2777
2789
عنوان

نظرم راجع به آوردن بچه به دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 98 پست
هفته ای 5 روز پارک میره.. کلاس زبان و موسیقی و اسکیت میره.. رفتامد دوستانه و خانوادگی هم دارید بعد م ...

خب عزیزم مگه باید حتما ماشین داشته باشی؟؟؟

نزدیک خونه کلاس ژیمناستیک بنویس بچتو 

اینطوری با بچه های هم سن خودش دوست میشه و با هم قرار میزارید و می‌رید پارک محل هر روز 

شما اگه نمیتونی برای بچه اول حداقل یه کلاس ثبت نام‌کنی بعد چطور به فکر بچه دوم میوفتی؟؟؟؟

والا من اسم بچه دوم میاد تنم می‌لرزه به خدا از هزینه هاش🤦

اتفاقا دیشب خواب می‌دیدم دو تا بچه دارم یکی یک سال و نیم و یکی نوزاد و هر دو پسر 

تو خواب میزدم تو سر خودم که اینا از کجا اومدن آخه و من الان اینا رو چیکار کنم؟؟؟🤦😅🤣

بچه یه نسخه ی متن باز برای اضافه کردن کد های برنامه نویسی نیست که. پدر و مادر معتاد و داغون طبیعتا ب ...

ولی تحقیقات نشون داده اکثرا سقوط میکنن عزیزم 

یه کم تحقیق کن میبینی حرفم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون خدا هم گفته نگران روزی فرزند خود نباشید روزی شمارو من فراهم میکنم...تو دنیا همه انسانها مثل دوم ...

گلم پس روزی اینهمه بچه سر چهار راه و دست فروش و ... کجاست؟؟؟؟

چرا نمی‌خواهید چشماتونو باز کنید؟؟؟

با چند نفر که بچه هم سن بچت دارن دوست شو و رفت آمد کن عزیزم اینجوری بچه تنها نمیمونه

اه با شوهر بدقلق چه کنم.. یه بار کلی دعواش کردم تا قبول کرد مهمونی بریم با دوستای خانوادگی.. اینقدرم نق زد من با عنترای خودم رفتامد ندارم با فلانی ها هم نباید داشته باشم.. انگار خونواده درست و حسابی داشته ک من باهاشون کات کردم!! خودمم ماشین ندارم با کسی تنهایی معاشرت کنیم..و یا راحت بیرون ببرمش و بیارمش.. پارک سر خیابونه ولی اگه ماشین داشتم هر از گاهی سر میزدم ک اگه معتادی لاتی لوتی هس بزاریم بریم جای دیگه اگرم امنیت اوکی بود راحت بریم بازی کنه.. با پای پیاده واقعا نمیشه تفریح کرد.. تا بخام برم برسم ب پارک و ببینم دو تا معتاد نشستن توو پارکه خلوت مجبورم باز با پای پیاده برگردم خونه حالا مگه بچه قبولم میکنه.. رفیقام ماشین دارن بچه هاشونو میبرن هرجا شرایط اوکی بود همونجا چند ساعتی خوش میگذرونن.. منم بچه رو چسبوندم ب خونه و دارم افسردش میکنم.. کاش هر کس توان مالی و لیاقت بچه داری نداره خدا بهش بچه هم نده. 

هفته ای 5 روز پارک میره.. کلاس زبان و موسیقی و اسکیت میره.. رفتامد دوستانه و خانوادگی هم دارید بعد م ...

مشکل ما اینه که فکر می کنیم همه باید یه جور بزرگ شن تا «خوب» باشه. 

من بچه هایی رو دیدم که صبح تا شب خونه بودن، بدون معاشرت، بدون هیچ سرگرمی خاصی. آدمهای خیلی موفق و سالمی هم شدن. 

شخصیت بچه ها با هم فرق می کنه. امکانات ما پدر و مادرها هم همینطور. مهم اینه از همون خونه بودن، معاشرت محدود، شادی های ساده و روزمره استفاده بهینه کرد. همین که مثلا بچه رو تو آشپزی یا کار خونه مشارکت بدی، به نظر من لذتش براش از کلاس اسکیت و جشن عروسی فامیل رفتن خیلی بیشتره. عینا اینو در مورد بچه های خودم دیدم. 

گلم پس روزی اینهمه بچه سر چهار راه و دست فروش و ... کجاست؟؟؟؟چرا نمی‌خواهید چشماتونو باز کنید؟؟؟

شما از طرف خدا حرف زدی منم گفتم خدا هم در مورد روزی این حرف زده

یا حرفای خدارو قبول داری یا نداری؟؟؟

اگه قبول نداری پس نگو خدا گفته پدرومادر مسئول اسم فرزندشون هستن

اگه قبول داری پس نباید نگران روزیش هم باشی

منم با شوهرم عهد بستیم تا زمانی که مطمئن نشیم آینده بچمون تضمینه و از پس تمام هزینه هاش برمیایم بچه ...

خونه دارین؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اه با شوهر بدقلق چه کنم.. یه بار کلی دعواش کردم تا قبول کرد مهمونی بریم با دوستای خانوادگی.. اینقدرم ...

با بچت پیاده روی برو عزیزم 

تو کارهای خونه ازش کمک بگیر 

یادمه من خودم حتی با بچم تو کرونا کلی کیک میپختیم و بازی میکردیم باهاش 

براش نمایش اجرا می‌کردم و ...که حس تنهایی نکنه

ولی تحقیقات نشون داده اکثرا سقوط میکنن عزیزم یه کم تحقیق کن میبینی حرفم درسته

بله چون آدمهای بزرگ از بین اکثریت در نمیاد.

گفتم که با جامعه آماری ش کاری ندارم، با خودِ خصلت و خاصیت تروما کار دارم، که هر وقت حرکت معمولی نه، بلکه جهش نبوغ آمیزی تو هر زمینه ای حاصل شده، پشتش حتما یه تروما نهفته بوده.

تحقیقامو بیشتر از این حرفا کردم، حرف های درست هم بیش از اینها شنیدم.

مشکل ما اینه که فکر می کنیم همه باید یه جور بزرگ شن تا «خوب» باشه. من بچه هایی رو دیدم که صبح تا شب ...

مگه من جایی گفتم بچه ای که تو خونه باشه موفق نمیشه🤔

من گفتم کسایی که توانایی مالی برای نیازهای اولیه بچه و توانایی روحی و جسمی برای بچه داشتن ندارن بهتره بچه دار نشن مثل خود من که واقعا توانایی جسمی و روحی و حتی مالی ندارم دیگه برای بچه دوم

شما چطور از حرف من همچین برداشتی کردی؟؟؟

شما از طرف خدا حرف زدی منم گفتم خدا هم در مورد روزی این حرف زدهیا حرفای خدارو قبول داری یا نداری؟؟؟ا ...

پست اولتو بخون خودت به جواب می‌رسی 

شما گفتی هر کس از طرف خدا رسالت داره و ... پدر مادر مسئولیتی نداره 

منم گفتم اینطور نیست و پدر مادر مسئول هستند 

موفق باشی 

بله چون آدمهای بزرگ از بین اکثریت در نمیاد.گفتم که با جامعه آماری ش کاری ندارم، با خودِ خصلت و خاصیت ...

هیچوقت با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه 

باید واقعیت رو دید 

موفق باشید عزیزم