2777
2789

الانم گذاشته داداشم جونم الهی فدای تو بشم هیچ کسی نمیتونه محبتی که بین منو تو هست رو از بین ببره. خیلیا مثل سگ واق واق میکنن اما یه گرگ منتظره زمانش برسه تا خنجر بزنه. 

ناراحت نمیشم که هیچ خوشحال هم میشم که هنوز بعد این همه وقت درگیر منه 

منم هزار تا حرف و کنایه و پروفایل بلدم که بذارم بسوزه اما هر کار میکنم نمیتونم بذارم میگم در شان من نیست بذار اون دلش خوش باشه با تیکه هاش. 

اما میخوام عکس شوهرم رو بذارم پروفایلم و زیرش بنویسم وقتی مردت پشتت باشه توپم تکونت نمیده مرسی که همیشه مثل کوه پشتمی و آرامش رو به سلول های تنم تزریق میکنی. 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نزار ولش کن بزار خوش باشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
نه بابا نزار ولش کن بزار خوش باشه

منم همینو میگم. میخوام بذارم اما نمیتونم میگم بذار دلش خوش باشه. من که خوشبختم و شوهرم پشتمه. زد تو صورت خواهرش بخاطر من 

خواهر شوهر منم میزاره چند وقته هایدش کردم نه استوریای اینستا و نه واتساپشو نمیبینم ای میسوزه توام هاید کن هم‌ خودت راحتی هم اون ببینه تو نمیخونی میسوزه دیگه ام‌کم کم نمیزاره وقتی نفر اصلی نمیخونه کنف میشه

بچه ای مگه بالاترین کمک به خودت اینه شمارشو پاک کنی که دیگه درگیر چک کردنش نباشی پروفایلتم قفل کنی ک ...

شمارش هم پاکه هم مسدود اما تو روبیکا میرم نگاه میکنم خوشحال هم میشم که هر روز تیکه میذاره ب من و درگیرمه بعد دوسال دعوا