2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم خیلیاتون گفتید جدایی اشتباهه یه دقه بیاید حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 175 پست
عزت و شرفي كه به ٥٠٠ هزار تومن خلاصه ميشه همون بهتر نباشه واقعا كه! طرز فكرتون عجيبه! مثلا شما ج ...

دقت کن به پول خلاصه نمیشه

به رفتار خلاصه میشه به بی احترامی داماد خلاصه شده،به اینکه حاضر نیست به خاطر زندگیش کوتاه بیاد خلاصه شده 

حرفم منم همینه من یه ماهه ب جدایی فک میکنم خسته شدم از وضعم اما کسی مایتم نمیکنه نمیدونم چکارکنم

کاملا میتونم درکت کنم

اصلا الان کمترین اهمیت رو مراسم داره

اینکه ب خواسته‌هات احترام نمیزاره

اینکه نمیاد بگه من واقعا در توانم نیست و ممنون باشه ک دارین کمکش میکنین بر عکس طلبکاره بعدا خیلی اذیتت میکنه

اینکه انقد راحت اول زندگی توهین کنه و حس کنه پشتوانه‌ای نداری 

برای من جالب نیست

دختر خوب تو ک میبینی ۲ ساله باهم بحث و دعوا دارین چرا عروسی تاریخ معلوم میکینی؟ حداقل میزاشتی مطمعن شی بعدش

من تورو مثل دوست و خواهرم میبینم و واقعا نیت بدی ندارم اما دوست خودم ک از بچگی باهم بودیم ازدواج کرد و سر همه چییی مشکل داشتن از مالی بگیر تا یه جاهایی فرهنگی اصلا انگار این سفید خانواده شوهرش سیاه

دو تا فرهنگ و رفتار کاملا متفاوت

همه بهشون میگفتن عروسی بگیرین خوب میشه تو عقدبستگی همه مشکل دارن، دخالت بقیه است، تا اینا عروسی کردن نهایت بعد ۲ سال عقد بستگی و ۳ سال بعد از عروسی مجبور شد طلاق بگیره

چون فایده نداشت این زندگی 

جالبیش اینکه اونا شاکی هم بودن

دختری رو ک از خانواده بالایی بود با یه خانواده متوسط ازدواج کرد سر همه چی گذشت کرد

مثلا ارایشگاه میرفت بهترین رو میدید ولی بدون اینکه ب کسی بگه چون شوهرش و میخواست درک کنه ارزون ترین رو میگرفت

بعدا منت سرش بود ک تو خودت ارایشگا خوب نخواستی ، لیاقتت همین ارایشگاه است، اما قبل اینکه قرداد ببنده میگفتن کسی اون ارایشگاه ها نمیره و هزارتا مقایسه مسخره

با خانوادت حرف بزن شده عروسی رو عقب بنداز مشاوره برو مطمعن شو بعدا عروسی کن

الان باید احساسی ترین روزهاتون باشه

وقتی  ب این راحتی تالار رو کنسل میکنه انگار ترسی یا ببخشید اهمیتی نظر بقیه نداره

عزیزم خانوادت شاید  از عمق مشکلت خبر ندارن

من اصلا نمیگم جدا شو‌میگم‌مطمعن شو خوشبخت میشی بعد عروسی کن

نصف ادم هایی ک نظر میدن بسته ب زندگی خودشون نظر میدن

شاید با تحقیر شدن مشکلی نداشته باشن شاید با کتک شاید خیلی هم زندگی خوبی دارن

اما تو‌زندگیت ما نیستیم خودت میدونی میتونی تحمل کنی و احساس خوشبختی داشته باشی یا نه

اما حمایت خانواده رو فک کنم داری ک الانم اتقد هواتو دارن

یادم تورو فراموش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پناه بر خدا

نمیدونستم خونواده ی پسرا دیگه جدیدا میشینن تعداد مهمونا رو هم میشمارن ببینن مبادا مهمونای عروس از مهمونای داماد بیشتر باشه تا یوقت سرشون کلاه نره. ملت بدجور گدا شدن بخدا. 

عزیزم این خانواده گدا گشنه دمار از روزگارت در میارن. کسی به خاطر پونصد تومن همچین بل بشویی به پا میکنه برای عروسش  به درد جرز دیوار هم نمیخوره. پونصد الان دیگه چیه برای یه عروسی که ادم دریغ کنه و سر ش جنگ راه بندازه؟

مردی که برای حفظ آبروی خونوادش و خودش حاضر نباشه حداقا شب عروسیش خساست رو کنار بزاره به رو بنداز دور. 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
ميتونن مهمون كمتر دعوت كنن! ضمنا هر طرف ٣٠٠ نفر دعوت نميكنه ك نهايتا ١٥٠ تا! خوب خرج ١٥٠ تا مهمون ...

مردي كه ٥٠٠ تومن خرج شام رو نميده حاضر ٢٥ ميليون يخچال بخره ؟؟؟؟

اينكه هر كي چند نَفَر دعوت كنه ديگه ربطي به من و شما نداره به فرهنگ هر خانواده مربوطه

بعد اصلا رو چه حسابي باباي عروس مشاركت كنه؟؟؟

بعد ببخشيد دختر و پدرش از كجا بيارن ؟؟؟؟شما مطميتي خانومي؟؟؟ پدر عروس رو گنج نشسته كه همه اين هزينه ها رو بده مشاركت هم بكنه؟؟؟؟

خودت يه بار ديگه اين پستت رو بخون خندت ميگيره

پسر اگه نداره خرج تشكيل خانواده بده لزومي نيست ازدواج كنه !!!

باشه شما درست ميگي تا اخر عمرت با اين طرز فكرت  هميشه با فاميل شوهرت در جنگ باش

اتفاقا من روابط بسيار عالي با خانواده همسرم دارم براي همين با قاطعيت دارم نظرم رو ميدم

شما هم با اين طرز فكرت تا اخر عمرت از خانوادت بكن و  به همسرت و خانوادش باج بده تا همسرت رو به هر قيمتي نگه داري

فقط اميدوارم برادر نداشته باشي كه دلم براي زن برادرهات به شدت ميسوزه

کاملا میتونم درکت کنم اصلا الان کمترین اهمیت رو مراسم داره اینکه ب خواسته‌هات احترام نمیزاره اینک ...

مشکل اینجاست ک دوسش دارم

که با مخالفت شدیییید خانواده ازدواج کردم و گفتم میخام این مردو

حالا فهمیدم اشتباه کردم 😭😭😭

روی برگشت سمت خانوادمو ندارم

حتی از دیروز عصر از اتاقم نرفتم بیرون 😔😔

حس بدی دارم 

یه مفلوک بدبخت ک از دو طرف طرد شده 

خیلی وقته ب جدایی فک میکنم اما جراتشو ندارم میترسم از بعدش

عزیزم یکم از رفتارای شوهرت میگی؟شاید الان بخاطر فشار خرج عروسی ناراحت بوده اون رفتار اشتباه ازش سر ز ...

گفت ديگه يه ادم پرو و متوقع كه هميشه انتظار داره زنش كوتاه بياد نسخه مردانه كاربر شمعدونى !!!😜😜

مشکل اینجاست ک دوسش دارم که با مخالفت شدیییید خانواده ازدواج کردم و گفتم میخام این مردو  حالا ...

عزيزم اصلا اشتباه نكن خانوادت پشتت رو خالى نميكنن !!

شايد يكم غرو لوند كنن اما تنهات نميزارن مطمئن باش !!

اون غرولوندم به جون بخر اما فحشهاى شوهرت به پدرت رو هرگزززززز

مشکل اینجاست ک دوسش دارم که با مخالفت شدیییید خانواده ازدواج کردم و گفتم میخام این مردو  حالا ...

ببين خانوادت از گوشت و پوستت هستن

اتفاقا برو بهشون بگو اشتباه كردم جووني كردم كمك كنيد 

التماسشون كن كه نذارن زندگيت تباه بشه

شايد بهت سركوفت بزنن ولي با حرفايي كه راجع به پدرت گفتي مطمينم كمكت ميكنه

جلو ضرر رو از هر جا بگيري منفعته 

عزیزم یکم از رفتارای شوهرت میگی؟شاید الان بخاطر فشار خرج عروسی ناراحت بوده اون رفتار اشتباه ازش سر ز ...

نمیگم مطلقا اخلاق خوب نداره

چررا خیلی ام داره

مثلا اینکه مهربونه شدیدا 

هیچ موقع دروغ نمیگه

خیلی چشم پاکه

حالا اخلاقای بدش

وقتی عصبی شه قابل کنترل نیس 

همیییییشه در همه موارد خودشو طلب کار میدونه

کورکورانه طرف خانوادشه تاثیر پذیر نیس ازشون امما خب تو روشون وا نمیسته

شمعدونی جان ایشون پدرشون جهیزیه رو هم کامل دادن.

شوهر طلبکار واقعا خیلی اعصاب خوردکنه، چهار روز بعد عروسی هم میفرسته دخترو بره از باباش ارث بگیره. 

دیدم که میگما، یه داماد این تیپی داریم هزار تا اخلاق ناجور داره، دست بزن، فحاشی، برای جهیزیه ، خودش با خواهراش میرفتن مبل و پرده و ...  که قرار بود ما بخریم رو انتخاب میکردن، طلبکار بودن و فرستادن خواهرم دنبال گرفتن ارثیه هم روش. الان هممون آرزوی مرگشو‌ داریم یا اینکه خواهرم از ترساش کوتاه بیاد و پاشه از اون خونه بزنه بیرون.

گفت ديگه يه ادم پرو و متوقع كه هميشه انتظار داره زنش كوتاه بياد نسخه مردانه كاربر شمعدونى !!!😜😜

خدا خفت نکنه مردم از خنده یعنی تیکه اخرت خدا بود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃منم حدس میزنم مرد باشه یا مادرشوهره 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین