وای خیلی چرت و پرته از سال دهم به من زنگ میزد من ی بار فیلم های تدریس شو دیدم صد بار خداروشکر کردم که نگرفتم،، تا وقتی ماز هست تاملند هست و کلاسینو سراغ اون اصلا نرو
به نظر من بهدرد نمیخوره مشاورههای مدام زنگ میزنن تبلیغ میکنن آزمون نداره تازه برا گروه تجربی زمین هم تدریس نمیکنه خودت باید جزوه هاشو سفارش بدی پولش جداهست جزوه هاشو خیلییی ناقصی داره تدریس استاد آپدیت نمیشه تا کتاب متنش تغییر کنه پولتون رو بدین برای ماز قلمچی یا سایتایی که برندن ودانش آموزانی موفق داده
به نظر من بهدرد نمیخوره مشاورههای مدام زنگ میزنن تبلیغ میکنن آزمون نداره تازه برا گروه تجربی زمین ...
میدونید که حرف های نا درست باعث میشن مردن راه غلط رو برن میتونید با یه سرچ ساده بچه هایی که به موفقیت رسیدن با این آکادمی رو ببنید من که خوام استفاده کردم و خیلی هم راضی ام
سلام من از يازدهم گرفتم واقعا واقعا قلبا " دارم میگم عالیه چون همه موسسات مثل کلاسینو و تایلند رو امتحان کردن هم آموزش هم تست زنی طولانی داره ولی اکادمی امروز با کمترین زمان آموزش عالی و تست های جامع و تست های کنکوری سال های قبل رو کار میکنه خسته نمیشی چون طولانی نیست . و ما کنکوری ها زمان برامون با ارزشه ، من راضیم ب شما هم توصیه میکنم استفاده کنید .