2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم خیلیاتون گفتید جدایی اشتباهه یه دقه بیاید حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 175 پست
ببين خانوادت از گوشت و پوستت هستن اتفاقا برو بهشون بگو اشتباه كردم جووني كردم كمك كنيد  التما ...

بابای من ازون مردای قدیمیه 

جون میده برا بچه هاش دیدم به چشمم

ولی خب زبونی بلد نیس محبت کنه

چند بار قبلا حرف جدایی زدم مامانم گفته بگو تا بابات سکته کنه 

مشکل قلبی داره بابام 😭😭

الان میدونم اگه بهش بگم کللل خرج عروسی رو بده به خاطر من میده ولی زور داره برام 

دوراهیه بدی گیر کردم

خدا خفت نکنه مردم از خنده یعنی تیکه اخرت خدا بود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃منم حدس میزنم مرد باشه یا م ...

اخه اين حجم از عروس ستيزى نوبره واقعا !!!

ايشون خيلى قاطع ميگن نامزدى هميشهههههه بعهده عروس

اماااااا زمانه عوض شده الان توافق ميكنن خرج رو نصف ميكنن  

خدايشش دو خط بالا چه هماهنگى با هم دارن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=78368358]كادو عروسي مال عروس و داماده نه كسي  خب مثلا وقتی پدر داماد با قرض و قوله عرو ...

كادو عروسي در واقع كمك اطرافيان به عروس و داماده

خيلي وقتا هم پدر عروس با قرض و قوله جهاز ميده به دخترش. اين درسته خرج عروسي با كادو جبران  بشه اما خرج جهاز بمونه رو دوش پدر عروس ؟؟؟ بعد اينجوري همه چيز مفت و مجاني به حساب خانواده داماد تمام بشه ولي خانواده عروس تا گردن برن زير قرض مهم نيست؟؟

تازه بعضي خانواده ها هنوز قسط جهاز رو تموم نكردن بايد وأم بزاي سيسموني بگيرن ايا اينا انصافه؟؟؟

مشکل اینجاست ک دوسش دارم که با مخالفت شدیییید خانواده ازدواج کردم و گفتم میخام این مردو  حالا ...

عزیز دلم برو‌ مشاور

مطمعنا فکر میکردی خیلی خوشرخت میشی

شاید اولش یکم سرزنش شی بخاطر انتخاب و مخالفت باهاشون

اما بنظر من این سرزنش میارزه ب یه عمر زندگی تو‌سختی

بعدشم همین الانم خانوادت پشتتن

اصلا احساس نکن طرد شدی

مطمعن باش همینجور ک راضیشون ب ازدواج کردی بفهمن نمیتونیم باهم زندگی خوبی داشته باشین پشتت وایمستن

برو مشاور مشورت بگیر

یه مشاوری ک بتونه درکت کنه

و اخرش تصمیم بگیر جداشی یا زندگی کنی

فقط امید ب عوض شدن شوهرت نداشته باش

الان ب خانوادت بگو من خیلی احساس بدی دارم و نمیدونم‌میخوام چکار کنم فک‌کنم عروسی زوده هنوز مطمعن نیستم

شاید الان استرس هم‌هوذت هم شوهرت خیلی بالا باشه و همش سر لجبازی و سوتفاهم باشه و همه مشکلاتت حل شه

میگم امید ب عوض شدن نداشته باش چون احتمال عوض شدن اداما خیلی کمه اگه عوض شد ک چه بهتر اما اگه نشد بشه باهاش زندگی کرد

دوست داشتنتم با زمان و مشاوره میتونی بفهمی منطقیه و‌ارزش داره یا نه

شاید یکم زود عروسی

اما مطمعنن تو دور زمونه‌ای ک یه دست شیشیلیک ۱۰۰هزار تومنه واسه عروسی ۵۰۰هزار تومن خیلی فرق نمیکنه انقد فرق نمیکنه ک تالار رو‌کنسل کنه

ب فرض محال ک اصلا خانواده شما داشتن زور میگیفتن ( اصلا اینجور نیست) چون بزرگترن باید حداقل احترامشون رو نگه میداشت همسرت

شوهرت داره واسه خودش مراسم میگیره وقتی خودش دلش نمیاد واقعا نمیشه از پدر عروس توقع داشت

بعدش فامیل شما از این به بعد فامیل شوهرت هم محسوب میشه

باید حرمت نگه میداشت

چیزی برای خجالت کشیدن واسه تو وجود نداره

مشکل پدر و شوهرت واقعا تقصیر تو نیست و تو‌نمیدونستی اینطوری میشه

یکم زمان ب زندگیت بده عجله نکن

یادم تورو فراموش..
بابای من ازون مردای قدیمیه  جون میده برا بچه هاش دیدم به چشمم ولی خب زبونی بلد نیس محبت کنه ...

بشین با شوهرت صحبت کن عزیزم بگو بخاطر پول نیست که اومدم باهات حرف بزنم بخاطر رفتاری که ازت سر زده

اشتباهات خودتو قبول کن (در مورد خودت صحبت کن نه پدرت)که اونم براش راحت باشه پذیرش اشتباهاتش

ببین اگه تونست کوتاه بیاد و بپذیره بنظرم امکان بخشش هست

عزيزم اصلا اشتباه نكن خانوادت پشتت رو خالى نميكنن !! شايد يكم غرو لوند كنن اما تنهات نميزارن مطمئن ...

میترسم آه بکشن 😭😭

میترسم بلایی سرشون بیاد ب خاطر من 

بخدا یه لحظه اشکم بند نمیاد

بخدا خرج شام عروسي از كادو ها در مياد عروس ها اگه لباس و اتليه و ارايشگاه و خيلي خرجهاي ديگه صرفه ج ...

عزيزم من تا حالا نديدم پول شام در بياد

طرف با 4 نفر مياد مهموني 100 تومن 150 كادو ميده 

پول شام در نمياد عزيز من

يه تالار معمولي تو تهران هم خرجش كم نيست

من خودم يه آتليه  و يه لباس عروس و در حد معمول ترجيح ميدم

ولي دخترا و پسراي الان  نميپذيرن همشششششششششش دنبال پول تيغ زدن از هم و خانواده هاي همن

دخترا فكر ميكنن ملكه ان و بايد دستور بدن براشون خرج كنن

پسرا هم فكر ميكنن اگر نتيغن سرشون كلاه ميره

با توجه به چیزایی که تعریف کردی اگه من جای شما بودم نمیذاشتم بابام یه هزار تومنی واسه عروسی بده

شوهرت خیلی پررو شده

در مورد جدا شدنت هم ، اگه تنها مشکل عروسیه که اینکارو نکن ولی اگر مشکلات دیگه هم داری حتما تا عروسی نکردی و عقدی جداشو، هم واسه خودت و آینده ات بهتره، هم خانوادت بهتر باهاش کنار میان

مطمئن باش خانوادت اگه ببینن تصمیمت قطعیه ازت حمایت میکنن، با این افکار که روی برگشتن سمت خانوادم و ندارم و...... یه عمر خودت و بدبخت نکن

بابای من ازون مردای قدیمیه  جون میده برا بچه هاش دیدم به چشمم ولی خب زبونی بلد نیس محبت کنه ...

مطمين باش هيچ اتفاقي نمي آفته ايشالا سايه بابات هزار سال بالا سرت باشه

بخصوص كه با اين كاراي همسرت الان پدرت امادگي داره 

زندگيت رو تباه نكن حداقل يه كم ببشتر صبر كن

عزیزم حتما برو پیش مشاور خوبی ها و بدی های شوهرت رو بگو و بعد تصمیم برای عروسی بگیر، دیگه عهد بوق نیست که دختر با هر خفت و خواری بسوزه و بسازه، اگه مشاور بهت گفت این مرد فایده نداره، لحظه ای درنگ نکن، مطمئن باش پدرتم پشتته، تازه خوشحالم میشه نخواد تا آخر عمر با یه داماد فحاش طلبکار سر کنه. چند وقت ممکنه اذیت بشی ولی بخدا بهتر از یه عمر سختی کشیدنه. البته حتما مشاور برو

كادو عروسي در واقع كمك اطرافيان به عروس و داماده خيلي وقتا هم پدر عروس با قرض و قوله جهاز ميده به د ...

نه والا اینام هیچکدوم انصاف نیست. من کلا با سیسمونی و اینا مخالفم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
اخه اين حجم از عروس ستيزى نوبره واقعا !!! ايشون خيلى قاطع ميگن نامزدى هميشهههههه بعهده عروس اماااا ...

بهش گفتم با اینجور افراد بحث نکن یعنی بعضیا کلا سرشونو تو برف میکنن خدا بداد دل خانواده شوهر و عروس آیندش برسه همین

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
ببین فقط این نیس خیییلی مشکل داریم با هم همیشه طلب کاره هر کاری میکنه من باید کوتاه بیام خانوادشم ...

دوست عزيزشما اگ دو سالخه با همسرت دعوا داري چرا حلش نكردي و دنبال گرفتن عروسي هستي؟

اينكه حق با شماست يا همسرتون و اصلا نظري ندارم چون من نبودم تو زندگيتون  رسم و رسومتون و نميدونم(بهت توصيه ميكنم بر اساس صحبتاي اينجا هم تصميمي نگيري اينجا هر كس بر اساس رسم و رسومشون ميگه و انتظارات خودش و ...)

به نظرم شما تو فكر حل مشكلاتت با همسرت باش بعد فكر گرفتن عروسي

عزیز دلم اب شدن و خرد شدن تو برای بابات خیلییی سخت تره

ما همچین چیزی  رو داریم تو خانودامون

دقیقا پدر منم شبیه پدر توعه

بخاطر بچشون همه چی رو قبول میکنن اما خودشون ادم های توانایی هستن

اینکه زندگی کنی و تو زندگیت یختی بکشی خیلییی واسه بابات سخت تره

طلاق و این چیزا اولش رفلکس بد داره اما مطمعنن بعدا پشیمونی نداره

هیچکس دوست نداره بچش جدا شه

اما بین عذاب کشیدن و خرد شدن غرورش ۱۰۰٪ ترجیح میدن شده تا اخر عمر کنار خودشون باشه اما کسی نخواد بهش از گل‌کمتر بگه

بخاطر بقیه پشت خانوادتو ول‌نکن تو‌هیچ شرایطی

چون تنها کسایی ک همیشه پشتوانت میمونن خانوادتن

یادم تورو فراموش..