سارا جونم اومدی😀
وااای ک داشتم دیوونه میشدماااا از بس سوال دارم.هر کسی ام یه چیزی میگفت.منتظر بودم خودت بیای.
ببخشیدددد😁😁😁😁 خودمم بعدش فهمیدم ک حرفم اشتباه بوده.گفتم عاخه مریم تو ک میگی حتما میده پس چرا میگی اگه نشد ولش کنیم😡😡😡
خب ساراجاننن سوالامو جواب میدی عزیزم ک برم بنویسم نامه ام ب خدا تو صندوق توکل.میدونی ک من هولم😂😂😂
تکنیک لبخند واقهاااا عالیه عالییییی...کلا استرس و دلهره رو از من دور میکنه.عاخه من همششش دلهره داشتم ولی الان واقعااا خودمو تو آغوش خدا میبینم دیگه استرس ندارم یعنی فوق العاده کم شده
ایولللل دمت گرررممم👏👏👏
خب حالا با اجازه ات سوالام:
۱) باورهای مثبتمون رو فقط اول صبح و موقع خواب باید تکرار کنیم یا در طول روزم میتونیم هروقت خواستیم تکرار کنیم؟
۲) باورها رو حتما باید بلند بخونیم یا تو دلمون بگیم کافیه؟
۳) واسه صندوق توکل، میتونیم چندتا خواسته رو باهم بنویسیم تو یه نامه یا باید خواسته ها توی برگه های جداگانه نوشته بشه یا ک اصلا فقط یه خواسته رو مجازیم بنویسیم و بعد از ۴۰ روز بریم سراغ خواسته بعدی؟( اینم بگم ک اگه ففط مجاز به نوشتن یه خواسته باشیم،ممکنه ۲تا خواسته بهم وابسته باشند اونوقت چکار کنیم)
۴) نوع نگارش خواسته ها میتونه فرق کنه توی هر نامه ای، مثلا خواسته مون یکیه هااا ولی امروز یه مدلی بنویسیم فردا یه مدل دیگه؟ یا اینکه هرنامه حتما باید عین نامه اولی نوشته بشه؟
۵) میتونیم تاریخ تعیین کنیم توی نامه مون ب خدا، ک مثلا تا فلان تاریخ یا تا یک ماه دیگه فلان اتفاق دوست دارم بیفته؟
۶) اون جمله ای ک گفتی ۲۱ روز بگیم: توی قانون الهی از دست دادن وجود نداره من ب زودی مثلا فلان اتفاق برام میفته هااا... اونو فقط باید ۲۱ بار بگیم یا اگه دلمون خواست میتونیم بیشترم بگیم.مثلا صبح ۲۱ بار بگیم و هرموقع ک اضطراب اومد تو دلمون بازم تکرارش کنیم ۲۱ بار دیگه؟
امیدوارم واضح منظورم رو بیان کرده باشم تو سوالام.مرسی از وقتی ک میزاری و یه دنیا ممنون.هرچی میخای خدا بهت بده😀😀😀😀