الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وااااااای مرسییییی عزیززممممم الهی توام ب ارزوهات برسی هرچه زودترررررر زودتر از اونی ک فکرشو ب ...
قربونت خواهری جونم ،ممنوووون
بله گلم سه تاش رو توی یک برگه بنویس ،ساراجون گفتن هر روز همون خواسته رو تکرار کنید ولی میتونی در کنارش چیزهایی دیگه ای هم بنویسی ،مثلا من دیروز نامه نوشتم خواسته ام یک چیز دیگه بود ،امروز همون خواسته رو نوشتم ولی دوتا آرزوی دیگه بهش اضافه کردم
😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
ساراجانننن فقط یه خواسته رو باید بنویسیمممم؟؟؟ بعد ک براورده شد، آرزوی بعدی؟ نمیشه چندتا آرز ...
یادمه ی بار استارتر گفت واسه رسیدن به خواسته ات نباید عجله کنی هر چی بیشتر عجله کنی و زودتر تو این راه خسته میشی و ناامید ...حالا اگ میتونی هر سه تاشو بنویس عزیزم مشکلی نیس فک کنم
ب نظرم اگه انقد موضوعت کلی هرروز بنویسش،، چون ارتعاشت بالاتر میره
سارا جان میشه این جمله ات یکم باززز کنی و توضیح بدی؟
یعنی چی ک ب دوستمون گفتی اگه موضعت کلیه ارتعاشت بالاتر میره؟؟؟؟
یعنی اگه خواستمون رو بصورت کلی بنویسیم بهتره و ریز و جزییات اون خواسته رو ننویسیم؟؟؟؟
ببخشیدااا من نکته برداری میکنم حرفاتو عین کنکوررر😂😂😂 تازه مطالب تاپیک رو ک جملاتش قشنگه یا اینکه بهم انرژی میده رو نکته برداری میکنم و یادداشت میکنم و گاهی میخونم😁😊
مرسییییی چشممم اره منم دیروز ک یه برگه نوشتم خیلی طولانی شد گفتم اینجوری خسته میشم تا ۴۰ روز 😐 گ ...
الهی فدای تو خخخ ،جزئی بنویس خلاصه وار ،مثلا من از دست پسرم و لکنتش ک یهویی میاد و بعد خوب میشه کلافه ام و آرامش ام رو ازم گرفته ..بعدش نوشتم اگ پسرم خوب حرف بزنه و درست حس آرامش میکنم و اروم میشم ..وبعدش نوشتم خوشحالم ک پسرم به راحتی و سریع حرف میزنه خدایا شکرت ک دوتا گل پسر خوب و عاقل بهم دادی،همین قدر خلاصه وار نوشتم ک خدا خسته نشه تو خواندنش😂😂😂😂