2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم خیلیاتون گفتید جدایی اشتباهه یه دقه بیاید حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 175 پست
ای بابا واسه ی دستمال که ی قیصری رو اتیش نمیزنن  برای شکم مردم زندگی خودتو خراب نکن  درک ...

ببین فقط این نیس

خیییلی مشکل داریم با هم

همیشه طلب کاره هر کاری میکنه من باید کوتاه بیام

خانوادشم ک نگممم چقد پررو و وقیحن

دو ساله دعوا داریم همش

این اخریشه

الان اكثرا خانواده ها توافق ميكنن  مثل قديم نيست همه جهاز رو عروس نميخره همه خرج عروسي رو دا ...

خب چه فرقي داره 

عروس همه جهاز رو نده ولي تو خرج عروسي مشاركت كنه !!!

الان چه فرقي كرد؟؟؟ همون پولي كه بايد جهاز ميخريد رو ميده جاي پول شام عروسي مثلا اين چه كاريه الان؟

همش فقط داره به نفع داماد تموم ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سواري دادني وظيفشه براي عروسي و زنش خرج كنه ايا مردي كه براي عروسي خرج ميكنه يعني داره سواري ميد ...

موافقم...از قدیم عروسی با پسر بوده...این نصف نصف اولین باره به گوشم خورده

فکر کردم برای کمک به داماد خانواده دختر این گارو کردن

اما از قرارمعلوم اینم داره رسم میشه

عروسی با پسره اگه خونواده دختر کمکی هم کنه نشونه لطفشون به داماد بوده و بسسسسسسسسسسسسس

نمیدونم منظورت چیه ولی انسانی و عاقلانشم باز به عهده عروس و داماده نه که داماد با زور و توهین بخواد ...

من کاری به بحث حاضر ندارم. من می‌گم الآن زمانه‌ای نیس که بگیم به قول شما یکی می‌آد زن می‌بره! الآن زن و مرد با انتخاب خودشون با هم پیوند ازدواج برقرار می‌کنند و هیچکس اون یکی رو نمی‌بره. باید با توجه به شرایط همدیگه برای شروع زندگی تصمیم عاقلانه بگیرند

فرقش هرچقدرم شام عالي بدن پول دوتا كالا كه داماد ميخره نميشه! اح اصلا به منچه برين هامون هر روز سر ...

شما مثل اينكه هزينه ها دستت نيست

يه شام عروسي در حد ابرومند براي ٣٠٠-٤٠٠ تا مهموني ميدوني چقدر ميشه؟؟؟؟

من بقیه رو‌نمیدونم نصف نظرا برام عجیب بود ما هم مراسم عقد میگیریم هم عروسی نامزدی هم قبل عقد ...

حرفم منم همینه

من یه ماهه ب جدایی فک میکنم

خسته شدم از وضعم

اما

کسی مایتم نمیکنه نمیدونم چکارکنم

واقعا سر چه چيزا دعوا راه ميندازين! كالا خواستين يا نه!؟  چند تا!؟ نامزدي چند تا مهمون داشتي ...

معلومه یه شما یه خواهرشوهر هستی، و همین انتظارات بیجارو از خانواده عروس داشتید. واقعا پدر عروس دیگه چقدر بکنه، برای نامزدی شام بده، عقد بگیره، جهیزیه بده، سیسمونی بده، کادو به خانواده داماد بده، بعد داماد یه سرویس طلا میخره که مال خودش حساب میشه، یه عروسی رو هم که کادو میارن ، هزینه اش در میاد رو هم خودش نده؟؟؟؟

البته بماند که پدر من خرج مهمونای خودمون رو داد و گفت نمیخوام منتی سرم باشه و کادوهارو هم داد به خودمون

ولی من همین کارو هم دوست نداشتم پدرم بکنه با اینکه شوهرم دستش تنگ بود ولی وظیفه پدرش بود نه پدر من.

خودت ميدوني به قول خيلي ها برو طلاق بگير دليلشم بزن  سر ٥٠٠ تومن پول شام ميخام طلاق بگيرم

شما واقعا متوجه نيستي بحث پول نيست؟

بحث عزت و شرف اين خانومه 

مردي كه حاضر نيست از ٥٠٠ تومن به خاطر زنش بگذره و تو روي پدرزنش مي ايسته چطور ميشه بهش تكيه كرد؟؟

مردي كه عاشق زنشه زندگيش رو به پاي زنش ميريزه ديگه ٥٠٠ تومن چه ارزشي داره؟؟؟؟

واقعا مغز پوسيده جهان سومي هرگز درست نميشه! دو نفر ميخان ازدواج كنن خوب با هم از اول توافق ميكنن ...

اگه بخاي از مغز پوسيده جهان سومي بگي بايد گفت الان تو تمام كشورهاي متمدن دنيا خود دختر و پسر همه چي رو ميخرن نه اينكه بندازه رو دوش خانواده ها

معلومه شما از اون عروسايي كه پيش پيش قضاوت ميكني  مهر ميزني! خوندي! نوشتم اصلا داداش ندارم

پس اگه داداش نداری ، حداقل قدر پدرت رو بدون که بزرگت کرده، موقع ازدواج از بابات توقع زیاد نداشته باش.

[QUOTE=78369031]واقعا مغز پوسيده جهان سومي هرگز درست نميشه! دو نفر ميخان ازدواج كنن خوب با هم از اول توافق ميكنن 

این خانوم میگه از خیلی چیزا زدم....داماد پررو شده

پریودی مگه؟چندین نفر دارن بهت میگن حرفت درست نیست

عزت و شرفي كه به ٥٠٠ هزار تومن خلاصه ميشه همون بهتر نباشه واقعا كه! طرز فكرتون عجيبه! مثلا شما ج ...

شما بخودت زحمت ندادى درست كامنتهاى استارتر رو بخونى حتى !!

فقط يه تنه و كور كورانه يه حرف بيخود و بى معنى رو هى تكرار ميكنى و زيرپوستى هم به همه توهين ميكنى !!!

مشكل استارتر مال الان نيست دوسال از دست پرو بازى اقا داماد و طلبكارى هاش به ستوه اومده شام عروسى نقطه اخره !!! كلى هم بى احترامى به خانواده عروس و مخصوصا پدر عروس كردن اقا داماد !!!

پس اگر يكى نظر داد جدا شد فقط نگفت سر٥٠٠ تومن پول شام ، سر همه موارد بود !!!!

عزت و شرفي كه به ٥٠٠ هزار تومن خلاصه ميشه همون بهتر نباشه واقعا كه! طرز فكرتون عجيبه! مثلا شما ج ...

شما كلا تو فاز پولي اصلا نميگيري منظور ما چيه

الان همه اينجا اشتباه ميكنن فقط شما درست ميگي؟؟؟

باه گاهي عزت و شرف ادم در گرو ٥٠٠ تومن پوله ميدوني چرا چون طرف مقابل حاضر نيست بخاطر زنش ، همراه زندگيش از ٥٠٠ تومن چشم بپوشه

اونوقت كردي كه بخاطر ٥٠٠ تومن پول برميگرده تو روي پدرزنش خيلي ادم موجهيه نه؟؟؟

اتفاقا طرز فكر شما خيلي عجيبه ميگي شوهر كن به هر قيمتي

همه خرج و مخارج با خانواده عروس باشه فقط شوهر كني!!!

اخه به چه قيمتي ؟؟؟!!!

براي خودت ارزش و احترام قائل باش به عنوان يه خانوم ، ادم كه نمياد خودش رو خار وذليل كنه بخاطر شوهر كردن