2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147899 بازدید | 5189 پست

💭

مادر ،

همانند سورہ ای از " قرآن " است ،

که هیچ کس حتيٰ نمی تواند

مانندش را برایت بیاورد ...

بانوان گل روزتون مبارک💕💕💕

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
سلام فاطی جونم خوبی عزیزدلم صبحت بخیر و خوشی عزیزم هر وقت میام نیستی دلم تنگ شد برات     ...

سلام عزیزم ممنونم که به یادم بودی آره چون آخر ساله خیلیییی سرمون شلوغه و درگیریم اما باز میام تند تند سر میزنم.ایشالا همه تون کلی جذب عالی داشته باشین  

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلام ب همه دوستای قشنگم امروزتون پر از معجزه پراز اتفاق خوب پر از خیر و خوشی باشه ان شالله..ولادت حضرت فاطمه س و روز زن رو ب همه مادرای گروه و همه بانوان گروه تبریک میگم ان شالله هر چی از خدا میخواین زودی بهتون بده😍😍😍😍امروز بهترین روزه از اسمون طلا میباره برامون ..خدایا شکرررررت بخاطر همه چی😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....

سلام مهربونااااااااا ،سلام بانوان گرامی و گل روز قشنگ و پر از انرژیتون بخیر و خوشی ،امیدوارم حال دلتووووون همیشه خوب و عالی باشه به لطف خــــــــدا

عزیزای دلم ،خانم های گل و مادر های مهربوووووون روزتوووووووووووون مبـــــــــــارک 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

پروردگارا

صبح را آفریدی

وما راخلقتی دوباره بخشیدی

خلقت دوباره ی تو را در این

صبح فرحبخش و پرنشاط شاکریم

الهی به امید تو

😘😘😘😘😘😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

دوستان عزیزم

جذب بزرگ من ،بارداریم هستش 

به شکرانه ی خـــــــدای مهربان و خوبم ،باردار شددددددددم 

مدیون خدا و دوست مهربون و عشقولیم الهه جون هستم

خدارو هزاران مرتبه شکر که یک فرشته ی سالم و صالح و خوش روزی و زیبا توی دلــــم گذاشت 

الهی همتون به خواسته و آرزوهاتون برسید رفیق های گلم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
دوستان عزیزم جذب بزرگ من ،بارداریم هستش  به شکرانه ی خـــــــدای مهربان و خوبم ،باردار شددددد ...

ای جان چ خبر خوبی مباارکت باشه عزیزم ان شالله بسلامتی .امیدوارم ک همه بچه ها یکی یکی بیان از جذباشون بگن😍😍😍

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
دوستان عزیزم جذب بزرگ من ،بارداریم هستش  به شکرانه ی خـــــــدای مهربان و خوبم ،باردار شددددد ...

عزیزم مباااااااااااااااااااااااااااارک باشه. چه روز خوبی این خبرو بهمون دادی. روزتم مبارک

واااااااااای عززززیزدلم 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 ❤️ 😘 😘😘😘😘😘😘😘😘چقددددد خوشحال شدم از دیدن پیامت 😍😍😍😍😍😍

عززززیزم مهربون ترین خداروشکررر میکنم بخاطر جذب ب این بزرگی بخاطر نعمتی ک خدا بهت داده بخاطر اینکه لایقش بودی آفریییین به تو آفررررییین 👏👏👏👏😍😍😍😍😍😍

فقط از حالا ب بعد نقشت پررنگ تر میشه از حالا ب بعده ک موقع هر استرس و نگرانی راجع ب بچه بايد ب خدا توکل کنی از حالا ب بعد ک بایذ وضعیت رو مدیریت کنی..

از همین الان تصمیم بگیر جوری بسپاریش ب خدا ک نگران هیچیییییییی نباشی هیچیییییییی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍

دوست خوشگلم بازم بهت تبریک میگم تو بهترین مادر دنیا میشی❤️❤️❤️❤️❤️❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

دوست جونای خووووووبم خانومای گل و دوست داشتنی بانوهای زیبااااا روزتون مبارک  😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘

عاااااشق خودتون باشید ک لایق بهترین ها هستین 🤩🤩🤩

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سه شنبه میلادفاطمہ زهرا(س)

باز امروزعشق

مهمان دلهاست

امیدوارم اين

میلاد زیبا ونورانی

آغازی باشدبرای

شادی ولبخند

میلاد و روز زن مبارک💞

💞💞💓

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
دوست جونای خووووووبم خانومای گل و دوست داشتنی بانوهای زیبااااا روزتون مبارک  😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ ...

سلام الهه جونم خوبی عزیزم؟دلم برات تنگ شده بود واقعا😄کارات تموم شد عزیزم؟

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

وااااای خدایا شکرت

برات خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم

چه سعادت بزرگی که در روز تولد حضرت زهرا(س) خبر مادر شدنت رو به ما دادی

برات روزای خوب و خوش همراه با سلامتی آرزو میکنم

و ان شالله بسلامتی نی نی نازت رو بغل کنی عزیزم🌹

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
دوست جونای خووووووبم خانومای گل و دوست داشتنی بانوهای زیبااااا روزتون مبارک  😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ ...

الهه جون روزت مبارک با یک دنیا عشق

یه سوال چند تا از بچه ها اینجا پرسیده بودن که من جوابشو ندیدم. من دو روز دیگه چله نامه نوشتنم تموم میشه. با نامه ها باید چیکار کنم بعدش؟