2777
2789
عنوان

(آکادمی امروز )تورو خدا بیایننن

2238 بازدید | 9 پست

بچها مشاورش بهم زنگ زد و کلی تعریف دبیر زیست بام رفیع و فیزیک نوری و اینا انقد خوبن 

کسی استفاده کرده ؟ من حس میکنم بام رفیع یکم نامفهوم تدریس می‌کنه ، حالا یا واقعا نامفهومه یا من بلدش نیستم و هنوز راه نیوفتادم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

وای خیلی چرت و پرته از سال دهم به من زنگ میزد من ی بار فیلم های تدریس شو دیدم صد بار خداروشکر کردم که نگرفتم،، تا وقتی ماز هست تاملند هست و کلاسینو سراغ اون اصلا نرو

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕

وای خیلی چرت و پرته از سال دهم به من زنگ میزد من ی بار فیلم های تدریس شو دیدم صد بار خداروشکر کردم ک ...

اتفاقا امشب به تاملند هم فکر کردم 

آره این اکادمیه خیلی تعریف کرد ولی وقتی کلیپای بام رفیع رو دیدم حس کردم خیلی تعریفی نیست 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من به‌درد نمیخوره مشاوره‌های مدام زنگ میزنن تبلیغ میکنن آزمون نداره تازه برا گروه تجربی زمین هم تدریس نمیکنه خودت باید جزوه هاشو سفارش بدی پولش جداهست جزوه هاشو خیلییی ناقصی داره تدریس استاد آپدیت نمیشه تا کتاب متنش تغییر کنه پولتون رو بدین برای ماز قلمچی یا سایتایی که برندن ودانش آموزانی موفق داده

به نظر من به‌درد نمیخوره مشاوره‌های مدام زنگ میزنن تبلیغ میکنن آزمون نداره تازه برا گروه تجربی زمین ...

میدونید که حرف های نا درست باعث میشن مردن راه غلط رو برن میتونید با یه سرچ ساده بچه هایی که به موفقیت رسیدن با این آکادمی رو ببنید من که خوام استفاده کردم و خیلی هم راضی ام

سلام من از يازدهم گرفتم واقعا واقعا قلبا " دارم میگم عالیه چون همه موسسات مثل کلاسینو و تایلند رو امتحان کردن هم آموزش هم تست زنی طولانی داره ولی اکادمی امروز با کمترین زمان آموزش عالی و تست های جامع و تست های کنکوری سال های قبل رو کار میکنه خسته نمیشی چون طولانی نیست . و ما کنکوری ها زمان برامون با ارزشه ، من راضیم ب شما هم توصیه میکنم استفاده کنید .