2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست
سلاااام به همگی 😍 😍 😍 😍 😍  صبح زیباتون بخیرررر ❤️❤️❤️❤️ به به چ روزیه امرووووز چ صبج زیب ...

سلام الهه جون

بابت موفقیتت خیلیی خوشحال شدم😘😘😘😍😍😍

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
بچه ها یه جذب کوچیکمو بگم یکم خنده داره من الان یه ماه ایروبیک میرم این ماه چون اسفنده اخر سال باشگا ...

👏👏👏👏👏👏

ایول به دوست جونی خودم

💃💃💃💃

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من از دومین جذب امروزمون میخوام براتون بگم: ما تا هفته پیش قصد اینو داشتیم که بریم شیراز و ا ...

چه جذب خوبی شادی جونم😘 پیشاپیش سال نوت مبارک الهی ک سال خوب و خوشس سرشار از عشق و نعمت و برکت داشته باشی و تعطیلات تو شمال بهتون حسابی خوش بگذره خدا نی نی گلتو واست نگه داره عزیزم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
هرچه بیشتر زندگی می کنم بیشتر به این نتیجه می رسم که هیچ چیزی اتفاقی رخ نمی دهد، حتی وجود این دشمن ه ...

عالیه متنات الهه جونم بعد چند روز این پیامارو خوندم انرژی گرفتم امشب ب سلامتی نمایشگاه تموم میشه و بیشتر کنارهمیم😘😍

سلام بچه ها خوبید همگی؟ میگما کسی اینجا تهران ساکن هست ک آشنا داشته باشه تو داروخانه هلال احمر تهرا ...

سلام عزیزدلم نه ببخش تهران نیستم دوست من

سلام به همگی و الهه جووون.

الهه جون خدا قوت .ان شالله نمایشگاههای بزرگتر بذاری و کللللی حااالشو ببری.به امید موفقیت روز افزون برای همه مردم دنیا و خصوصا شما که ما رو با این قانون اشنا کردید.😘😘😘😘

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

سلام سلام ب دوستای گلمممممم 😍😍😍خوبین خوشین .چخبراااا .ان شالله تو این روزای باقیمونده از سال بهترینا براتون رقم بخوره و سال جدیدو با انرژی و خوشحالی شروع کنید .ان شالله هر کی مجرده سال جدید کنار یارش باشه هر کی نی نی میخواد خبر مامان شدنش بده هر کی خونه میخواد صاحبخونه بشه و همه ی ارزوهای دیگتون.....از ته قلبم دعا میکنم همیشه لبخند رو لباتون باشه سال جدیدو باذوق و شوق فراوون شروع کنید 😍😍😍😍😍😍

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
سلام بچه ها خوبید همگی؟ میگما کسی اینجا تهران ساکن هست ک آشنا داشته باشه تو داروخانه هلال احمر تهرا ...

سلام ببخش مریم جون منم شمال هستم و تو تهران آشنایی ندارم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلام سلام ب دوستای گلمممممم 😍😍😍خوبین خوشین .چخبراااا .ان شالله تو این روزای باقیمونده از سال بهتر ...

عزیزم چه آرزوهای قشنگی کردی. واقعا امیدوارم نوروز خیلی خوش یمن و پربرکتی بشه برای همه مون به خصوص خودت عزیزم.

بچه ها من چند سال پیش که تازه با قانون جدب آشنا شده بودم و بهش عمل می کردم موقع سال نو تصمیم گرفتم اسم اون سال رو بذارم سال مسافرت. با تمام وجود این اسمو دوست داشتم و باور نمی کنید که در اون سال از همون روزای اول (که خلاف روال عادی زندگی ما بود) من یه مسافرت نوروزی خیلی خوب داشتم به اصفهان. بعد یک ماه یه سفر به بوشهر. بعد دو ماه یه سفر کاشان برای گلاب گیری، بعد چهار ماه یه سفر از اونایی که میری صخره نوردی و فرود و صعود، توی شهریور یه سفر خیلی خاطره انگیز به شمال و ... خلاصه از در و دیوار برای من سفرهای خوشایند می بارید و آخرشم توی بهمن یه سفر به استرالیا.

برای همینم تصمیم گرفتم برای امسال یه اسم بذارم. مدتیه که این اسم به ذهنم رسیده و فک می کنم همین اسم مناسب برای من باشه: سال ثروت و زندگی لوکس

سلام ب روی ماهت مریم عزیزم   مرسی عزییزم   اره خیلی کیف داش     ممنون بابت ا ...

فدای تو و قلب مهربونت😍😍😍تو واقعا لطف داری شرمندم نکن😘😘😘😘

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
مریم جون من که مشهدیم. ایشالا کارت هرچه زودتر راه بیفته

راه افتاد شادی جان چه جورم راه افتاد ب عالی ترین روش😍😍😍😍 دست خداجونم واقعاااا درد نکنه ک تو بعترین زمان و سریعترین روش جور میکنه از راهی ک فکرشم نمیکنیم ب دست فرشته های مهربونش ک ب شکل انسان سرراهم اومدند😄😄😄😄

حالا اومدم خونه قشنگ توضیح میدم ک جذب کردم

سلام مریم جونم مرسی عزیز دلم کلی دوستت دارم از خنده ات مشخصه سوتی خیلی باحال بوده ها😂😂 ان شاال ...

آره هنوزم خندم میگیره🤣🤣🤣

خدا تمام پدرو مادرا رو حفظشون کنه سالم و سرحال باشند الهی

اونایی ام ک ب رحمت خدا رفتند سرسفره ائمه مهمان کنه😊