2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام.منم چندروزِ دارم میخونم.تازه تموم کردم.دوتا بچه شلوغ دارم ودخترم مدرسه میره یه خورده سرم شلوغه. ...

سلام عزیزم 😍 

ببین اولین چیزی ک توی این قانون یاد میگیریم اینه ک هیچ چیزی برای خدا غیر ممکن نیس...

پس اصلا گول ذهنت رو نخور ک میگه تو ۱۰۰ تومن پول داری نمیتونی خونه بخری....

تو بااااید مطمعن باشی ک اون خونه از راه درست ب تو میرسه اصلاااا ب اینک از چٍ راهی و چطوری میاد فک نکن...فقط باید به بودنش فک کنی ب اینکه الان داری این خونه رو برو برلی خونه جدیدت ی چیزیی بخر... تجسم کن البته بدون شک تردید...چون شک و تردید عامل همه جذب های منفیه...

جمله ی تاکیدی هم بگو روزی ۲۱ بار

مثلا بگو خدایا شکرت بخاطر این خونه بزرگ و شیک با اینهمههههه وسایل لوکس ک بهم دادی..

راستی عکس چن تا خونه ک خیلی لوکس و شیک هستن رو میتونی پرینت بگیری بزنی ب دیوار ک همیشه چشمت بهش باشه و بشه باور اصلیت ک خونه واقعی شما اونه و ب زودی اسباب کشی میکنین ب اون خونه 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلام.منم چندروزِ دارم میخونم.تازه تموم کردم.دوتا بچه شلوغ دارم ودخترم مدرسه میره یه خورده سرم شلوغه. ...

من همش با خودم میگفتم من باید خونه داربشم درصورتی ک خونه خیلی گرون بود نا امید نشدم تا اینک ب صورتی ا معحزه یه خونه خریدم ک صاحبش پول لازم بود و خونه رو زیر قیمت گفت وگرنه اصلا نمیتونسم خونه بخرم هر روز خداروشکر میکنم طبق گفته سارا جون همش تو ذهنت باور داشته باش ک صاحب خونه میشی و مطمئن باش میشی

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ب لطف تو بود تو اجر و پاداشت از همه بیشتر خداکنه همیشه این تاپیک برقرار باشه و هیج وقت یادمون ...

ایشالا تا هروقت ک بتونم هستم حداقل تا زمانی ک هرکدومتون واسه خودتون ی پا استاد شدین بعد بیاین دور هم فقط از جذب ها و اتفاق های خوب زندگیمون بگیم 😍😍😍

ایشالا تا هروقت ک بتونم هستم حداقل تا زمانی ک هرکدومتون واسه خودتون ی پا استاد شدین بعد بیاین دور هم ...

انشاءالله  ک همین طور میشه😍😘من امروز همش لبخند دارم شوهرم اومد خونه همشـمهربون بودم و لبخند داشتم شوهرمم باهام مهربون بود گف خیلی دوست دارم همین لبخند و روی خوش داشتن معجزه میکنه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
انشاءالله  ک همین طور میشه😍😘من امروز همش لبخند دارم شوهرم اومد خونه همشـمهربون بودم و لبخند د ...

دقيقاااااا 👌👌

امکان نداره آدم خودشو دوس داشته باشه و اطرافیانش دوستش نداشته باشن 

سلاااام سلاااام به همگی دوستای عززززیزم 😍😍😍😍

به به امروز خیلیییی صبح قشنگیه و من منتظرم از جایی ک انتظارشو ندارم یک خبر خیلییییییییییی عالی بهم برسه ❤️❤️❤️❤️❤️

راستی بچه ها من ی جمله ای رو دارم چن روزه میگم...

ینی اونقددددد این جمله خوبه ک هر موقع میگم سری همه چیز عوض میشه...

ینی ی لحظه اگه چیزی رو ببینم ی کوچولو حسم بد شه سریع میگم من این وضعیت رو به خدا می‌سپارم تا خودش سر و سامون بده بهش🥰بعد انقدددد دلم آروم میگیره و اون جریانم سریع حل میشه ک باورتون نمیشهشه...

خوووب چ کردین با صندوق توکل آماده این از امروز استارت شو بزنیم؟؟؟ 

هرکدومتون ی آرزو یا خواسته تون رو یا چیزی ک ازش نگرانید طببق همون پست صندوق توکل آماده میکنید هر سه مرحله رو کامل میکنید و امروز می‌اندازید توی جعبه و پشت برگه تون هم می‌نویسید برسد به دست خدا💓

تا چهل روز شرو میکنیم ب امید خدا استارت میزاریم از ۱ بهمن تااا ۱۰ اسفند

انشالا ک همون چن روز اول همه خواسته ها برآورده میشه😘😘❤️❤️

سلام دوستان گلمممم.امروز بهترين روز خداست.قراره كلي اتفاق خوب برا هممون بيفته.امروز قراره خدا از راه حلال يه پولي برسونه دست من.خدااااااااااياااااااااا شكرت.

من ديروز نشستم همه ي صفحات تاپيك رو خوندم.همه ي كارا رو يادداشت كردم.باورهاي غلط رو سوزوندم.امروز صبح باور هاي صحيح رو خوندم و خدارو كليييييييي شكر كردم.نظرمو در مورد خدا نوشتم خدارو تو وجود پدر و مادرم ديدم از تكنيك تحسين ديگران و لبخند هم سعي كردم كه استفاده كنم.كتاب چهار اثر رو دانلود كردم و ميخوام بخونمش.صندوق توكل درست كردم و نامه نوشتم.كللللللللييييييييييي حس خوب دارم.صندوقم خيلي خوشگله.گوشي ندارم عكس براتون بفرستم. با كامپيوتر اومدم.به اميد خدا به زودي با گوشي آيفون آخرين مدلم براتون عكس ميگيرم و ميفرستم  

دوستون دارم.ممنون از سارا جون عزيز به خاطر تاپيك پر انرژي و خوبش  

سلام .....سعی میکنم از امروز انرژی مثبت رو وارد زندگیم کنم و در زندگیم رو روی تموم انرژی های منفی بب ...

سلااام عزیزمممم خوش اومدی 😍 😍 ایشالا❤️❤️❤️

حتمن تمرین ها رو از ص۴ بخون و انجام بده ک بتونی زوده برسی بهمون