2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم خیلیاتون گفتید جدایی اشتباهه یه دقه بیاید حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 175 پست
عزيزم درسته اگه زن و شوهر همديگه رو بخان به خاطر هم از خيلي چيزا ميگذرن و ساده ميگيرن رو اين بحثي ني ...

من كاملا با شما موافقم

من خودم بارها گفتم به همسرم كه شما خونه بگيري باز خونته پولش برات ميمونه مراسم بگيري كادو برات ميارن

ولي من جهيزيه ميخرم استفاده ميشه و بي ارزش ميشه

منم ميگم ميدون جنگ و لجبازي نيست

واقعا الان خيلييييييييي سخت شده

بايد هم سازگاري كنن تا زندگي بسازن

شير بها قبلا پول بوده الان چند تيكه جنس هست

ما خودمون بنا به شرايط همسرم  جند تا كالاي  معمولي و خواستيم

ولي فكر ميكنم مشكل اين دوستمون  از قبل بوده و حالا اينا بدترش كرده

ولي وجدانا 500 تومن هيچيييييي نيست كه سرش دعوا كني و بي احترامي بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كاملا با شما موافقم  من خودم بارها گفتم به همسرم كه شما خونه بگيري باز خونته پولش برات ميمو ...

بله درسته مشكلشون فقط روي اين ٥٠٠ تومن نيست و خيلي بيشتر از اين حرفاست

يه زندگي نرمال زندگي هست كه هر دو طرف كوتاه بيان و گذشت كنن وگرنه يكي بخاد فقط حرف خودش رو بزنه و ديگري فقط كوتاه بياد كه درست نيست

اميدوارم روزي رو ببينم كه تمام اين رسم و رسومات اشتباه تمام بشه و بار و هزينه إضافي به خانواده ها تحميل نشه

البته  همه اينا در گرو رشد و شكوفايي اقتصادي يه كشوره كه بتونه شغل خوب با درامد عاليه براي جوانها ايجاد كه أونها هم بتونن از پس هزينه هاشون بربيان ولي با اين اوضاع اقتصادي و سياسي كشور ما تحقق اين هدف متاسفانه تقريبا محاله !!!!

سوالی داری بپرس عزیزم؟

اینجوری ک گفتی خیلی اخلاقای شوهرت مثل شوهر منه 

ببین من الان بخام بشینم بنویسم همسرم هزار تا صفت خوب کوچیییک داره ولی پنج شش تا عیب خیییلی بزرگ

تا حالا فک کردی چرا اخلاقای خوب شوهرت کمرنگ شدن ؟؟

ببین شوهر من به هیچ وجه خسیس نیس ولی به طرز عجیبی لجبازه 

بهش حق نمیدما ولی خب وقتی داشت برا عروسی برنامه ریزی میکرد گف من فلان. قد میتونم بدم بیشترشو نمیتونم بدم

حالا مارفتیم تالارو اوکی کردیم اگ میخاستیم نصف نصف بدیم شوهر من از اون میلغی ک گفته بود ششصد باید بیشتر میداد ک گفت ندارم و نمییدم مامان بابای منم ازینجا لجشون گرفت

مثلا من هررچیزی ک بگم میخوام تمام سعیشو میکنه بهترینو فراهم کنه ب قول خودش همیشه میگ خودم گوشی ده سال پیشمو میگیرم دستم ولی برا تو هر ساال جدید ترین گوشی آیفونو میخرم 

در کل نمیگم بد مطلقه خوبیهایی هم داره اما به گفته شما اگ قرار باشه خوبیهاش کمرنگ شه حاضر نیستم باهاش زندگی کنم 

میتونی بگی نشونه های این کمرنگ شدن چی بود ؟؟

من كاملا با شما موافقم  من خودم بارها گفتم به همسرم كه شما خونه بگيري باز خونته پولش برات ميمو ...

عزیزم الان اگ مشکل سر‌ سه میلیون بود به اینجاها نمیکشید همین ک یه پول بی ارزشه خیلی فشار اومده بهم و بر خورده ب خانوادم 

اینجوری ک گفتی خیلی اخلاقای شوهرت مثل شوهر منه  ببین من الان بخام بشینم بنویسم همسرم هزار ت ...

واقعا نمیدونم چرا، من همسر بدی واسش نبودم، ولی دیگه مثل قبل مهربون و رمانتیک نیست

حتی اگه از شدت گریه بمیرم هم نمیاد سمتم، چون همیشه طلبکار و حق به جانبه

من فکر میکنم تو همه زندگی ها اینجوریه، اون رماتیک بودن و مهربونیه اولیه باقی نمیمونه

البته یه سری اخلاقهای خوبش هنوز هم سرجاشه،مثلا اینکه سرو گوشش نمیجنبه یا اینکه رفیق باز نیست، یا اینکه همیشه احترامم و نگه میداره یا اینکه همیشه سعی میکنه بهتر بشه

ولی

ولی الان دیگه بعد گذشت اینهمه سال، اینا دیگه واسم کافی نیست، میدونی چرا؟ چون همه اینایی که گفتم اخلاقهای یه آدم نرماله، یعنی باید اینجوری باشه، منظورم اینه که اونموقع ها فکر میکردم اینا جای بدیهاش و میگیره، وای الان میفهمم که هر چیزی جای خودش و داره

نمیدونم چجوری بگم که درک کنی حرفمو، مثلا اینکه اگه یه مردی بهت خیانت کنه خیلی بده و اون مرد یه آشغال واقعیه، وای اینکه بهت خیانت نمیکنه یه مزیت یا برتری نیست، باید اینجوری باشه، نباید از کسی به خاطر خیانت نکردن تشکر کرد چون وضیفه اشه

تمام اخلاقهای خوب شوهر من در حال حاضر تو این دسته قرار میگیره

هیچ اخلاق خوب واقعی نداره، اخلاق خوب واقعی یعنی اینکه شوهرت مهربون و دلسوز باشه، از خود گذشته و حمایت گر باشه، به خاطر تو هرکاری بکنه و.....  همونطور که تو اینکارارو واسش میکنی

به نظر من اون شوهری خوبه که به خاطر عشق تو، به خاطر خوشحالیه تو عزیزانت و واقعا دوست داشته باشه، نه اینکه با وجود یه دنیا خوبی که بهش کردن نصبت بهشون و سرد و بیتفاوت باشه و فقط به خاطر شخصیت خودش بهشون احترام بذاره و دائم به جون تو غر بزنه

تو هم بشین ببین شوهرت چندتا اخلاق خوب واقعی داره، اینکه بهت خیانت نمیکنه یا دست بزن نداره یا خسیس نیست رو نمیشه بهش گفت اخلاق خوب، اینا بدیهاییه که نداره

امیدوارم منظورم و فهمیده باشی

بله درسته مشكلشون فقط روي اين ٥٠٠ تومن نيست و خيلي بيشتر از اين حرفاست يه زندگي نرمال زندگي هست كه ...

واقعا

وقتي مردم ما درد نان دارن و ذهنشون آزاد نيست و همه شب و روزشون تو دغدغه  مشكلات اقتصاديه اين ميشه آرزوي محال

من خودم كسي ام كه شديدا از اين رسم و رسوم آسيب ديدم

خانواده ام مقصر نبودن ها (درگير رسم و رسوم پيچيده نبودن و نيستن)مقصر اجتماع بوده و فرهنگ غلط

البته خود منم مقصرم كه خودم و درگير كردم (البته تمام تلاشم و كردم فارغ از رسم و رسوم مسخره باشم ولي هميشه  آدما تحت تاثير شرايطن)

عزیزم الان اگ مشکل سر‌ سه میلیون بود به اینجاها نمیکشید همین ک یه پول بی ارزشه خیلی فشار اومده بهم و ...

حق با شماست

به نظرم بايد اين مشكل اساسي حل بشه

برات بهترين ها رو آرزو ميكنم و اميدوارم بهترين تصميم و بگيري

واقعا  وقتي مردم ما درد نان دارن و ذهنشون آزاد نيست و همه شب و روزشون تو دغدغه  مشكلات اق ...

خدا حفظشون كنه

ايشالا همه چيز عالي و كامل برگزار بشه

ادم خودبه خود قبل عروسي استرس شروع زندگي جديد رو داره حالا ديگه اين مسايل هم أضافه بشه به بار مشكلاتش واقعا درد أوره

موفق و سربلند باشي دوست عزيز واقعا لذت بردم از پختگي و فهم و درك بالاي شما 🌹

خدا حفظشون كنه ايشالا همه چيز عالي و كامل برگزار بشه ادم خودبه خود قبل عروسي استرس شروع زندگي ...

ان شالله همه در شادي و سلامتي باشن و غم نيازهاي اوليه زندگي و نداشته باشن

ممنونم از محبتتون