2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147898 بازدید | 5189 پست
منم همسرمو با قانون جدب پیدا کردم. ولی روش من فرق می کرد. من سالها بود که دلم میخواست ازدواج کنم. ا ...

عشقتون پایدار.ان شاالله خوشبخت بشید

😍😍😘😘😘♥️♥️

حالا من یه بار بنویسم یا چهل روز؟؟

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
دوستان عزیزم جذب بزرگ من ،بارداریم هستش  به شکرانه ی خـــــــدای مهربان و خوبم ،باردار شددددد ...

سلام عزیزم

چه جذب قشنگی داشتی .خیلی خوشحال شدم.مامان یه نی نی ناز شدی.

خدا خودش محافظ خودت و نی نی تو دلت باشه 

به سلامتی و خوشی این دوره رو بگذرونی و به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقتون پایدار.ان شاالله خوشبخت بشید 😍😍😘😘😘♥️♥️ حالا من یه بار بنویسم یا چهل روز؟؟

من یه بار نوشتم عزیزم. بعدم فراموشش کردم. یهو مدت ها بعد از آشنایی یادش افتادم. رفتم سراغش و دیدم بله حداقل 95 درصدش اتفاق افتاده.

سلام دوستای خوب و خوشگلم که لطف خدا به بهترین شکل شامل حالشون هستش

روز ولادت حضرت زهرا رو به همتون تبریک میگم

ان شاالله پر اتفاقای خوب براتون باشه

الهه جون روزت مبارک با یک دنیا عشق یه سوال چند تا از بچه ها اینجا پرسیده بودن که من جوابشو ندیدم. م ...

گفت نامه ها رو بریزید بره.اون سری الهه نوشته بود

من یه بار نوشتم عزیزم. بعدم فراموشش کردم. یهو مدت ها بعد از آشنایی یادش افتادم. رفتم سراغش و دیدم بل ...

ممنون که جواب دادی دوست عزیزم😘😘😍😍

منم یه لیست بنویسم و بعد همه چیز رو بسپارم به خدا

سلام محبوبه جان تو چقدررر مهربونی دختر عاخه چقدررررر مهربون😍😍😍😍 فدای تو عزیزم لطف داری ممنووون ...

عزیزم نظر لطفته از خوبیای خودته

ولی من از صمیم قلب گفتم

هر سوالی هم داشتی تا جایی که بتونم در خدمتم

بابت ختم هم ممنونم

از امروز شروع میکنم انشالله بزودی خبر خونه دار شدنم رو همین جا میدم

خداجون شکرت

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
من یه بار نوشتم عزیزم. بعدم فراموشش کردم. یهو مدت ها بعد از آشنایی یادش افتادم. رفتم سراغش و دیدم بل ...

عزیزم میتونم بپرسم چن سالگی ازدواج کردین؟من نامه توکلم رو به نیت ازدواج خواهرم نوشتم خیلی خوب پیش میرفت تا اینکه براش یه خواستگار  خوب اومد و کلی خواهرم رو پسندیدن من یکی داشتم بال در میآوردم از خوشحالی خواهرم، بلافاصله بعد رفتن خواستگارا نماز شکر خوندم و اینم بگم که پسره خیلی خواهرم رو پسندید و گفتن جوابمون مثبته منتظریم شما هم جوابتون رو بدین وخلاصه ما بعد دوروز جواب مثبت دادیم که فردای اون روز زنگ زدن و گفتن پسرمون دودله و کنسل کردن😭😭😭😭خلاصه من الان سه روزه داغون داغون کارم شده گریه  و شکایت از خدا😭😭😭😭

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
عزیزم خونتون مبارکتون باشه حتما صلاح بوده که این خونه رو بخرین شاید این خونه برکت و خوشبختی هایی داش ...

ممنونم گلم.آره حتما همینطورِ.واقعاً بعد از هشت ماه ک بنا شده خونه بخریم بالاخره خریدیم حس خوبیِ ولی خیلی استرسو سختی داشت،انشالله ک شما بدون تجربه این استرسها و به سرعت و به حق خانم فاطمه زهرا(س)،صاحبِ خونه مورد نظرت بشی..آمین❤

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
دوستان عزیزم جذب بزرگ من ،بارداریم هستش  به شکرانه ی خـــــــدای مهربان و خوبم ،باردار شددددد ...

💞خدارو شکر.مبارکت باشه وبه سلامتی انشالله بغلش کنی.💕

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝

سلام عشقا سلام جیگرا سلام خوشگلا ظهر زیباتون بخیر باشه دوستای عزیزم دوستای مهربونم روز زن و روز مادر و ولادت حضرت فاطمه رو به همتون تبریک میگم و بهترین هارو براتون از خدا میخوام الهی همیشه شاد و خوش باشین تنتون سالم و سلامت باشه و خوشبخت ترین باشید دوستون دارم عجب روز خوبیه امروز اینجا ک افتابیه افتابیه  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
😘😘فدات بشم.مرسی خوشگلم. راستش اون خونه ایی ک میگفتم جور نشد،ی واحدآپارتمان۱۰۵متری پیش خرید کردیم ...

وای چقد عالی خداروهزار مرتبه شکر بهترین کارو کردی صد در صد همین طوره سال دیگ همین خونه چند برابر بیشتر ارزش داره خیلیم عالیه خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم عزیزدلم بوس بوس    

نه من هنوز انجام ندادم گلم ...فک کنم حالت عادی نباید دباشه باید با عشق و ذوق خرید کنی و انگار همه چی ...

حس خرید دارم ولی راستشو بخای ذوق نمیکنم عادیم کلا من یه چی میخرم ذوق زیاد نمیکنم  نمیدونم بالاخره میفهمم دلیلشو مرسی دوستم روزت مبارک عزیزدلم