعت گردی ای که عضوش هستیم یه برنامه خانوادگی برای مسافرت به شمال توی عید گذاشتن. ما برای راحتی خودمون می تونیم با ماشین خودمون بریم چون بچه کوچیک داریم و نیازی به این نیست که پول برای جا هم بدیم حتی. فقط هزینه خورد و خوراکمون تو این مدت. وای که این قانون جذب چه ها که نمیکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من از دومین جذب امروزمون میخوام براتون بگم: ما تا هفته پیش قصد اینو داشتیم که بریم شیراز و ا ...

افررررررین چه جذب باحالی منم خوشحال شدم عزیزم امیدوارم بهترین و به یادموندنییییی ترین سفرتون باشه.. فقط سوغاتی فراموش نشه  

ممنون از اینهمه آرزوهای قشنگ. الهی همه شون قسمت خودت بشن

فدات عزیزدلم ،شما دوستای گلم لایق بهترین ها هستید خانمی 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 

ممنوووون مهربونم ❤❤

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
اره خیلی باحال بود عزیزدلم قربونت برم الهی مراقب خودت باش مامانی این دم عیدی ب خودت فشار نیار جیگر ...

قربونت گل نازم💋💋💋

چشم چشم مراقبم فدااااات ❤❤❤

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
بچه ها من از دومین جذب امروزمون میخوام براتون بگم: ما تا هفته پیش قصد اینو داشتیم که بریم شیراز و ا ...

به به چقدرررررر عاااااالی گلم 

انشاالله به خوشی و شادمانی برید سفر و لذت ببرید از کنار هم بودن گل ناز 💋💋😉😉

سلام سحر جان ممنون از این همه دعای قشنگ مطمعنم زودتر درحق خودت مستجاب میشه چون قلب پاک و مهربونی &nb ...

سلام مریم جونم

مرسی عزیز دلم

کلی دوستت دارم

از خنده ات مشخصه سوتی خیلی باحال بوده ها😂😂

ان شاالله هر چی خیر و خوشی هستش واسه تو و مامان گلت پیش بیاد.خدا برات حفظش کنه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

ایول ان شاالله کلی خوش میگذره 

عالی بود عالیییییییی....😍😍😍😘😘😘

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف