2777
2789
عنوان

چطوری اموات از وجود ما آگاه میشن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47849 بازدید | 65 پست
براى من هم پيش اومده،همون اصطلاح بختك كه تو زمان قديم ميگفتن.اما حالا با توجه به علم ميدونيم كه بختك ...

چندین بارتجربه شو داشتم وحشتناکه حسش

خنده تلخ من از گریه غمنگیز تراست کارم از گریه گذشته به این میخندم  
براى من هم پيش اومده،همون اصطلاح بختك كه تو زمان قديم ميگفتن.اما حالا با توجه به علم ميدونيم كه بختك ...

وای من یادمه یه شب ازخواب بیدارشدم همش میخواستم دستموتکون بدم بدم نمیتونستم همش میخواستم چشمام روباز کنم امانمیتونستم خودم حس میکردم بیدارم اما نمیتونستم حرکتی بکنم خیلی خیلی خیلی بد بودوترسناک

بخداحس کردم مردم

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم. انسان تشکیل شده از جسم+ ذهن یا همون روح. بعد از مرگ جسم از بین میره و فقط روح یا درس آرش ذهن ...

اصلا حرف شما درست نیست پس یعنی خدا رو قبول نداری ..چیزی رو که میبینی میگی .علم هنوز زیاد پیشرفت نکرده ..علم این چیزها حالیش نیست ته دل مردم رو با این حرفهاتون خالی نکنید ..و این دروغ ها رو لطفا ننویس .