2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

سلام ساراجون من دیروز تاپیک شما رو دیدم..شما چند روزه که شروع کردین؟میشه منم از امروز بیام تو جمعتون؟

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه من اسم و تاریخ شروع بچه ها رو سریع تایپ کنم و بفرستم

منم هستم

frozen

تاریخ شروع ۱۳۹۷/۱۰/۳۰

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

سارا جون منم همونروز که گفتین اون کتابارو بخونیم حدود یه ساعت بعد خیلی جالب یه بازاریاب کتاب اومد جلوم ،من تو مطب پزشک بودم و من 4 اثر رو ازشون خریدم

واقعااااا جذبهای خیلی خیلی خوب و باحالی داشتم این چند روز

خدایااااا عاشقاااانه سپاسگزارم😍😊😊😊😊

کسی اگه از قلم افتاده بگه تا اضافه کنم

عزیزززززم منم هستم ،من چند روز هستش که عضو این تاپیک شدم

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

نام کاربری پسرقشنگم۶۵۶۵

شروع 10/25

اسم اصلیم، فاطمه هستش 

ممنون میشم منم به لیست اضافه کنی خانمی 🌹🌹

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

سلام مهربونا ،روزتون به شادی

بهترینها برای ما هستش ،ما به تمام خواسته هام میرسیم خیلـــــــــــــــــی زود 😉

ساراجون عزیزدل ،جعبه ی توکل رو درست کردم ،ممنونم خانمی بابت همه ی زحمتتات و مهربونیات یه دنیا ممنوووون

خدای خوب و یکتای من ،عاشقتم بخاطر تمام نعمت هایی ک بهم دادی هزاران بار شکرت 

حال دلتون خوبِ خووووب دوستان گلم 

هرکدومتون ی آرزو یا خواسته تون رو یا چیزی ک ازش نگرانید طببق همون پست صندوق توکل آماده میکنید هر سه ...

ساراجانننن فقط یه خواسته رو باید بنویسیمممم؟؟؟ 

بعد ک براورده شد، آرزوی بعدی؟

نمیشه چندتا آرزو رو نوشت؟؟😁😁😁

خب من ۳تا ارزو دارم ک همشون واجبند سریع براورده بشند.چکار کنم؟؟؟

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
ساراجانننن فقط یه خواسته رو باید بنویسیمممم؟؟؟  بعد ک براورده شد، آرزوی بعدی؟ نمیشه چندتا آرز ...

سه تاش رو بنویس خانمی ،منم چندتا آرزو رو باهم نوشتم ،انشاالله به تمام آرزوهای قشنگت برسی ،الهی آرزوهات خاطره بشن برات خانم گل🌹🌹🌷

سه تاش رو بنویس خانمی ،منم چندتا آرزو رو باهم نوشتم ،انشاالله به تمام آرزوهای قشنگت برسی ،الهی آرزوه ...

وااااااای مرسییییی عزیززممممم  الهی توام ب ارزوهات برسی هرچه زودترررررر زودتر از اونی ک فکرشو بکنی😍😍😍

چندتا سوال

۳تاشو باهم بنویسم تو یه برگه یا  جداجدا بنویسم؟

فرداش ک تکرار بکنم برگه مو باید عین همون جملات قبلی رو بنویسم یا میتونه نوع بیان آرزمون فرق کنه؟🤔

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉