alabanoo24 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 495 عنوان کیا روزئولا گرفتن نوزادشان تورخدا بیاینننن😭😭😭 57 بازدید | 7 پست پسرم تب کرد چند شب نه ماهش هست ، دونه های قرمز زد تب نداره دیگه فقط جز شیر هیچی نمیخوره بیقراره هنوز اشتها برنگشته بپرسم کی خوب خوب میشه به غذا خوردن میاوفته؟! دیروز | 09:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5953 یه چیزی مثل تاول زده؟ جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8168 همین الان درگیرشیم پسر من هفت ماهس چهارشب تب شدید کرد خدا برا کافر نیاره بعد بدنش پاشید دوروزه بیقراری هاش کمترشده حالش بهتره مامان سه تا قندعسل
محیاومن عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1422 سلام بانونگران نباشید این بیماری فقط تب سختی دارهکه خداروشکر نوزاد شما گذروندهدونه های قرمز فقط دربعضی افراد کمی خارش یاسوزش دارن که اگر فرزندتون بیقراری کرد متوجه میشید معمولاا از شروع بیماری ۷ روز طول میکشه تا همه چیز به روال عادی برگرده وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
alabanoo24 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 495 سلام بانونگران نباشید این بیماری فقط تب سختی دارهکه خداروشکر نوزاد شما گذروندهدونه های قرمز فقط دربع ... عزیزم بی اشتهایی هم برمیگرده؟! نگرانم نمیخوره غذا جز شیر
alabanoo24 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 495 همین الان درگیرشیم پسر من هفت ماهس چهارشب تب شدید کرد خدا برا کافر نیاره بعد بدنش پاشید دوروزه بیقرا ... غذا میخوره؟!
محیاومن عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1422 عزیزم بی اشتهایی هم برمیگرده؟! نگرانم نمیخوره غذا جز شیر بله بانو جان نگران نباشید کم کم اشتهاش هم برمیگرده بهش زمان بدید تا بدنش به حالت عادب برگردهفعلا سبک بهش غذا بدید و جلو چشمش بذارید هروقت میل داشت میخوره وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8168 غذا میخوره؟! نه کلا بچه من بدغذاس چیزی نمیخوره فقط شیر خودمو میدم مامان سه تا قندعسل