2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147901 بازدید | 5189 پست

خوشبین بمان ،معجزات در حال ورود به حوزه زندگی ات هستند.نگرانیها را به خداوند بسپار . او محافظ توست . 

در یک قالب مثبت ذهنی باقی بمان . تجسم شادی و انرژی مثبت فکری ،موجب تسریع ورود شگفتیها می شوند.

😍😊😍😊😍😊😊😍

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااای مرسییییی عزیززممممم  الهی توام ب ارزوهات برسی هرچه زودترررررر زودتر از اونی ک فکرشو ب ...

قربونت خواهری جونم ،ممنوووون

بله گلم سه تاش رو توی یک برگه بنویس ،ساراجون گفتن هر روز همون خواسته رو تکرار کنید ولی میتونی در کنارش چیزهایی دیگه ای هم بنویسی ،مثلا من دیروز نامه نوشتم خواسته ام یک چیز دیگه بود ،امروز همون خواسته رو نوشتم ولی دوتا آرزوی دیگه بهش اضافه کردم 

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
ساراجانننن فقط یه خواسته رو باید بنویسیمممم؟؟؟  بعد ک براورده شد، آرزوی بعدی؟ نمیشه چندتا آرز ...

یادمه ی بار استارتر گفت واسه رسیدن به خواسته ات نباید عجله کنی هر چی بیشتر عجله کنی و زودتر تو این راه خسته میشی و ناامید ...حالا اگ می‌تونی هر سه تاشو بنویس عزیزم مشکلی نیس فک کنم

من نامه رو تو گروه فرستادم. باید میفرستادیم یا نه؟    

چقدرررر قشنگ نوشتی من اگه جا خدا بودم حتماااا بهت میدادم همچین خونه ای رو😉

مطمعن باششش خدا هم میده چون از بنده هاش مهربونتره خیلییییییی😍😍😍😍 زودم میده حتمااااااا

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

بااجازه استاتر عزیزمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2429407ه-میخواین-عیدی-ارزون-به-بچه-های-فامیل-بدین?

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
قربونت خواهری جونم ،ممنوووون بله گلم سه تاش رو توی یک برگه بنویس ،ساراجون گفتن هر روز همون خواسته ر ...

اوکی اوکی

من تو این تاپیک همه رو کچل کردم از بس سوال پرسیدم😂😂😂 مرسییییی عزیزم لطفففف کردی

من ک دیروز یه برگهA4  نامه نوشتم

واییی خداااا😂😂😂 

خب همه رو یه جا میخوام.یه جورایی بهم وابسته اند.نمیتونم منتظر بشم خدا یکی یکی بهم بده.همه رو باهم میخام یهوییییی😁😁😁 

یادمه ی بار استارتر گفت واسه رسیدن به خواسته ات نباید عجله کنی هر چی بیشتر عجله کنی و زودتر تو این ر ...

مرسییییی چشممم

اره منم دیروز ک یه برگه نوشتم خیلی طولانی شد

گفتم اینجوری خسته میشم تا ۴۰ روز 😐

گرچه حتمااا قبل از ۴۰ روز بهش میرسم😉😉😉

ولی خب باید برم یکم خلاصه اش کنم.اون واجب ها رو بنویسم.

عاخه درد و دل واسه خدا زیاد هست.ماهم ک همشششش از خدا خواسته و آرزو داریم😆

اوکی اوکی من تو این تاپیک همه رو کچل کردم از بس سوال پرسیدم😂😂😂 مرسییییی عزیزم لطفففف کردی من ک ...

ای جانم ،انشاالله خدا همه ی خواسته هات رو یکجا بهت بده عزیزم 

هرچی آرزوی خوبه مال تو دوستــــم 

ب نظرم اگه انقد موضوعت کلی هرروز بنویسش،،  چون ارتعاشت بالاتر میره

سارا جان میشه این جمله ات یکم باززز کنی و توضیح بدی؟

یعنی چی ک ب دوستمون گفتی اگه موضعت کلیه ارتعاشت بالاتر میره؟؟؟؟

یعنی اگه خواستمون رو بصورت کلی بنویسیم بهتره و ریز و جزییات اون خواسته رو ننویسیم؟؟؟؟

ببخشیدااا من نکته برداری میکنم حرفاتو عین کنکوررر😂😂😂 تازه مطالب تاپیک رو ک جملاتش قشنگه یا اینکه بهم انرژی میده رو نکته برداری میکنم و یادداشت میکنم و گاهی میخونم😁😊

ای جانم ،انشاالله خدا همه ی خواسته هات رو یکجا بهت بده عزیزم  هرچی آرزوی خوبه مال تو دوستــــم ...

واااای ک تو چقدرررر خوبی دختررر الهی الهی و همینطور تو گلممممممم😘😘😘😘

اصلا همه اینجا خیلی مهربونندااااا 😍😍😍

من چقدرررر دوست خوب دارم اینجا ک همشونم خوش قلب و مهربونند

خدا آدمای مهربون رو دور  هم جمعشون کرده😉😉😍😍😍

مرسی از سارای عزیز و تمام دوستای گلمممم

مرسییییی چشممم اره منم دیروز ک یه برگه نوشتم خیلی طولانی شد گفتم اینجوری خسته میشم تا ۴۰ روز 😐 گ ...

الهی فدای تو خخخ ،جزئی بنویس خلاصه وار ،مثلا من از دست پسرم و لکنتش ک یهویی میاد و بعد خوب میشه کلافه ام و آرامش ام رو ازم گرفته ..بعدش نوشتم اگ پسرم خوب حرف بزنه و درست حس آرامش میکنم و اروم میشم ..و‌بعدش نوشتم خوشحالم ک پسرم به راحتی و سریع حرف میزنه خدایا شکرت ک دوتا گل پسر خوب و عاقل  بهم دادی،همین قدر خلاصه وار نوشتم ک خدا خسته نشه تو خواندنش😂😂😂😂 

الهی فدای تو خخخ ،جزئی بنویس خلاصه وار ،مثلا من از دست پسرم و لکنتش ک یهویی میاد و بعد خوب میشه کلاف ...

وااای اگه از منو ببینید ک خندتون میگیره

فکر کنم خدام خندش گرفته از نوع نوشتنم😂😂😂 از بس خوشحالی کردم تو احساساتم ک اگه بهش برسم فلان میشم و بهمان میشم😂😂😂😂😂

برم درستشون کنم آخرشب آبروم نره پیش خدا😆😆