2777
2789

منطقی جواب بدید کوتاه و خلاصه میگم

من و شوهرم یک سالو نیمه که عقد هستیم و باهم کلی شراکت های مالی داریم که من این موارد رو قانونی نکردم.

بعد از این همه مدت سکوت و صبر برای اولین بار کنترلم رو از دست دادم و به شوهرم گفتم هیچ لباس جدیدی ندارم ک بپوشم( هیچوقت بش غر نزدم ) 

اون در جواب این حرفم قهر کرد و یک هفته بم محل نذاشت.

مجدد برای یک روز رابطمون خوب شد و دوباره سر این که چرا وقتی میرم بیرون سراغم رو نمیگیره و نگرانم نمیشه دلخور شدم و اون هم مجدد برای این مورد هم قهر کرد و ازم فاصله گرفت و من رک بش گفتم از چی ناراحتم تمام این سالها هم تذکر دادم اما بم محل نذاشت.

الان دیگ واقعا بریدم من ادم مغروری هستم و نمیخوام دیگ غرورم رو له کنه انگار جای زن و مرد عوض شده این مدت.

میخوام به بابام بگم هفته ی بعد به شوهرم زنگ بزنه و بریم برای موارد قانونی شراکتم با شوهرم.

بنظرتون کارم زیاده رویه که بابام رو وارد ماجرا میکنم؟

تمام این سالها نذاتشم هیچکس توی بحث ها و مشکلاتمون ورود کنه یه حسی بم میگه من ک ص خ ل گیراورده

بیشتر موضوع قهر کردن همسرت رو باید حل کنی به نظرم 

تا مسئله حقوقی 

اولویت اونه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر موضوع قهر کردن همسرت رو باید حل کنی به نظرم تا مسئله حقوقی اولویت اونه

چندین باره تکرار میکنه من ادم مغروری هستم و هزار سال هم نمیرم سمتش و نمیخوام فکر کنه میتونه هربار فاصله بگیره و خودشو راحت کنه

چندین باره تکرار میکنه من ادم مغروری هستم و هزار سال هم نمیرم سمتش و نمیخوام فکر کنه میتونه هربار فا ...

خب همین موضوع باید حل بشه 

چون از یه جا به بعد طلاق عاطفی میگیرید کاملا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اول باهم اشتی کنید.بزار اوکی بشه

بعد با مهربونی و زبان.بگو دیگه شراکتی هستیم.سهم خودم به نام خودم بزنم..بگو من بهت اطمینان دارم.ولی درستش اینه..هر کسی سهم خودش

با زبان باهاش حرف بزن نرم بشه ....چون حقته و زحمت کسبدی