2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147905 بازدید | 5189 پست
وااااااااااییییییی چقدرررررر خوشحال شدم ک ب آرزوت رسیدی انگار خودم رسیدمممم😄😄😄😄😄😄😄 خیلی خیل ...

مرسی عزیز دلم ممنونم الهی همه بچه ها زود زود به تمام آرزو هاشون برسند . فدای تو عزیزم😘😘😘😘

قربونت خواهری جونم ،ممنوووون بله گلم سه تاش رو توی یک برگه بنویس ،ساراجون گفتن هر روز همون خواسته ر ...

عزیزم حرفت درسته فقط نامه ها رو مجزا بنویس ً..

ینی توی هر نامه فقط ی خواسته بنویس😘

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من خواستمو رها کردن بهش فکر میکنم ها ولی انگار انجام شده و دارمش 

ینی اگر ب دست بیارم و نیارمش برام یکیه دیگ خنثی شدم 

رهایی ینی این 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
سارا جان میشه این جمله ات یکم باززز کنی و توضیح بدی؟ یعنی چی ک ب دوستمون گفتی اگه موضعت کلیه ارتعاش ...

ن عزیزم منظورم این بود ک موضوعش کلی هست ینی ی خواسته ی خاصی نداره...

ولی بازم نامه رو بنویس چون با نوشتنش هرروز ارتعاشش میره بالاتر و این جذب همه اتفاق های عااااالی 

و اینکه یک سوال ذیگ من شوهرم حقوق بگیره میخوام از مدار 1800 برم بالاتر 

چجوری ارتعاش بفرستم باید چیکار کنم 

من میترسم رو شغل همسر متمرکز شم و راه های دیگرو ببندم 

نمیدونم چ شکلی بیان کنم پول از راهی ک فکرشو نمیکنم برای من میرسه در صورتی ذهنم دنبال راهه 

و اینکه از خودمون شغل ندارم ک توش هی جذب کنم بایدر در این باره چیکار کنم ممنون ک راهنمایی میکنید و وقت گران بهاتونو میزارید

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

بچه ها من دوباره امروز عصر یکم خونه رو مرتب کردم

وای ک چقدر ادم حسششش خوب میشه

حس میکنم الان ب آرزوم رسیدم

در این حد شادممم😄😄😄

وقتی ام ک سارا میاد اینقدر هول میشم شروع میکنم تند تند سوال کردن😂

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
 ممنونم عزیزم،ان شا الله به همه خواسته هاتون برسید؟شما تا حالا جذب داشتین؟

فدات خانمی ،انشاالله هممون به خواسته هامون میرسیم💋

بله خداروشکر جذب داشتم 😍

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
سارا جونم اومدی😀 وااای ک داشتم دیوونه میشدماااا از بس سوال دارم.هر کسی ام یه چیزی میگفت.منتظر بودم ...

جواب سوالات

۱.اول صبح بهتره چون روزت رو می‌سازه اون باورهای مثبت....حالا اگرم نشد هرتایمی یادت بود..ولی شب قبل خواب حتمن آخرین کارت مرور اونا باشه

۲.تو دلت بگی کافیه😂😂

۳.هر چن تا خواسته ای کک داری رو بنویس ولی تو نامه های جدا..

۴.نگارشش مهم نیس مهم احساست هس فققط کپی نکن ازز نامه دیروزت 

۵.وقت هم تعیین  کن اشکال نداره

۶.اشکال ندارههههه هرچند باز خواستی بگووو حداقلش ۲۱ باره

و اینکه یک سوال ذیگ من شوهرم حقوق بگیره میخوام از مدار 1800 برم بالاتر  چجوری ارتعاش بفرستم با ...

همشون مشکل از ریشه های باورهای اشتباهت هس..

باورهایي اشتباه و درست رو نوشتی؟؟؟ 

ببخشید بچه ها دیر شد خیلی گیج کننده بود موسمم خرابه معذرت از همه کسایی که جاموندن یا پیامشونو ندیدم& ...

عزیزی خانمی ،دست گلت درد نکنه زحمت کشیدی عزیزززززم 😘😘😘

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
بچه ها من تازه شروع کردم،راستش احساس کم انرژی بودن میکنم،چون از نظر روحی واقعا خسته ام،اولش طبیعیه؟ش ...

ارهههه عزیزم طبیعیه...

چن روز بگزره انقدددد انرژی بالا میبره ک خودت کیف میکنی...

فقط تمام تمرین هایی ک گزاشتم رو مو به مو انجام بده

همشون مشکل از ریشه های باورهای اشتباهت هس.. باورهایي اشتباه و درست رو نوشتی؟؟؟ 

اره همش دنبال عوض کردن باور هاو روی توکل کردنم میخام کار کنم ک امروز ب تاپیک شما بر خوردم نمیدونم از کجا باید شرو کنم مبحث باورو 

و اینکه دوره سوم امیر شریفی ام

جواب سوالات ۱.اول صبح بهتره چون روزت رو می‌سازه اون باورهای مثبت....حالا اگرم نشد هرتایمی یادت بود. ...

سارا جاااان میدونم الان میزنیماااا😁

ولی سوال اولم این بود ک اول صبح میگم آخر شبم میگم

سوالم اینه ک علاوه بر صبح و شب بازم تو طول روز میتونیم باورهامونو بخونیم؟

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉