2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147899 بازدید | 5189 پست
دعا کن برام عزیزم.مرسی. باور میکنی چند روز پیش استخاره باز کردم سوره نور صفحه۵۸۲اومد نوشته بود—با ت ...

عزیزم فردا یه ختمی رو بهت میگم بخونی صد در صد خونه دار میشی بی برو  برگرد... هر کسی خونده، خونه دار شده و همینطور خواهر خودم و خواهرشوهرش و خیلیا دیگه...خووهر خودم ک واقعاااا معجزه شد. نه خونشون فروش میرفت نه میتونستند خونه جدید بخرند!!! اصلا باور نکردنیه ختمش.آسونم هست فقط الان یادم نیست فردا از خواهرم میپرسم بهت میگم الان خوابه😁.آیه سوره طلاق و من یتق الله... بود تا کجاش رو نمیدونم و چندبار و چند روز رو

اصلا شروع کردی ب خوندنش خودتو خونه دار بدون در این حد مجربه😄

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
دوستان میشه لطفا بازم انرژی های مثبت برام بفرستید ممنونم

امیدوارم هرچی از  خدا میخای زود بهت بده ک بیای بگی بابا بسه دیگه انرژی مثبت ندید من ب حاجتم همین الان رسیدماااا

حالا شکرگذاری کنید برام😊 دلم میخاد اونقدر خوشحال بشی از برآورده شدن خواستت ک ناخوداگاه جیییغ بکشی ک صداشو ماهم بشنویم😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام الهه جونم ,چطوری گلم ,ی سوال برام پیش اومد من خودم تنها تو قانون جذب ام و تنهایی این راه جذاب و ...

سلااام فاطی جون خوبی عزیزم

من قبلا از الهه جون پرسیده بودم

فکر کنم تو تمام اطرافیانمون از این آدمها باشه. اگه توی دوستات هستند تا میتونی باهاشون حرف نزن ک حرفاشون روت تاثیر نزاره و در مورد نزدیکانت، اصلا بهشون نگو ک من فکرم مثبته و من جذبی ام و.... چون مسخرت میکنند و انرژی منفی میدند ک اینا چیه خل شدی ول کن واقعیت زندگی چیزی دیگه ایه و کم کم میفهمی ک یه من ماست چقدر کره داره.تو رویا تا کی میخای زندگی کنی و وقتی یه جا گیر کردی  میفهمی انرژی مثبت بی فایده است و چرته.... از این جور حرفا😡 خلاصه کلام: نباید باهاشون جرو بحث کنی چون اوضاع بدتر میشه و مطمعننن باش ک روی تو تاثیر منفی میزاره اگه مقاومت کنی ک عوضشون کنی ب خیال خودت میتونی با حرف زدن تغییرشون بدی ولی بعد از یه ساعتی میبینی حس و حالت خوب نیست و تغییر کرده!!!فقطططط هرچی گفتند سعی کن یا بحث رو عوض کنی یا خودت از محیط برو بیرون یا فقط یه لبخند بزن و تو دلت شروع کن با خدا حرف زدن و شکرش رو ب جا اوردن و حرفای مثبت زدن و تجسم چیزای خوبی ک دوست داری رو کردن.کاری کن ک واقعا جسمت اونجا باشه ولی روحت اونجا نباشه(صداهاشون رو نشنوی ک دارند حرفای منفی میزنن.من اینکارو خیلییی میکنم و واقعا صداشون رو نمیشنوم!!! ) باور کن به چند دقیقه نمیکشه ک اونام دیگه چیزی نمیگند😊

کلا حرفای منفی واسه چندلحظه اند اگه ما پیگیرشون نشیم و بهشون بها ندیم و ب عبارتی تغذیه اشون نکنیم از بین میرند😉

لبخندددد فراموش نشه ک معجزه میکنه😀موفق باشی

🔶 خوشبخت ترین

🔸 مخلوق خواهی بود اگر

🔷 امروزت را

🔹 آنچنان زندگی کنی که

🔹 گویی نه فردایی

🔹 وجود دارد برای دلهره

🔹 و نه گذشته ای برای حسرت!

@sara0098     @مامالی4       @مریم1984    

در جواب سوالت:

عزيزم معلومه كه تاثير داره

شما تمرين هات رو انجام بده، رو حس و ارتعاشت حسابي كار كن و نزار ديگران انرژيت رو پايين بيارن،تو راه خودت ثابت قدم باش، احتياج نيست ديگران رو تغيير بدي يا حتي باهاشون بحث كني در اين مورد

البته وقتي خودت تغيير كني به وضوح تغيير اطرافيانت رو نسبت به خودت متوجه ميشي

موفق باشي دوست من🌹

سلام  میشه عزیزم  راجب جذبت واسه ازدواج بگی  تا من مجرد ببینم چیکار کنم😉😉😋😋🤗🤗 ...

منم همسرمو با قانون جدب پیدا کردم. ولی روش من فرق می کرد.

من سالها بود که دلم میخواست ازدواج کنم. اینقد که درباره این قضیه همیشه استرس داشتم. همش فک می کردم سنم خیلی بالا رفته و دیگران یه جوری نگاهم می کنن. هرکاری می کردم نمیشد. البته روششم بلد نبودم. تا اینکه کلا به این نتیجه رسیدم که این کار برای من نشدنیه. و دست برداشتم از فکر کردن به ازدواج و یه دنیا استرس از روم برداشته شد. بعد به توصیه یکی از دوستان، یه برگه کاغذ برداشتم و تمام خصوصیاتی که دوس داشتم همسر آیده م داشته باشه توش نوشتم و دیگه گذاشتمش کنار. لیستم لیست بلند بالایی هم بود. خلاصه فراموشش کردم و واقعا چیزی نگذشت که با همسر آینده م آشنا شدم. و الانم چند ساله باهاش زندگی می کنم و عاشقش هستم. و نیازی به گفتن نیست که تمام خصوصیاتی که نوشته بودم توی لیستم، توی همسرم هست. 

سلاااام ب روی ماهت 😊ایولللللل خسته نباشی خاااانم😍 باریکلاااا ک جلو افتادی👏👏👏👏👏👏👏 بله تو قو ...

فداتم دوست قشنگــــــم ،ممنووووووووون گل ناز🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

👍👍👍💪💪💪عالیه عااااااالی

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

سلام سلااااااام خوشگلاااااا ،صبح قشنگ و زیباتون بخیر و شاددددددددی دوستای نازنینم

حال و روزتون چطوره ،انشاالله که حال دل هممون عاللللللی باشه همیشه ،خدایا هزاربار شکررررررت که هوامونو داری ،نگاهت رو از روی ما بر نمیداری ،شکرت شکرت شکرت

رفیقای گلم من یه جذب فوق العاده داشتم ،حتما چند روز دیگه براتون تعریف میکنم 😍😍😍😍😍😍😍😍 خدای مهربانم ،خدای زیبا و بخشنده ی من ،بخاطر وجودت سپاسگزارررررررم و دوستت دارم ❤❤❤💋

سلام دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه و بهترین هارو از خداوند دریافت کنید...امروز دلم گرفته دوست دارم گریه کنم

منتظر چیزی بودم که نشد واسه کارم با اینکه خیلی امیدوار بودم اما نشد...میدونم که خداوند بزرگ حتما بهتر از این کار رو برام کنار گذاشته اما خوب با کلی هیجان خودمو آماده کرده بودم واسه این اتفاق مثبت...اما نشد و خورد تو ذوقم...

خدایا شکرت بخاطر همه داشته ها و نداشته هامون.

خدای مهربون ازت میخوام دلمو آروم کنی و خودت اون کار عالی با درآمد فوق العاده عالی که حق الهی من هست رو خیلی زود بهم بدی...

(دوستان ببخشید که انرژی ام پایین بود)