2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

بچه ها من امروز عکس کاربریمو تغییر دادم تا کلی انرژی مثبت به خودم و اطرافیانم بدم چه طوره هممون یه تغییراتی ب پروفایلمون بدیم تا با دیدن لبخند رو تصویر پروفایلمون حال خوشمون بهتر و بهتر شه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ب همگي اميدوارم امروز بهترين اتفاق ها منتظرتون باشه  ميشه ب منم كمك كنيد بهتون ملحق شم دل ...

از صفحه 4 بخون عزیزم همه چی رو متوجه میشی خوش اومدی

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

سلام به همه

من سه شنبه هفته پیش این تاپیک رو دیدم همه تمرین ها رو هم انجام دادم... پنجشنبه هم پول جذب کردم😍

هروقت اومدم تاپیک قفل بوده نتونستم اعلام کنم.. خیلی خوشحالم که با ساراجون و بقیه خانومای خوب اینجا آشنا شدم❤😍

من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده

سلام دوستان 

منم از وقتی تمرینات رو انجام دادم تغیرات شد

مثلا تو باورهای درستم نوشتم که شب ها به راحتی میخوابم ک صبح خیلی راحت و زود بیدار میشم..قبلا شبا خوابم نمیبرد اصلا و خیلی اذیت بودم ولی الان شب ساعت دوازده و حتی زودتر خوابم میگیره و صبح ساعت هفت بیدارمیشم درصورتی ک قبلا تاظهرخواب بودم 

یه باور درست دیگه م این بود که خونه ی من همیشه تمیز و مرتبه...قبلا مهمونی میخواست بیاد من کلی کارداشتم و باید خونه رو جمع و جور میکردم ولی حالا مهمون سرزده هم بیاد من آمادگیشو دارم و خونه م مرتبه 

البته ایناخودبخوددرست نشد وقتی باورهای درستمونوشتم و تکرارکردم تو مسیری قرار گرفتم که با یه گروهی که برنامه ریزی دارن همراه بشم و دیگه همه کارا و خوابم از رو برنامه باشه ...

یعنی قانون جذب منو به سمت مسیر درست هدایت کرد

خدایااااا شکررررررت  

Sara0098@ سارا جان عزیزم دیروز یع جعبه خوشگل و دوست داشتنی برای صندوق توکل گذاشتم کنار یه نامه هم که دو خواسته خیلی مشابه بود نوشتم انداختم توش ...😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

حالا یه چیزی بگم لذتش رو ببرید 😄😄 حدود نیم ساعت پیش یکیش به یه نوعی انجام شد 😃😃😃😃😃😄😄 دومی هم آن شاالله تا چند روز دیگه به راحتی به دستمان میرسه خیلی خوشحالم این یکی از جملات باور ها مم بود که تو نامه باورها نوشته بودم تو نامه دیروزم نوشتم و بهش رسیدم خدا جونم شکرت خدای من شکرت خدا دوستت دارم سارا جون دوستت دارم بچه ها عاشقتونم نمیدونید چه حسی دارم ...  😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😄😄😄

Sara0098@ سارا جان عزیزم دیروز یع جعبه خوشگل و دوست داشتنی برای صندوق توکل گذاشتم کنار یه نامه هم که ...

سارا جون الان نامم رو دوباره مثل دیروز بنویسم یعنی باز اون قسمتی از جمله که بهش رسیدم تکرار کنم یا این رو ازش جدا کنم و فقط قسمت دوم جمله رو ادامه بدم البته موضوع هر دوشون یکی هست فقط رسیدن بهشون جدا بوده و زمان مشخص داشته واسه همین یه جمله نوشته بودم واسه هر دوشون 😘😘😘😘