2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147903 بازدید | 5189 پست

سلام عشقای مهربون

سلام دوستای پر انرژی مــــن

خوشگلا ،مهربونا و رفقای عزیززززم نیاز به انرژی مثبت شدییییید دارم ،با لطف و مهربونیتون انرژی مثبت هاتون رو سمتم بفرستید خیلی بهش نیاز داررررم گلی خانما

الهی آرزوهاتون خاطره بشه به حق خداوند یکتا

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداجون دوستت دارم و بابت این مهربونیت که باعث شدی منم به این تاپیک پر از عشق ،پر از مهربونی ،پر از لطف و پرراز انرژی مثبت هستش وارد بشم ممنونم

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

@sara0098  

سلام ساراجان یه سوال برام پیش اومد تو کتاب ۴ اثر ک گیجم گرده

تو ص۹۰ نوشته ک انسان باید در هر خواسته ای خواست خدا رو بطلبد و...مثلا نباید بگه ک فلان شغل رو حتما بهم بده چون ممکنه ب صلاحش نباشه باید بگه یه شغل عالی با درآمد عالی بهم بده.

در ص ۹۴ نوشته ک آدمی هرگز نباید سازش کند.منتها هروقت همه کارهایت رو کردی خاموش بایست و این دشوارترین زمان برآورده شدن خواسته است.چون وسوسه ی تسلیم شدن و ب عقب بازگشتن و سازش ب جان انسان می افتد. خب این دوتا ک باهم تضاد دارند🤔

پس آدم آخرش باید سازش بکنه تو خواسته ی معینش یا نکنه؟ باید مثلا شغل معین رو بگه یا نگه

اگه شغل معین رو بگه ک پس خواست خدا رو زیر پا گذاشته و اگه شغل معین رو نگه، ک سازش کرده تو خواسته اش و کوتاه اومده و ب عقب برگشته!!! 

اینو میشه توضیح بدی عزیزم.ببخشیدااا...

چون ب نظرم مهم بود توی تمام خواسته هامون ک فقط خواست خدا رو درنظر بگیریم یا از اون چیزی ک خودمون میخواهیم کوتاه نیاییم و سازش نکنیم!؟ 

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

دوستان سلااااااام 🌸🍃🌸🍃 منم از فردا به جمعتون میپیوندم و شروع میکنم به انجام تمرین ها 😊😊 و خودمو میرسونم بهتون 💜 انشالاه که بتونیم همــــــــه ی خوبی ها رو جذب کنیم 💜🍃💜🍃💜🍃💜🍃💜

.من ، به دستای خدا ، خیره شدم ، معجزه کرد  
دوستان سلااااااام 🌸🍃🌸🍃 منم از فردا به جمعتون میپیوندم و شروع میکنم به انجام تمرین ها 😊😊 و خودم ...

سلام خانم گل ،خوش اومدی عزیزم

انشاالله به تمام خواسته ها و آرزوهات میرسی خیللللللی زود 😉😉 جای خیلی خوبی اومدی اینجا فوق العاده انرژیش بالاست و کلی دوست خوب و مهربون اینجا پیدا میکنی 

هرچی آرزوی خوبه مال تو گل بانو 🌹🌹🌹🌹

سلامممممممممم سلاممممممممممم 

خدایا سپاسگذارم بخاطر خورشیدی که امروز میبینم

خدایا سپاسگذارم بخاطر هوایی که نفس میکشم

خدا سپاسگذارم بخاطر سلامتی که دارم 

خدایا سپاسگذارم بخاطر سلامتی تمام عزیزانم

خدایا سپاسگذارم بخاطر آرامشی که دارم

خدایا سپاسگذارم بخاطر تمام پولهایی که توی زندیگیم به من بخشیدی

خدایا از تو ممنونم طبق وعده ای که دادی اکنون هزاران برابر بر نعمت هایم می افزایی اکنون برای دریافت موهبت های تو آماده ام

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...

سلام مهربونا

یکشنبه تون🌺بی نظیر

امروز از خدا میخوام به آرزوهاتون برسید

و ۴چیزهمسفره زندگیتون باشه انشاالله😉

خوشبختی😍

آرامش😉

عاقبت بخیری😘

و نگاه خدا😍

🆔

سلام به این صبح زیبا

سلام به تک تک دوستان مهربون و پرانرژی

امروز داره از صبح برام پول می باره .... من چقدر ثروتمندم...مرسی خدای مهربون

خدایا شکرت بخاطر تمام حس های خوب

ازت ممنونم خداجون

دوستان سلااااااام 🌸🍃🌸🍃 منم از فردا به جمعتون میپیوندم و شروع میکنم به انجام تمرین ها 😊😊 و خودم ...

سلام دوست جونم خيلي خوش اومدي چقد خدا دوست داره كه اومدي اينجا-- اولين گام مثبت تو زندگيت💐

سلامي به گرمي افتاب در اين روزهاي زمستاني به همه دوست جونيام😘 ميبينم حال هممون عاليه چقد خوبه همش برامون پول ميريزه و هممون ثروتمنديم وقتي هم خرج ميكنيم بطور معجزه باز دو برابرش مياد

سلاااام سلاااام به همگی 😍 😍 😍 

چطورین خوبین چ خبرااا 

من ک عااااالیم شکر خدا همه کارام داره به خوبی و طبق برنامه پیش میره 😋😋😍😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓