2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147906 بازدید | 5189 پست

راستی سارا من دارم مقدمات رسیدن ب خواستمو فراهم میکنم.اطرافیانم مدااااام دارند میپرسند ک چرا اینکارا رو میکنی.منم گفتم عاخه رسیدن ب خواستم نزدیکه.اونام متعجبببب ک چرا اینو میگم و حرفای منفی میزنند

چکارشون کنم؟ میدونم نباید مقاومت کنم و ولشون کنم.ولی  خب یه سری کارهای اولیه ک باید انجام بدم مربوط ب خانوادمم میشه.مثلا نیاز  ب پول دارم باید از بابام پول بگیرم،  اونوقت میگه میخای چکار؟ و خیلی کارای دیگه...

خب چکار کنم،؟؟😊 

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
منم هستم فقط بگو چیکار باید بکنیم خیلی نا امید شدم از زندگی

سلام عزيزم خوش اومدي از امروز زندگيت همونطور كه دوست داري پيش ميره فقط نا انيد نباش و هر انچه ميخاي رو به بهترين حالت تصور كن انشالله به زودي تاپيك ازدواجتو ميزني -- عزيزم از صفحه ٤ شروع به خوندن كن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سارا جون و بقيه دوستاي مهربونم دخترم هم از روز اول با من همراه شد و با اين قانون به ٢ تا خواستش ...

وای گل گفتی راست میگی ادم انرژیش میاد پایین

ایول ب دخترت ک قلبش پاک واسه همین زود گرفته

بگو واسه منم دعا کن جدی میگمااا

بگو ب خدا بگه ک ۳تا خواسته ی مریم رو بده زودیییی.

مرسیییی😗😗😗😗

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
وای گل گفتی راست میگی ادم انرژیش میاد پایین ایول ب دخترت ک قلبش پاک واسه همین زود گرفته بگو واسه م ...

الهي فدات بشم لطف داري چشم حتما مطمئنم شما هم به زودي به خواسته هات ميرسي زودتر از اوني كه فكرشو بكني💐😘

کتاب خونه ها باید بخریم  ینی بگیم چهار اثر

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ..ما ک از گوگل دان کردیم فرمت پی دی اف

سلام سارا جون،من از یکشنبه هفته قبل شروع کردم،تا یکی دو روز داشتم خوب پیش میرفتم.چقد حالم داشت بهتر میشد،اینم بگم کسی تو خونه خبر نداشت که من دارم جذب میکنم و ای حرفا،روز دوم چشمت روز بد نبینه مادر و خواهرم با حرفاشون چنان حالمو بد کردن،چنان انرژی منفی بهم دادن که داغون شدم،چطوری با انرژی منفی دیگران مقابله کنیم،تاثیر بد نمیزاره تو جذبمون؟

اشکال نداره عزیزم ادامه بده ولی سعی کن دیگه اینطوری نشه.. چون زودتر ب خواستت میرسی پیوسته باشه  ...

چشم.ممنون از وقتی که میزاری.😘😘😘

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
سلام سارا جون،من از یکشنبه هفته قبل شروع کردم،تا یکی دو روز داشتم خوب پیش میرفتم.چقد حالم داشت بهتر ...

فک کنم تو ی پست توضیح داده بود یادم‌نمیاد کدوم صفحه بودش ،فقط اینو میگم چرا باید ناامید و منفی ببافی ؟؟؟مکه تو به توانایی های خدا شک داری گلم؟؟؟ پس مسلمه ک شک نداری پس چرا منفی فکر کنی ؟؟؟چزا نتونی؟؟؟چرا ؟؟؟؟ وقتی خدا پشتته غمت نباشه بهش ایمان داشته باش بذار بچه ها خانواده ارتعاش منفی بفرستن تو خودتو قوس کن هاله ی از فکر مثبت دور خودت بساز ک نتوننن به این راحتی بشکوننش ،و‌ سعی نکن ثابت کنی براشون فقط لبخند بزن و شاد باش