2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام محبوبه جان خوبی عزیزممم میگما تو ک منو صدا کردی تو اعلانهام نبود!!! الان خودم تک ب تک صفحات رو ...

سلام عزیزم خوبی؟آره وقتی تگ کردم عکست نیومد کنار اسمت ولی گفتم شاید همین باشه😉

ممنونم که با تعریف کردن این همه بهم حس عالی دادی

عزیزم همش رو با دست میدوزم یکم حوصله میخواد و یکم تمرین

الگو ها رو هم از تو نت میشه برداری هم خودت بکشی

من خودم کشیدم

عزیزم ناقابله آدرست رو تو خصوصی برام بفرست برات میدوزم به عنوان یادگاری میفرستم😍

هر چی خودت بخوای 

از صمیم قلب میگما

همینطور بقیه ی دوستان انرژی مثبت گلم🌹😍

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه و بهترین هارو از خداوند دریافت کنید...امروز دلم گرفته دوست دا ...

ماهی جان برای منم یه همچین اتفاقی یه بار افتاد. با وجود اینکه کلی براش جمله های مثبت و تاکیری نوشته بودم و خودمو در اون حال دیده بودم و حتی استعفا هم داده بودم. اما درست نشد کارم. خیلی عصبانی بودم. گفتم این قانون واقعا درست نیست. فک می کردم بهم بی توجهی شده. اما بعد چند ماه فهمیدم چقد خوب شده که اون اتفاق برام نیفتاده وگرنه بدجور گرفتارش می شدم. برای همین دیگه به این قانون شک نمی کنم. علاوه بر اینکه با وجودیکه با استعفام موافقت شده بود موفق شدم استعفامو پس بگیرم تا وقتی که واقعا وقتش شد و استعفا دادم برای همیشه.

ساراجون کاش تاپیکو سر یه ساعتی قفل کنی. این جوری من هی وسوسه میشم بیام اینجا به کارام نمی رسم. قبلا خیالم راحت بود که دیگه قبل از 9 و بعد از 11 کسی اینجا نیست اما الان از همون اول صبح که میام سرکار هر 10 دیقه یه بار تاپیکو باز می کنم ببینم په خبر شده. لطفا قفلش کن عزیزم. به همون روال قبل برگردیم که از کار و زندگی نیفتیم. ممنونم

سلام دوستای گلم سلام بهترین دوستای دنیا حالتون چه طوره مهربونا خیلی دوستتون دارما با خوندن تک تک پیاماتون عشق میکنم و خداروشکر میکنم ک دوستای خوبی نصیبم کرده الهی شکرت حس میکنم همتون خواهرامین براتون کلی انرژی مثبت میفرستم از خدا میخام هر روز شاد و خوش و سرحال باشین همش حس و حالتون خوب باشه و فکرای بد سریع از ذهنتون پاک شه همیشه خدا پشت و پناهتون باشه دوستای گلم بهترینارو براتون میخام

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلام دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه و بهترین هارو از خداوند دریافت کنید...امروز دلم گرفته دوست دا ...

قربون دلت برم خبر نداری خدا بهترین هارو سر راهت قرار بزاره   حتما حکمتی بود دوست گلم اصلا خودتو ناراحت نکن و ب خدا ایمان داشته باش و نا امید نشو طبیعیه اول ادم پکر میشه اما سعی کن زود حس و حالتو خوب کنی و بدونی حتما خیر و صلاحت چیز دیگس  

@السایخی  جونم خوبی عزیزدلم دوست گلم یه مدت نبودی دلمون تنگ شد برات میخاستم بهت بگم هیچ وقت نگران چیزی نباش و بارو بزار رو دوش خدا و همه چیو بسپار به خودش ب چیزای بد فک نکن چون همه چیز برای خدا ممکنه کافیه نا امید نباشی و ایمان و باور داشته باشی بقیش ب طور شگفت اوری درس میشه من یقین دارم ک تو ب زودی میای و خبرای خوبی ب ما میدی    

همینجور ک یقین داشتم مریم یه روزی واس خودش استاد میشه و شد

دوستای گلم الهی به تک تک خواسته هاتون برسین و میدونم میرسین الهی همیشه موفق باشین و خوشحال @sara0098  قربون دوست هنرمندم برم  ک سرش شلوغه الهی همیشه موفق باشی و پیروز و ب همه ارزوهات برسی 

بچه ما لایق بهترین ها هستیم ما اشرف مخلوقاتیم ما نباید اجازه بدیم فکرا و باورای بد رو ما تاثیر داشته باشه ما بهترین جاها میرسیم چون لایقشیم

راستی الهه جونم یکم از تاثیرات بازی فراوانی بهمون میگی من الان 18 روز ک این بازی رو انجام میدم خوب حس میکنم ارتعاش مالیمو برده بالا ولی تاثیری ندیدم نمیدونم الان زوده با نه چون تو ویس اقای شریفی شنیدم ک میگف  پول گنده سمتتون میاد یا همش با افراد پولدار روبه رو میشید و پیشنهاد کاری خیلی خوب میدن بهتون شاید دیرتر نتیجش میاد نمیدونم 

فاطی جون ی بار یادمه الهه جون میگفت شما به آدمای اطرافت توجه نکن که فکراشون منفیه تو خودتو مثبت نگه ...

مرسی ازتون ک جواب سوال منوو دادین واقعااا ازتون ممنون امم دوستای گلمممم ،دوستتوون دارم 

@مامالی4  

@مریم1984  

راستی الهه جونم یکم از تاثیرات بازی فراوانی بهمون میگی من الان 18 روز ک این بازی رو انجام میدم خوب ح ...

ی ویس در مورد همین آقای شریفی داده بود گفته بود اگه دیدی بعد چند روز بازی فراوانی نتیجه ای دریافت نکردی بدون راه رو اشتباه رفتی ...شاید اما و اگر آوردی یا ارتعاش خوب نفرستادی ببین مشکل از کجا بوده

ی ویس در مورد همین آقای شریفی داده بود گفته بود اگه دیدی بعد چند روز بازی فراوانی نتیجه ای دریافت نک ...

خیلی عادی هر چی میخام خرید میکنم هرچی ک نیاز دارم هر روز فک میکنم چی میخام همونو میگیرم یهو دیروز ب خودم اومدم دیدم 17 روزه پس چرا خبری نیس😀حتما دیرتر نتیجه میده تو بازی رو انجام میدی عزیزم؟

@السایخی    جونم خوبی عزیزدلم دوست گلم یه مدت نبودی دلمون تنگ شد برات میخاستم بهت بگم هیچ ...

😘😘فدات بشم.مرسی خوشگلم.

راستش اون خونه ایی ک میگفتم جور نشد،ی واحدآپارتمان۱۰۵متری پیش خرید کردیم ک انشالله سال دیگه تحویل میدن.ما دنبال ی خونه ویلایی بودیم ک متاسفانه صاحب خونه مدام ی قیمت جدید میداد به خاطر همین منصرف شدیم،وچون دیگه قیمتا ثابت نیست تصمیم گرفتیم فقط یکی بخریم ک ارزش پولمون پایین نیادو فکر کنم خدا این طور برامون صلاح دید وفقط میگم شکر خداجون.

ممنون از دوستای خوبم با انرژی های خوبتون مخصوصاً گلنار جون.😘😘😘

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
😘😘فدات بشم.مرسی خوشگلم. راستش اون خونه ایی ک میگفتم جور نشد،ی واحدآپارتمان۱۰۵متری پیش خرید کردیم ...

عزیزم خونتون مبارکتون باشه حتما صلاح بوده که این خونه رو بخرین شاید این خونه برکت و خوشبختی هایی داشته باشه براتون که اون خونه ویلایی نداشته باشه امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد السا جون....بچها دعا کنید ماهم زودی یه خونه بخریم و از مستاجری در بیایم بلخره

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

@مریم1984 مریم جون اون ختمی که دیروز اینجا گفته بودی ازخواهرت میپرسی پرسیدی گلم؟آخه منم شدیدا تو جذب خرید ی خونه ام دوس دارم هرچه زودتر خونه دار شیم

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت