2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147905 بازدید | 5189 پست

سلام سارای عزیزم حرفات خیلی به من انرژی میده من خیلی حسم خوبه فقط جملات تاکیدی اصلا نمیگم فقط وقتی بیدار میشم میگم امروز از آسمون برام طلا میباره😀😀 بقیه روز همش به اون چیزی که میخوام فکرمیکنم تجسم میکنم و فقط تو فکرم میگم خدا منو بهش میرسونه من میتونم و چشامو میبندم تو فکرم از خدا تشکر میکنم. 

نمیدونم چرا نمیتونم جملات تاکیدی به زبون بیارم این خوب نیست درسته؟؟

و دو روز پیش اولین جذبم انجام دادم خونه بابام بودم که یهو گشنم شد واسه خودم کیک شکلاتی تصور کردم که داشتم میخوردم😋😋😋

بعداز ده دقیقه بابام از همون کیکا آورد بهم داد من ذوق کرده بودم فکر نمیکردم جذبش کرده باشم😄😄

وای گل گفتی راست میگی ادم انرژیش میاد پایین ایول ب دخترت ک قلبش پاک واسه همین زود گرفته بگو واسه م ...

عزیزم انشالله به حق پنج تن به خوسته هات برسی دختر خوب و مهربون.احساس میکنم که خیلی مهربونو پر انرژی هستی.برات سر نماز دعا میکنم.

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ی مقدار از تاپیکتونو خوندم خیلی دلم میخواد از قانون جذب استفاده کنن اما نمیشه 😔

چرا نشه گلم میشه خوبم میشه ،برای من صندوق توکلم خیلی خیلی جواب داده .. بخدا همه چی داره خوب برام پیش می‌ره ،تو بخواه میشهه‍ه

الهي فدات بشم لطف داري چشم حتما مطمئنم شما هم به زودي به خواسته هات ميرسي زودتر از اوني كه فكرشو بكن ...

مرسیییی عزیزم از این دعای قشنگت. الهی آمین

و همینطور شما😗😗

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
عزیزم انشالله به حق پنج تن به خوسته هات برسی دختر خوب و مهربون.احساس میکنم که خیلی مهربونو پر انرژی ...

واااای ممنون عزیزززززمممم نمیدونی چقدر خوشحال شدم ک اینو گفتی اصلا ناخوداگاه لبخند اومد رو لبام😄

الهی همینطور ک با حرفات دلمو شاد کردی خداهم به زووودی زودتر از اونی ک فکرش رو بکنی ب طرز معجزه آسایی حاجتت رو بده.

و همینطور حاجات بقیه دوستان مهربونم رو.الهی الهیییی هرکسی تو این تاپیکه و هرکسی تو دنیا ک هرحاجتی داره  و چشم انتظار رحمت و بخشایش خداونده خدا زودی حاجتش رو بده.یعنی زودااااااااااا😉😉😉😉

الهی هیچ کس دیگه دلش غمگین نباشه و همیشه تو دلش شادی باشه و و رو لباش لبخند و همیشه خدارو شکر کنه ب خاطر این همه شادی ک تو زندگیش هست 😍😍😍😍😍😍😍 خدا خیلییییی مهربونه من مطمعنم ک ب زوووودی هممون رو حاجت روا میکنه واسه همین اینجا جمعمون کرده😀😀😀

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
واااای ممنون عزیزززززمممم نمیدونی چقدر خوشحال شدم ک اینو گفتی اصلا ناخوداگاه لبخند اومد رو لبام😄 ا ...

خوشحالم که خوشحالی..انشالله همیشه بخندی😃ممنون بابت دعای قشنگت..انشالله همه حاجت روا بِشَن.خدای ما بزرگو و مهربونه قطعاً دلهایی که پاک باشه بی جواب نمیذاره.چقدر قشنگ نوشتی،قشنگ دعا کردی...انشالله که هیچ کس غمگین نباشه و تو دل همه فقط شادی باشه.آمین

خدای مهربونم می بینی دیگه ببین بنده هات چقدر مهربونن ببین چقدر قشنگ از ته دل برا همه دعا کرده..تو که دیگه آخر مهربونی هستی پس اگه مصلحتشونو دیدی تاخیر نکن بحق فاطِمت،همه رو حاجت روا کن دل همه رو شاد کن بحق این ایام.آمین

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
چجوری یاد بگیرم میشه راهنماییم کنی

عزیزم اول بیا رو ی کاغذ باور صحیح و باور های اشتباهتو بنویس (استارتر صفحه ی۴برات توضیح داده )و بعد نوشتی باور اشتباه رو آتیش بزن یا پاره کن هر کدوم ک حس خوب بهت می‌ده رو انجام بده (می‌تونی باور های بچه ها رو بینی متوجه میشی صفحه ی۸) ..اینا رو ک تموم کردی هر شب قبل خواب و صبح وقتی بیدار شدی مرور کن باور صحیح رو ...یعنی بهش فکر کن تجسم کن باورش داشته باش ک مال خودتن و‌ به همون چیزی ک نوشتی رسیدی....بعد ی نامه بنویس در مورد احساست در مورد خدا (صفحه‌ ی ۱۲رو‌چک‌کن توضیح داده شده گلم) اینا رو نوشتی عکس بگیر ازش بده استارتر تا شروع کنیم با هم روزای خوب رو....بقیه سوالا رو هم می‌تونی از این صفحه ها پیدا کنی

پرسش و پاسخ..................................................ص ۱۲
•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی.............................ص۲۵
•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده.........................ص۲۵
•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند............................ص۳۲
•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند....ص۳۲
•جذب هامون......................................................ص۳۳
•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل.................................ص۴۹

چقدر حس و حال انرژي مثبت اينجا رو دوست دارم خداروشكر كه همگي داريم نتيجه ميگيريم خيلي خوبه از اتفاقا ...

از وقتی خواستم هی دارم جذب های کوچیک می‌کنم 😇.....به بزرگه هم نزدیک امممم خیلی نزدیک خبرشو همین جا بهتون میدم ...من تو یکی از پست ها می‌گفتم پسرم خیلی اذیتم می‌کنه و لکنت داره و فلان ...یکی از نامهای صندوق توکلم این بود ک پسرم خوب خوبه و  خیلی سریع و خووب حرف میکنه ،الان واقعاً همینطوره ،مثلا پسر کوچکیم خواب نداشت اصلا نمی‌تونستم به کارم برسم و هر دوتاشون همش سرما می‌خوردن ،الان بخدا از وقتی اومدم این تاپیک. هیچکدومشون سرما نخوردن ،تازه کار شوهرمم داره حور میشه ی نشونه ی خیلی خوب ازش اومده 😍