2777
2789
عنوان

چطوری اموات از وجود ما آگاه میشن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47849 بازدید | 65 پست

ما ی همسایه داشتیم خیلی مهربون بود از دنیا ک رفت ..خانمش خونه رو میداد کرایه ب مردای مجرد....ی شب خاب دیدم منم ازخودشون کلید دارم دارم در و باز میکنم یکدفعه دیدم گفت دایی توام از خونمون کلید داری گفتم اره خاله داده بهم ....بعد داشتم واسه مرغا نون ریز شده میریختم گفت بگو ثوابش برسه ب اموات ک چشم انتظارن..... 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم. انسان تشکیل شده از جسم+ ذهن یا همون روح. بعد از مرگ جسم از بین میره و فقط روح یا درس آرش ذهن ...

شدیدن حرفت رد میکنم دوست عزیز من مادر بزرگم چندساله فوت کرده ما زیاد سر مزارش نمیرفتیم این اواخر یه شب اومد به خواب خواهرم که  همه بهم سری میزنن جز شما یه بسته نقل بیارین برام ماهم پنجشنبه یه بسته شکلات گرفتیم رفتیم سرخاکش مطمعنن میشناسن دختر عموم شوهرش زندان بود مادرش که فوت کرده بود امد به خواب مادرم که سری به دخترم بزن دلش منو میخواد.

خنده تلخ من از گریه غمنگیز تراست کارم از گریه گذشته به این میخندم  
میگن مرده از همه چی آگاهه ،خیلی سرچ میکنم ولی به جوابی نمیرسم هرشب به این چیزا فکر میکنم ،

مرده ها اختیارشون دست خودشون نیس همراه دارن پنجشنبه ها میرن خونه اقوامشون منتظرصلوات یا خیرات هستن اونا میبینن ما نمیبینیم خیراتی که بهشون میکنیم فرشته ها به دستشون میرسونن درعوض اونا کلی خوشحال میشن ودعاتون میکنن 

شدیدن حرفت رد میکنم دوست عزیز من مادر بزرگم چندساله فوت کرده ما زیاد سر مزارش نمیرفتیم این اواخر یه ...

عمه منم به خواب مادرم اومد که دل نگرون بچه هاش بوده