2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
@مریم1984   مریم جون اون ختمی که دیروز اینجا گفته بودی ازخواهرت میپرسی پرسیدی گلم؟آخه منم شدید ...

اتفاقا منم منتظر ختمم عاطفه جون👌

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
سلام عزیزم خوبی؟آره وقتی تگ کردم عکست نیومد کنار اسمت ولی گفتم شاید همین باشه😉 ممنونم که با تعریف ...

سلام محبوبه جان تو چقدررر مهربونی دختر

عاخه چقدررررر مهربون😍😍😍😍

فدای تو عزیزم لطف داری ممنووونننننممم

دوس دارم خودم یاد بگیرم و درست کنم. ان شاء الله بعد از عید تمرین میکنم😄😄

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن برام عزیزم.مرسی. باور میکنی چند روز پیش استخاره باز کردم سوره نور صفحه۵۸۲اومد نوشته بود—با ت ...

عزیزم ختم مجرب برای خانه دار شدن:
وسط آیه ۲ ( و من یتق الله یجعل له مخرجا... تا آخر آیه ۳)
۴۰ روز روزی ۲۱ مرتبه

بخونی حتمااااااا خانه دار میشی مطمعننننن باشه😄

منم همسرمو با قانون جدب پیدا کردم. ولی روش من فرق می کرد. من سالها بود که دلم میخواست ازدواج کنم. ا ...

وااای شادی جون راست میگی؟؟؟؟😀😀😀😀😀 چقدررررر عالی👏👏👏👏

منم دقیقا گاهی این حس و حال قبلت رو دارم😢 احساس میکنم همه به چشم ترحم نگام میکنند و دعاهاشونم از روی ترحمه و این منو خیلیییی ناراحت میکنه!!!! منم یه لیست میرم مینویسم

ممنوووون ک اینو گفتی😍😍😍😍 

سلام دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه و بهترین هارو از خداوند دریافت کنید...امروز دلم گرفته دوست دا ...

عزیزم سلامممم خوبی😊 

این طبیعیه ک گاهی حال دلمون خوب نباشه بالاخره ماهم آدمیم. این دروغه ک بگیم همیشه عالی هستیم ولی اینو بدون ک هر اتفاقی ک برامون بیفته و ب ظاهر بد باشه حتماااااا و بدون شک ب نفعه ماست و خدا از پشت پرده خبر داره. اگه ب خدا و حکمتهاش شک داری و اگه میدونی ک خدا بد بنده اش رو میخاد و میخاد ب ضرر ما کار کنه و ما رو دوست نداره و اشک و آه مارو میخاد،،، حالا ناراحت باش و گریه کن!!!!!!!!!!!!

و اگه شکی نداری ک خدا هرکاری بکنه ب نفع ماست، پس بخند و بدون ک حتما حکمتی توش بوده😊اینو بخون: 👇دهقانی مقداری گندم در دامن لباس پیرمرد فقیری ریخت پیرمرد خوشحال شد و گوشه های دامن را گره زد و رفت!
درراه با پرودرگار سخن می گفت:
( ای گشاینده گره های ناگشوده، عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای )
در همین حال ناگهان گره ای از گره هایش باز شد و گندمها به زمین ریخت!
او با ناراحتی گفت:
من تو را کی گفتم ای یار عزیز
کاین گره بگشای و گندم را بریز!
آن گره را چون نیارستی گشود
این گره بگشودنت دیگر چه بود؟
نشست تا گندمها را از زمین جمع کند , درکمال ناباوری دید دانه ها روی ظرفی از طلا ریخته اند!
ندا آمد که:
تو مبین اندردرختی یا به چاه
تو مرا بین که منم مفتاح راه

@السایخی    جونم خوبی عزیزدلم دوست گلم یه مدت نبودی دلمون تنگ شد برات میخاستم بهت بگم هیچ ...

فدداااای تو دوست خوب ک همش منو یاد میکنی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

@مریم1984   مریم جون اون ختمی که دیروز اینجا گفته بودی ازخواهرت میپرسی پرسیدی گلم؟آخه منم شدید ...

۴۰ روز روزی ۲۱ مرتبه

اتفاقا منم منتظر ختمم عاطفه جون👌

۴۰ روز روزی ۲۱ مرتبه

سلاااام دوستای عزیزم حال دلتون چطوره؟

نمیدونم چرا شماهایی ک منو صدا کردید اعلانش واسم نمیاد🤔 من خودم ک صفحات رو میخونم پیاماتون رو میبینم!!!

منم قبلا یه جذب داشتماااا یادتونه ک گفتم سود سپرده هام رو کم کردند و قرار شد یه ضرری بدم ولی بعدش جذب کردم و تو همون بانک پولم رو نگه داشتند بدون تمدید و ضرر و...

کلی ام خوشحال بودم😊حالا دیروز از بانک تماس گرفتند ک سود کم شده و بانک مرکزی تمدید نکرده و .... خلاصه جذبم بهم خورد😁 اولش یکم ناراحت شدم ولی فوری گفتم عیبی نداره حتما صلاحی توش بوده. فردا رفتم بانک و پولمو جا ب جا کردم و کارم درست شد تو یه بانک دیگه😃 البته یکم معطلی داشت ولی درست شد خدارو شکر

گرچه دوست داشتم تو همون بانک بمونه و مجبور ب دادن ضرر نشم ولی خب ضررش جزیی بود و من گفتم خدا این ضرر باشه واسه صدقه سرم😀

کاش خدا حال دلمون رو خوب کنه همیشه و آرامشی از جنس خودش بهمون بده

براتون از خدا آرامش میخام فقطططط آرامش🤗

خیلی عادی هر چی میخام خرید میکنم هرچی ک نیاز دارم هر روز فک میکنم چی میخام همونو میگیرم یهو دیروز ب ...

نه من هنوز انجام ندادم گلم ...فک کنم حالت عادی نباید دباشه باید با عشق و ذوق خرید کنی و انگار همه چی رو خریدی و دیک تو فکرش نباشی عهه فلان چیز ندارم ،ی جورایی تو روز مثلا بگی از چای ساز خوشگلم ک خریدم چای درست کنم به به 😂... اینجوری واقعیش کن

مریم.جون من منظورشو متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنیم؟

عزیزم سوره طلاق از وسطای آیه ی ۲ تا آخر آیه ۳ روزی ۲۱ بار بخون تا چهل روز

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
عزیزم ختم مجرب برای خانه دار شدن: وسط آیه ۲ ( و من یتق الله یجعل له مخرجا... تا آخر آیه ۳) ۴۰ روز رو ...

مریم گلی ممنونم بابت ختمت ایشالله ک هر روز از آسمون برات طلا بباره دختر مهربون❤

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت