2777
2789
بعد همینقدر حس چندش رو تو کتاب میده؟

ن والا صد رحمت به کتاب

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من دوربین اینو ندیدم ولی سووشون واقعا سردرد میاره

این از اون یکم کمتره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ما توی جمعیم همه مردا حرف میزنن موقع فیلم تا میومد رو زلیخا همه حرف هارو میچوندن لال فقط تلویز ...

قسمتی که عاشق شده بود و رفته بود سفر که مثلا از سرش بپرد ولی بیقرار تر شده بود خیلی قشنگ نقش به عاشق بی قرار رو  بازی کرد . 

زمانی که تازه سریال یوسف پخش میشد کتابون ریاحی رو اوردن برای مصاحبه باورم نمیشد از زیباییش مات موند ...

شاید صورتش خوب بود ولی کتایون سنش بالا بود نسبت به یوسف در حالی که در واقعیت اینقدر فاصله سنی نداشتن و به نظرم هم زلیخا هم یوسف باید قد بلندتر میبودن ولی هر دو کوتاه بودن 

قسمتی که عاشق شده بود و رفته بود سفر که مثلا از سرش بپرد ولی بیقرار تر شده بود خیلی قشنگ نقش به عاشق ...

اره دقیقا چون من خودم تجربه کوتاهی داشتم قشنگ حس میکردم گریه افتادم اونجایی با شوق بهش مروارید داد

شاید صورتش خوب بود ولی کتایون سنش بالا بود نسبت به یوسف در حالی که در واقعیت اینقدر فاصله سنی نداشتن ...

وای نمیدونی اینقدر زیبا بود که به شوهرم گفتم چرا این اینقدر گریمش بد بوده گفت تو تلوزیون ایران نمیشه اینقدر زیبایی رو نشون داد راست هم میگفت

دقیقا همون موقع ها بهش تجاوز میشه توسط سعید صمیمی و بعد چندسال میره شکایت میکنه کتایون

نه اون موقع ها نبوده گفتن اوایل کارش بود اون موقعها که توی سریال پدر سالار بازی کردن تازه قیافه واقعی کتایون رو تو فیلم پدر سالار قبل عملش ببین 

باور کن نه ولی همین که یوسف رو میخرن و میبرنش پیش زلیخا به حرکاتش نگاه کن راه رفتنش حالت دستهاش لوند ...

وای خدا فک میکردم من میفهمم 😂😂😂خداروشکر یکی منو درک کرد اونجایی پوتیفار میگه برات هدیه دارم شوق میاد تو چشماش راه رفتنش انقدر قشنگو ریتم داره معلومه خوشحاله یا رو تخت میشینه ندیمه هلش دستاشو حنا میزنن یا لم داده انگور میخوره قشنگ اشراف زاده بود مدلش اون قسمتی ک میگه زنا بیان دستاشونو میبرن قشنگ حس شیطونی و شهوتی و حرص و لجبازیش مشخصههه اخخخخ😂😂😂

وای خدا فک میکردم من میفهمم 😂😂😂خداروشکر یکی منو درک کرد اونجایی پوتیفار میگه برات هدیه دارم شوق م ...

نه منم کاملا توجه میکنم اصولا حرکات و حس بازیگرها بیشتر از زیبایی برام اهمیت دارد برای همین میگم پاکرو و اوتادی نمیتونستن این نقش رو بازی کنن . اون جایی که به یوسف گفت بیا و یکی از دوستام عاشق شده و شوهر دارد  تمام حرف هاش و عشقش رو با چشمهاش و نگاش به یوسف میفهموند. خیلی نقشش رو عالی بازی کرد