زمانی که تازه سریال یوسف پخش میشد کتابون ریاحی رو اوردن برای مصاحبه باورم نمیشد از زیباییش مات موند ...
شاید صورتش خوب بود ولی کتایون سنش بالا بود نسبت به یوسف در حالی که در واقعیت اینقدر فاصله سنی نداشتن و به نظرم هم زلیخا هم یوسف باید قد بلندتر میبودن ولی هر دو کوتاه بودن
باور کن نه ولی همین که یوسف رو میخرن و میبرنش پیش زلیخا به حرکاتش نگاه کن راه رفتنش حالت دستهاش لوند ...
وای خدا فک میکردم من میفهمم 😂😂😂خداروشکر یکی منو درک کرد اونجایی پوتیفار میگه برات هدیه دارم شوق میاد تو چشماش راه رفتنش انقدر قشنگو ریتم داره معلومه خوشحاله یا رو تخت میشینه ندیمه هلش دستاشو حنا میزنن یا لم داده انگور میخوره قشنگ اشراف زاده بود مدلش اون قسمتی ک میگه زنا بیان دستاشونو میبرن قشنگ حس شیطونی و شهوتی و حرص و لجبازیش مشخصههه اخخخخ😂😂😂
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
وای خدا فک میکردم من میفهمم 😂😂😂خداروشکر یکی منو درک کرد اونجایی پوتیفار میگه برات هدیه دارم شوق م ...
نه منم کاملا توجه میکنم اصولا حرکات و حس بازیگرها بیشتر از زیبایی برام اهمیت دارد برای همین میگم پاکرو و اوتادی نمیتونستن این نقش رو بازی کنن . اون جایی که به یوسف گفت بیا و یکی از دوستام عاشق شده و شوهر دارد تمام حرف هاش و عشقش رو با چشمهاش و نگاش به یوسف میفهموند. خیلی نقشش رو عالی بازی کرد