2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
بچه ها من دیروز داشتم مطالب پیجو میخوندم بعد همون موقع گفتم الان شوهرم میاد و دوبرابر ارن پولی ک قرا ...

ای جان 😍😍😍😍

سوال منم هست ..بازم در مورد نامه ای قبلی بنویسم هی تکرارش کنیم یا که همون کافیه؟

اره عزیزم تا چهل روز باید هرروز در مورد همون موضوع ک خواستت هس نامه بنویسی بعد احساست وقتی اون خواسته برآورده شد بعدم سپاسگزاری از خدا....اگ چن روز اول خواسته برآورده شد ک کافیه دیگه برو خواسته بعدی...😍😍😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من دیروز داشتم مطالب پیجو میخوندم بعد همون موقع گفتم الان شوهرم میاد و دوبرابر ارن پولی ک قرا ...

به بههههه چ عااااالی 😍😍😍😍

سلام و صبح بخیر منم صندوقم آماده ست فقط سارا جون میتونیم چن تا خواسته مونو بنویسیم یا فقط یکی

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
ممنون عزيزم از جواباي پر انرژي و زيبات.شما لايق بهترين اتفاقات دنيايي     يعني اگه فكرم م ...

عزیزم هر موضوعی ک خواسته قبلیت هس یا نگرانت کرده رو بنداز....

حالا ممکن اون خواسته خیلی برات مهم نباشه و فکرت رو مشغول نکرده باشع..ولی بازم دوس داری بدستش بیاری...

اگ ک کلا ن خواستت هس ن نگرانت کرده پس نندازش دیگه 😅

سلام و صبح بخیر منم صندوقم آماده ست فقط سارا جون میتونیم چن تا خواسته مونو بنویسیم یا فقط یکی

سلااام عزیزمممم 😍 

ببین اگه میتونی تا چهل روز هر روز دو سه تا نامه به خدا با احساس کامل و تمرکز بنویسی خب بنویس...

ولی ب نظرم تمرکز ت رو بزار رو کیفیت تا کمیت👌

سلام و درود فرااوان استارتر منم لایک کنید منم دوست دارم به خواسته هام برسم 

خوش اومدی عززززیزم 😍 از ص ۴ بخون و تمرین هارو انجام بده ک زودی برسی بهمون ❤️ 

سلام دوستای گلم حالتون خوبه 

سارا جون تاریخ شروع من هست 97/10/30من دیشب باورای غلطمو پاره کردم انداختم سطل اشغال و باورهای درستمو قشنگ نوشتم تو یه دفتر ک هر روز نگاش کنم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز